Hallgasd online

Most szól

Depeche Mode

Strange Love

Hangtár

Videótár

Szerinted?

Jobban táncolsz, mint én?

Árvízriadó van Kolozs megyében

Narancssárga jelzésű árvízriadó van érvényben Kolozs megyében ma délután 16 óráig. Az Országos Hidrológiai és Vízgazdálkodási Intézet tájékoztatása szerint helyi árvizek lehetnek a Kis-Szamos vízgyűjtő medencében, a Sebes-Körösön és mellékfolyóin, illetve az Aranyoson és mellékfolyóin. Kolozs megye mellett Máramaros, Szatmár, Szilágy, Bihar, Arad, Hunyad és Fehér megye is érintett. Helyi árvizek lehetnek a Visó és a Leordina vízgyűjtő medencében az Iza, a Túr és a Lápos folyókon, a Nagy-Szamos és annak mellékfolyóin, a Berettyón, a Fekete-Körösön és a Fehér-Körösön. Sárga színű riasztást adtak ki a Tiszára, az Izára, a Szamosra, a Krasznára, illetve a Béga felső folyására.
(Paprika Rádió, M.É.)

Szórakozás

11 éves a Paprika Rádió!

11 év alatt elképesztő mennyiségű jó zenét játszottunk! Elhoztuk nektek a legnagyobb neveket, rengeteg új magyar zenekart mutattunk be Kolozsvárnak, és elvittünk a legtutibb koncertekre!

Bővebben...:

Tíz új magyar játékfilm a 17. Filmtettfeszten

A Filmtettfeszt Erdélyi Magyar Filmszemle műsorára idén is új magyar egészestés filmek kerültek, egy részüket romániai premierként vetítik..

Bővebben...:

Paprika Top 40

  1. Bagossy Brothers Company - Kettőből egy

  2. Lóci Játszik - Nem táncolsz jobban mint én

  3. Nothing But Thieves - Sorry

  4. Caramel - Használd a szívedet

  5. ZZ Ward - Cannonball

Teljes lista >>