Friss Hooligans klip és új album

Friss Hooligans klip és új album

Apr 12, 2021

Megérkezett a Hooligans Zártosztály című albuma, amely már jócskán a megjelenés előtt bearanyozódott, egy zúzós klippel debütált, amit a korongon szereplő Túlélő című dalhoz forgatott az idén 25 éves zenekar. 

Negyedszázados jubileumot ünnepel idén a Hooligans. Bár a járvány miatt nagyszabású élőzenés eseményekre egyelőre nincs lehetőség, a banda ennek ellenére igyekszik megadni a módját, hogy emlékezetes maradjon az évforduló. Már tavaly lehetett tudni, hogy a zenészek keményebb hangvételű dalokon dolgoznak és a gyökereikhez visszatérve 2021-ben egy rockalbummal rukkolnak elő. A lemezről két szerzeményt már korábban bemutattak: az Evolúció című nóta klipje júliusban, a Kendőzetlen igazság kisfilmje pedig novemberben érkezett.

„Az első két dal fogadtatása a legmerészebb vágyainkat is felülmúlta, ennek örömére – és mivel a járvány miatt az album megjelenésén idáig csúsztattunk – még jobban kicsiszoltunk minden részletet, így egy nagyon kerek és kivételesen jól szóló lemezt kap a közönségünk” – mondta Ördög Tibor Csipa, a Hooligans frontembere.


Folytatás itt.