Hallgasd online

Most szól

Sugarloaf

Fekete Fehér

Hangtár

Videótár

Szerinted?

Hány éve hallgatod a Paprikát?

Kevesebb, mint egy éve - 7.8%
Kb 2 éve - 4.9%
Kb 3 éve - 7.8%
Kb 5 éve - 9.4%
Kb 7 éve - 12.3%
Kb 9 éve - 8.2%
Kb 11 éve - 6.1%
Kb 13 éve - 11.5%
Mióta az eszemet tudom! :) - 32%

Szavazatok száma: 244
A szavazás lejárt : 01 jan. 2020 - 00:00

Több javaslatot tettek az Országos Egészségbiztosító Pénztár képviselői a bürokrácia csökkentésére

Az Országos Egészségbiztosító Pénztár (CNAS) képviselői több javaslatot tettek szerdán Florian Bodog egészségügyi miniszternek a bürokrácia csökkentésére.

A javaslatok között van, hogy az orvosok ne küldjék el a számítógépes adatbázisba azon páciensek elektronikus beteglapját, akik írásban kérik, hogy vallási meggyőződésből, vagy más okok miatt nem szeretnék, hogy ezeket tárolják.

Javasolják, hogy teljes egészében mondjanak le a papíralapú nyomtatványokról az egészségügyi szolgáltatásokra kötött szerződések esetében, és ne kelljen az aktivitásra vonatkozó papír formanyomtatványokat kitölteni, ami az orvosok esetében növelné a betegek konzultálására fordítható időt.

Egy másik javaslat szerint az orvos által kiállított receptet az egész ország területén be lehetne váltani, nem csak olyan patikákban, amelyek ugyanazzal az egészségbiztosító pénztárral vannak szerződéses viszonyban, mint az az orvos, aki a gyógyszereket felírta.

Javasolják azt is, hogyha a szabadságra utazó családorvosnak nem sikerül helyettesítőről gondoskodnia, akkor a páciensek egy közeli, a saját orvosuk által megjelölt családorvoshoz fordulhassanak.

A találkozó után Florian Bodog miniszter úgy nyilatkozott, hogy a megbeszélt intézkedések egy részét kormányhatározatba foglalja és a kabinet elé terjeszti.

(agerpres)

Szórakozás

Színezd újra!

A fesztiválszezonban nagyszerű kiegészítő lehet a dioptria nélküli színes kontaktlencse, amit az Optipar üzletében is megtalálhatsz, vagy amelyet megnyerhetsz legújabb játékunkban. A feladatod csupán annyi, hogy mikor műsorvezetőnk jelez küldd el SMS-ben az Optipar szót, teljes neveddel együtt a 0744 351 951-es számunkra és rögtön sorsolási listára kerülsz. Minden nap végén kisorsolunk egy szerencsés nyertest, aki egy 150 lej értékű színes kontaktlencsét nyer, mely lehet kék, zöld, lila, de más extrém színek közül is választhatsz. Ezzel pedig biztosan kitűnhetsz a fesztiválokon vagy egyéb nyári rendezvényen, de jó jöhet esetleg Halloweenkor.

Nyerj tőlünk piknikező túlélő szettet!

A szabadban való tökéletes kikapcsolódáshoz adunk egy nagy tál torockói sajtkülönlegességet, egy láda Igazi Csíki Sört és egy 500 lej értékű felső kategóriás Barbecook márkájú grillsütőt!

Részletek: https://bit.ly/2Fd6BjX

Paprika Top 40

  1. Camila Cabello - Liar

  2. Elefánt - Ég veled

  3. Dua Lipa - Don't Start Now

  4. Tones and I - Dance Monkey

  5. Maroon 5 - Memories

Teljes lista >>

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk.
Adatvédelmi tájékoztató RENDBEN