Hallgasd online

Most szól

Sting

Send Your Love (rmx)

Hangtár

Videótár

Szerinted?

Ön szerint van értelme tüntetni?

Igen - 74.2%
Nem - 25.8%

Szavazatok száma: 97
A szavazás lejárt : 21 aug. 2018 - 12:50

Márton Áron püspökké szentelésére emlékeznek

Püspökké szentelésének 77. évfordulóján, február 12-én ünnepi rendezvényekkel emlékeznek Kolozsváron Márton Áronra, Erdély hitvalló püspökére. A megemlékezésen jelen lesz Kovács Gergely Márton Áron püspök szentté avatásának posztulátora, aki egy zarándokcsoporttal érkezik a Vatikánból – mondta el híradónknak Kovács Sándor főesperes. 16 óra 30 perctől a Szent Mihály Plébánia és a Verbum Keresztény Kulturális Egyesület közös rendezvényén mutatják be az "Imádkozzunk Áron püspökkel!" imakönyvet és a 3 DVD-lemezből álló "A Hegy" című összeállítást, a Szent Mihály Nőszövetség dísztermében. Majd 18 órától ünnepi megemlékező szentmise következik a Szent Mihály templomban, ahol 1939. február 12-én, Andrea Cassulo apostoli nuncius püspökké szentelte az egyházközség plébánosát és kolozs-dobokai főesperest, Márton Áront.
(Paprika Rádió, M.É.)

Szórakozás

Színezd újra!

A fesztiválszezonban nagyszerű kiegészítő lehet a dioptria nélküli színes kontaktlencse, amit az Optipar üzletében is megtalálhatsz, vagy amelyet megnyerhetsz legújabb játékunkban. A feladatod csupán annyi, hogy mikor műsorvezetőnk jelez küldd el SMS-ben az Optipar szót, teljes neveddel együtt a 0744 351 951-es számunkra és rögtön sorsolási listára kerülsz. Minden nap végén kisorsolunk egy szerencsés nyertest, aki egy 150 lej értékű színes kontaktlencsét nyer, mely lehet kék, zöld, lila, de más extrém színek közül is választhatsz. Ezzel pedig biztosan kitűnhetsz a fesztiválokon vagy egyéb nyári rendezvényen, de jó jöhet esetleg Halloweenkor.

Nyerj tőlünk piknikező túlélő szettet!

A szabadban való tökéletes kikapcsolódáshoz adunk egy nagy tál torockói sajtkülönlegességet, egy láda Igazi Csíki Sört és egy 500 lej értékű felső kategóriás Barbecook márkájú grillsütőt!

Részletek: https://bit.ly/2Fd6BjX

Paprika Top 40

  1. Irie Maffia & Marsalkó Dávid - Hajnali kör

  2. Honeybeast – Idevaló

  3. No-Sugar – Egyetlenem

  4. Follow The Flow - Nem tudja senki

  5. Jason Mraz - Have It All

Teljes lista >>

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk.
Adatvédelmi tájékoztató RENDBEN