Hallgasd online

Most szól

Dagny

Wearing Nothing

Hangtár

Videótár

Szerinted?

Hol hallgatod legtöbbet a Paprika Rádiót?

Otthon - 45.9%
Az autóban - 23.5%
Munkahelyen - 17.2%
Fülhallgatóval, bárhol - 13.4%

Szavazatok száma: 941
A szavazás lejárt : 26 ápr. 2018 - 00:00

Több javaslatot tettek az Országos Egészségbiztosító Pénztár képviselői a bürokrácia csökkentésére

Az Országos Egészségbiztosító Pénztár (CNAS) képviselői több javaslatot tettek szerdán Florian Bodog egészségügyi miniszternek a bürokrácia csökkentésére.

A javaslatok között van, hogy az orvosok ne küldjék el a számítógépes adatbázisba azon páciensek elektronikus beteglapját, akik írásban kérik, hogy vallási meggyőződésből, vagy más okok miatt nem szeretnék, hogy ezeket tárolják.

Javasolják, hogy teljes egészében mondjanak le a papíralapú nyomtatványokról az egészségügyi szolgáltatásokra kötött szerződések esetében, és ne kelljen az aktivitásra vonatkozó papír formanyomtatványokat kitölteni, ami az orvosok esetében növelné a betegek konzultálására fordítható időt.

Egy másik javaslat szerint az orvos által kiállított receptet az egész ország területén be lehetne váltani, nem csak olyan patikákban, amelyek ugyanazzal az egészségbiztosító pénztárral vannak szerződéses viszonyban, mint az az orvos, aki a gyógyszereket felírta.

Javasolják azt is, hogyha a szabadságra utazó családorvosnak nem sikerül helyettesítőről gondoskodnia, akkor a páciensek egy közeli, a saját orvosuk által megjelölt családorvoshoz fordulhassanak.

A találkozó után Florian Bodog miniszter úgy nyilatkozott, hogy a megbeszélt intézkedések egy részét kormányhatározatba foglalja és a kabinet elé terjeszti.

(agerpres)

Szórakozás

Nyerj tőlünk piknikező túlélő szettet!

A szabadban való tökéletes kikapcsolódáshoz adunk egy nagy tál torockói sajtkülönlegességet, egy láda Igazi Csíki Sört és egy 500 lej értékű felső kategóriás Barbecook márkájú grillsütőt!

Részletek: https://bit.ly/2Fd6BjX

Paprikás kérdőív - Mondd el a véleményed és nyerj!

Kedves hallgató! Szeretnénk a Paprika Rádió kínálatát még színesebbé és gazdagabbá tenni, ezért arra kérünk, töltsd ki az alábbi kérdőívet, mely mindössze 3 percet vesz igénybe: https://goo.gl/JBuhNs Amennyiben a kérdéssor végén megadod neved és telefonszámod, részt veszel sorsolásunkon és március 5-én, hétfőn egy értékes ajándékcsomagot nyerhetsz! A kérdőív kitöltésének határideje március 4-e, vasárnap éjfél!

Paprika Top 40

  1. Eminem ft Ed Sheeran - River

  2. Rita Ora - Anywhere

  3. Living Room - Kirakat élet

  4. Tom Grennan - Found What Ive Been Looking For

  5. Ed Sheeran + Beyonce - Perfect

Teljes lista >>