Hallgasd online

Most szól

Paprika Rádió

A második legjobb dolog Kolozsváron

Hangtár

Videótár

Szerinted?

Te mit szeretnél kapni/adni nőnapra!

Virágot - 55.8%
Ékszert - 7%
Utazást - 18.6%
Élményajándékot (színház, koncert) - 18.6%

Szavazatok száma: 43
A szavazás lejárt : 11 márc. 2019 - 13:45

Nincs RMDSZ-EMNP egyezség a választások kapcsán

Nem lesz együttműködés a kolozsvári polgármester-jelölés és a tanácsosi lista kapcsán az EMNP és az RMDSZ között. Az RMDSZ kolozsvári választmánya elutasította a Kolozs Megyei EMNP által megfogalmazott, erre vonatkozó kéréseket a csütörtöki ülésén. Így pénteken az EMNP kolozsvári választmánya dönt arról, hogy indít-e független polgármestejelöltet és saját tanácsosi listát. Ha a döntés pozitív, és ha az EMNP országos elnöksége is rábólint, akkor magyar-magyar versenyre is lehet számítani a helyhatósági választásokon tájékoztat a Transindex. Soós Sándor, az EMNP Kolozs megyei szervezetének elnöke ugyanakkor elmondta, nincs semmi konkrétum az együttműködésre, ezzel együtt nem kívánnak ellenséges hangulatot fenntartani az RMDSZ-szel, és az a cél, hogy minél több magyar menjen el szavazni.

(transindex.ro)

Szórakozás

Színezd újra!

A fesztiválszezonban nagyszerű kiegészítő lehet a dioptria nélküli színes kontaktlencse, amit az Optipar üzletében is megtalálhatsz, vagy amelyet megnyerhetsz legújabb játékunkban. A feladatod csupán annyi, hogy mikor műsorvezetőnk jelez küldd el SMS-ben az Optipar szót, teljes neveddel együtt a 0744 351 951-es számunkra és rögtön sorsolási listára kerülsz. Minden nap végén kisorsolunk egy szerencsés nyertest, aki egy 150 lej értékű színes kontaktlencsét nyer, mely lehet kék, zöld, lila, de más extrém színek közül is választhatsz. Ezzel pedig biztosan kitűnhetsz a fesztiválokon vagy egyéb nyári rendezvényen, de jó jöhet esetleg Halloweenkor.

Nyerj tőlünk piknikező túlélő szettet!

A szabadban való tökéletes kikapcsolódáshoz adunk egy nagy tál torockói sajtkülönlegességet, egy láda Igazi Csíki Sört és egy 500 lej értékű felső kategóriás Barbecook márkájú grillsütőt!

Részletek: https://bit.ly/2Fd6BjX

Paprika Top 40

  1. Konyha - Százszor visszajátszott

  2. The Chainsmokers - Hope

  3. Tamáska Gabi – Bárhol

  4. Follow The Flow - Anyám mondta

  5. Shawn Mendes - Lost in Japan

Teljes lista >>

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk.
Adatvédelmi tájékoztató RENDBEN