Hallgasd online

Most szól

Kelly Clarkson

Piece By Piece

Hangtár

Videótár

Szerinted?

Egyetértesz azzal, hogy korcsolyapálya épül a Mátyás király szoborcsoport köré?

Óriási bravúrt hajtottak végre az ifi hokisok

Veretlenül zárt a magyar serdülő válogatott Kamloopsban – közölte a Magyar Jégkorong Szövetség honlapja. A magyar csapat hazai idő szerint vasárnap éjszaka 5-1-re győzött Vancouver korosztályos válogatottja ellen a döntőben. Nagy András szövetségi edző arról számolt be, hogy nagy hatással vannak mindenkire a játékosokat ért impulzusok, hogy átélhetik azt a kanadai hokikultúrát, amiről eddig csak hírből hallottak, de jó eséllyel el sem tudtak képzelni, hogy nap mint nap látják a játékosmegfigyelőket maguk körül és első kézből informálódnak arról, milyen szempontok szerint figyelik őket.

(mno.hu)

Szórakozás

Így kell kirakni a Rubik-kockát 4.59 másodperc alatt

A koreai SeungBeom Cho rakja ki a világon a leggyorsabban a Rubik-kockát. A logikai játék megszállottja október végén, az amerikai Illinois-ban megrendezett Chica Ghosts 2017 elnevezésű verseny első fordulójában teljesítette az elképesztő időt.

Bővebben...:

A legmeghatóbb kisfilm, amit Halloween-ra csak készíthettek

Ez a kétperces kisfilm csak látszólag szól a Halloweenről. Valójában a szeretet, a nyitottság, a család, és a feltétel nélküli elfogadás áll a középpontban. Mert embernek lenni jó. Na, de nem lőjük le a poént...

Bővebben...:

Paprika Top 40

  1. Bagossy Brothers Company - Kettőből egy

  2. Lóci Játszik - Nem táncolsz jobban mint én

  3. Nothing But Thieves - Sorry

  4. Caramel - Használd a szívedet

  5. ZZ Ward - Cannonball

Teljes lista >>