Hallgasd online

Most szól

Natalie Imbruglia

Instant Crush

Hangtár

Videótár

Szerinted?

Örülsz annak, hogy fesztiválvárossá nőtte ki magát Kolozsvár?

Versenyvizsga nélkül töltenének be közalkalmazotti tisztséget

A szociáldemokraták egyik törvénykezdeményezése versenyvizsga nélkül magas rangú közalkalmazotti tisztségek betöltésére jogosítaná fel azon képviselőket és szenátorokat, akik felsőoktatási bizonylatokkal rendelkeznek és legalább egy teljes parlamenti mandátumot ledolgoztak. Az RMDSZ szenátusi frakciója nem támogatja a javaslatot. „Azt gondoljuk, hogy egy ilyen javaslat csak rontana a képviselők és a szenátorok hétköznapi megítélésén. A törvényeknek mindenkire egyformán kell vonatkozniuk, nem tehetünk különbséget egy választott és egy meg nem választott állampolgár között akkor, amikor közalkalmazotti tisztségekről beszélünk. A versenyvizsgák olyan szakmai felkészülést feltételeznek, amelyekhez a parlamenti tapasztalat nem biztos, hogy elegendő" – fogalmazott Tánczos Barna, az RMDSZ szenátusi frakcióvezetője. Hozzátette, egy ilyen jellegű törvénykezdeményezés nem adna választ az ország égető problémáira sem és ennél sokkal fontosabb jogszabály-módosításokkal kell foglalkozni.
(közlemény)

Szórakozás

Színezd újra!

A fesztiválszezonban nagyszerű kiegészítő lehet a dioptria nélküli színes kontaktlencse, amit az Optipar üzletében is megtalálhatsz, vagy amelyet megnyerhetsz legújabb játékunkban. A feladatod csupán annyi, hogy mikor műsorvezetőnk jelez küldd el SMS-ben az Optipar szót, teljes neveddel együtt a 0744 351 951-es számunkra és rögtön sorsolási listára kerülsz. Minden nap végén kisorsolunk egy szerencsés nyertest, aki egy 150 lej értékű színes kontaktlencsét nyer, mely lehet kék, zöld, lila, de más extrém színek közül is választhatsz. Ezzel pedig biztosan kitűnhetsz a fesztiválokon vagy egyéb nyári rendezvényen, de jó jöhet esetleg Halloweenkor.

Nyerj tőlünk piknikező túlélő szettet!

A szabadban való tökéletes kikapcsolódáshoz adunk egy nagy tál torockói sajtkülönlegességet, egy láda Igazi Csíki Sört és egy 500 lej értékű felső kategóriás Barbecook márkájú grillsütőt!

Részletek: https://bit.ly/2Fd6BjX

Paprika Top 40

  1. Ákos - Nem kell más vigasz

  2. Meduza feat. Goodboys - Piece Of Your Heart

  3. Follow The Flow – Gavallér

  4. No Sugar - Súlytalanul

  5. Stefanie Heinzmann feat. Alle Farben - Build A House

Teljes lista >>

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk.
Adatvédelmi tájékoztató RENDBEN