Hallgasd online

Most szól

Supermode

Tell Me Why

Hangtár

Videótár

Szerinted?

Egyetértesz azzal, hogy korcsolyapálya épül a Mátyás király szoborcsoport köré?

Árvízriadó van Kolozs megyében

Narancssárga jelzésű árvízriadó van érvényben Kolozs megyében ma délután 16 óráig. Az Országos Hidrológiai és Vízgazdálkodási Intézet tájékoztatása szerint helyi árvizek lehetnek a Kis-Szamos vízgyűjtő medencében, a Sebes-Körösön és mellékfolyóin, illetve az Aranyoson és mellékfolyóin. Kolozs megye mellett Máramaros, Szatmár, Szilágy, Bihar, Arad, Hunyad és Fehér megye is érintett. Helyi árvizek lehetnek a Visó és a Leordina vízgyűjtő medencében az Iza, a Túr és a Lápos folyókon, a Nagy-Szamos és annak mellékfolyóin, a Berettyón, a Fekete-Körösön és a Fehér-Körösön. Sárga színű riasztást adtak ki a Tiszára, az Izára, a Szamosra, a Krasznára, illetve a Béga felső folyására.
(Paprika Rádió, M.É.)

Szórakozás

Így kell kirakni a Rubik-kockát 4.59 másodperc alatt

A koreai SeungBeom Cho rakja ki a világon a leggyorsabban a Rubik-kockát. A logikai játék megszállottja október végén, az amerikai Illinois-ban megrendezett Chica Ghosts 2017 elnevezésű verseny első fordulójában teljesítette az elképesztő időt.

Bővebben...:

A legmeghatóbb kisfilm, amit Halloween-ra csak készíthettek

Ez a kétperces kisfilm csak látszólag szól a Halloweenről. Valójában a szeretet, a nyitottság, a család, és a feltétel nélküli elfogadás áll a középpontban. Mert embernek lenni jó. Na, de nem lőjük le a poént...

Bővebben...:

Paprika Top 40

  1. Bagossy Brothers Company - Kettőből egy

  2. Lóci Játszik - Nem táncolsz jobban mint én

  3. Nothing But Thieves - Sorry

  4. Caramel - Használd a szívedet

  5. ZZ Ward - Cannonball

Teljes lista >>