Hallgasd online

Most szól

Leona Lewis

Better In Time

Hangtár

Videótár

Szerinted?

Hol hallgatod legtöbbet a Paprika Rádiót?

Otthon - 45.9%
Az autóban - 23.5%
Munkahelyen - 17.2%
Fülhallgatóval, bárhol - 13.4%

Szavazatok száma: 941
A szavazás lejárt : 26 ápr. 2018 - 00:00

Árvízriadó van Kolozs megyében

Narancssárga jelzésű árvízriadó van érvényben Kolozs megyében ma délután 16 óráig. Az Országos Hidrológiai és Vízgazdálkodási Intézet tájékoztatása szerint helyi árvizek lehetnek a Kis-Szamos vízgyűjtő medencében, a Sebes-Körösön és mellékfolyóin, illetve az Aranyoson és mellékfolyóin. Kolozs megye mellett Máramaros, Szatmár, Szilágy, Bihar, Arad, Hunyad és Fehér megye is érintett. Helyi árvizek lehetnek a Visó és a Leordina vízgyűjtő medencében az Iza, a Túr és a Lápos folyókon, a Nagy-Szamos és annak mellékfolyóin, a Berettyón, a Fekete-Körösön és a Fehér-Körösön. Sárga színű riasztást adtak ki a Tiszára, az Izára, a Szamosra, a Krasznára, illetve a Béga felső folyására.
(Paprika Rádió, M.É.)

Szórakozás

Nyerj tőlünk piknikező túlélő szettet!

A szabadban való tökéletes kikapcsolódáshoz adunk egy nagy tál torockói sajtkülönlegességet, egy láda Igazi Csíki Sört és egy 500 lej értékű felső kategóriás Barbecook márkájú grillsütőt!

Részletek: https://bit.ly/2Fd6BjX

Paprikás kérdőív - Mondd el a véleményed és nyerj!

Kedves hallgató! Szeretnénk a Paprika Rádió kínálatát még színesebbé és gazdagabbá tenni, ezért arra kérünk, töltsd ki az alábbi kérdőívet, mely mindössze 3 percet vesz igénybe: https://goo.gl/JBuhNs Amennyiben a kérdéssor végén megadod neved és telefonszámod, részt veszel sorsolásunkon és március 5-én, hétfőn egy értékes ajándékcsomagot nyerhetsz! A kérdőív kitöltésének határideje március 4-e, vasárnap éjfél!

Paprika Top 40

  1. Eminem ft Ed Sheeran - River

  2. Rita Ora - Anywhere

  3. Living Room - Kirakat élet

  4. Tom Grennan - Found What Ive Been Looking For

  5. Ed Sheeran + Beyonce - Perfect

Teljes lista >>

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk.
Adatvédelmi tájékoztató RENDBEN