Hallgasd online

Most szól

Edda

A hűtlen

Hangtár

Videótár

Szerinted?

Hol hallgatod legtöbbet a Paprika Rádiót?

Márton Áron püspökké szentelésére emlékeznek

Püspökké szentelésének 77. évfordulóján, február 12-én ünnepi rendezvényekkel emlékeznek Kolozsváron Márton Áronra, Erdély hitvalló püspökére. A megemlékezésen jelen lesz Kovács Gergely Márton Áron püspök szentté avatásának posztulátora, aki egy zarándokcsoporttal érkezik a Vatikánból – mondta el híradónknak Kovács Sándor főesperes. 16 óra 30 perctől a Szent Mihály Plébánia és a Verbum Keresztény Kulturális Egyesület közös rendezvényén mutatják be az "Imádkozzunk Áron püspökkel!" imakönyvet és a 3 DVD-lemezből álló "A Hegy" című összeállítást, a Szent Mihály Nőszövetség dísztermében. Majd 18 órától ünnepi megemlékező szentmise következik a Szent Mihály templomban, ahol 1939. február 12-én, Andrea Cassulo apostoli nuncius püspökké szentelte az egyházközség plébánosát és kolozs-dobokai főesperest, Márton Áront.
(Paprika Rádió, M.É.)

Szórakozás

Paprikás kérdőív - Mondd el a véleményed és nyerj!

Kedves hallgató! Szeretnénk a Paprika Rádió kínálatát még színesebbé és gazdagabbá tenni, ezért arra kérünk, töltsd ki az alábbi kérdőívet, mely mindössze 3 percet vesz igénybe: https://goo.gl/JBuhNs Amennyiben a kérdéssor végén megadod neved és telefonszámod, részt veszel sorsolásunkon és március 5-én, hétfőn egy értékes ajándékcsomagot nyerhetsz! A kérdőív kitöltésének határideje március 4-e, vasárnap éjfél!

Így kell kirakni a Rubik-kockát 4.59 másodperc alatt

A koreai SeungBeom Cho rakja ki a világon a leggyorsabban a Rubik-kockát. A logikai játék megszállottja október végén, az amerikai Illinois-ban megrendezett Chica Ghosts 2017 elnevezésű verseny első fordulójában teljesítette az elképesztő időt.

Bővebben...:

Paprika Top 40

  1. Eminem ft Ed Sheeran - River

  2. Rita Ora - Anywhere

  3. Living Room - Kirakat élet

  4. Tom Grennan - Found What Ive Been Looking For

  5. Ed Sheeran + Beyonce - Perfect

Teljes lista >>