Hallgasd online

Most szól

Edda

A hűtlen

Hangtár

Videótár

Szerinted?

Hol hallgatod legtöbbet a Paprika Rádiót?

Bűnvádi eljárás az ANAF vezetője ellen

Bűnvádi eljárást indított szerdán a korrupcióellenes ügyészség (DNA) az országos adóhatóság (ANAF) vezetője, Gelu Diaconu ellen – írja a maszol.ro. Az ANAF vezetőjét bűnsegédletettel és hivatali visszaéléssel gyanúsítják. Ügye két parlamenti képviselő, Mădălin Voicu és Nicolae Păun bűnvádi dossziéjához kapcsolódik. A Romák Pro Europa Pártjának két vezetőségi tagja ellen szintén szerdán indult eljárás, a DNA a parlament jóváhagyását kérte a letartóztatásukhoz. Ugyanebben az ügyben bűnvádi eljárás indult Gelu Diaconu helyettese, Mihai Gogancea Vătășoiu ellen is. Az ügyészek szerint közbenjárásukra törvénytelen módon mentesültek a társadalombiztosítási hozzájárulás kifizetése alól azok a személyek, akiket a Romák Pro Europa Pártja alkalmazott egy uniós támogatással futó programjukhoz. A szervezet hátrányos helyzetű személyek felzárkóztatására kapott 11 millió lejes uniós támogatást, de az összegnek csak egy töredéke jutott el az érintettekhez, a többit elsikkasztották. A DNA-tól távozva Diaconu tagadta, hogy bármi köze lenne az említett személyekhez.
(maszol.ro/Paprika Rádió, M.É.)

Szórakozás

Paprikás kérdőív - Mondd el a véleményed és nyerj!

Kedves hallgató! Szeretnénk a Paprika Rádió kínálatát még színesebbé és gazdagabbá tenni, ezért arra kérünk, töltsd ki az alábbi kérdőívet, mely mindössze 3 percet vesz igénybe: https://goo.gl/JBuhNs Amennyiben a kérdéssor végén megadod neved és telefonszámod, részt veszel sorsolásunkon és március 5-én, hétfőn egy értékes ajándékcsomagot nyerhetsz! A kérdőív kitöltésének határideje március 4-e, vasárnap éjfél!

Így kell kirakni a Rubik-kockát 4.59 másodperc alatt

A koreai SeungBeom Cho rakja ki a világon a leggyorsabban a Rubik-kockát. A logikai játék megszállottja október végén, az amerikai Illinois-ban megrendezett Chica Ghosts 2017 elnevezésű verseny első fordulójában teljesítette az elképesztő időt.

Bővebben...:

Paprika Top 40

  1. Eminem ft Ed Sheeran - River

  2. Rita Ora - Anywhere

  3. Living Room - Kirakat élet

  4. Tom Grennan - Found What Ive Been Looking For

  5. Ed Sheeran + Beyonce - Perfect

Teljes lista >>