Hallgasd online

Most szól

Marlon Roudette

Anti Hero

Hangtár

Videótár

Szerinted?

Okos döntés otthon maradni?

Igen - 49.2%
Igen :) - 50.8%

Szavazatok száma: 63
A szavazás lejárt : 30 jún. 2020 - 00:00

Tüntetést szervez Bukarestben az Országos Szakszervezeti Tömb

Az Országos Szakszervezeti Tömb (BNS) végrehajtó bizottsága kedden arról döntött, hogy december 12-ére tiltakozást szerveznek Bukarestben, hogy kifejezzék elégedetlenségüket az adóügyi módosításokkal kapcsolatosan.

Dumitru Costin, a szakszervezeti tömb vezetője kedden azt nyilatkozta egy televíziós műsorban, hogy legfőképp a kormány azon döntése miatt elégedetlenek, amellyel a társadalombiztosítási járulék terhét az alkalmazóról az alkalmazottra ruházták át 2018. január 1-jétől kezdődően, valamint azzal a sürgősségi kormányrendelettel sem értenek egyet, amely november 20-ától kötelezi a munkáltatókat, hogy újratárgyalják a bruttó bérek arányát a munkavállalókkal, hogy változatlan maradjon az alkalmazottak nettó fizetése.

Costin kijelentette, hogy a társadalombiztosítási járulékok átruházása miatt a kisvállalkozások alkalmazottai veszíthetnek a legtöbbet.

A szakszervezeti vezető elmondta, a közalkalmazottak jelentős hányadát is érinteni fogja az eljárás, akik így valószínűleg "a minimálbér szintjéhez közel álló" bért fognak kapni. Ugyanakkor Costin szerint az állami tőkéjű vállalatoknál több tízezer alkalmazott nem tud majd december 20-áig tárgyalni a jogszabályok szigorúsága miatt.

Az Országos Szakszervezeti Tömb arról is döntött, hogy csatlakoznak azokhoz a civilekhez, akik az igazságügyi törvények módosítása ellen tiltakoznak.

(agerpres)

Szórakozás

Sós vizes oreganó olaj kakastaréjjal?!

Megértjük, hogy elővigyázatos vagy, de az interneten keringő "hogyan állapítsd meg, hogy fertőzött vagy" javaslatok és a rémhírek helyett hallgasd inkább a híradóinkat, amelyek kizárólag hiteles forrásokra hivatkoznak és relaxálj a kedvenc zenéidre. Emellett, ha most megírod nekünk SMS-ben a teljes neved és azt, hogy mi a kedvenc időtöltésed rádiózás közben, akkor megnyerheted a Lavanda Sky által felajánlott két darab 250 lejes testfrissítő utalvány egyikét, amelyet fél éven belül bármikor felhasználhatsz! Mert a Paprika Rádió nem hagy egyedül, sőt készülünk arra az időszakra is, amikor azért, mert felelősségteljesen betartod az előírásokat, minden visszatér a normális medrébe.

És te mivel ütöd el az időt?

SMS 0744351951

Sorsolás: április 6-án.

Bárki megnézheti a Müpa koncertjeit és irodalmi estjeit

Mindenki számára megnyílik a Müpa digitális médiatára, amelyben 80 HD minőségű koncertfelvétel és több mint 40 irodalmi est felvétele tekinthető meg online, ezúttal regisztráció nélkül - közölte az intézmény. A rendkívüli helyzetre való tekintettel a Müpa megnyitotta médiatárát, amely a www.mupa.hu/media/video linken érhető el, és ahol regisztráció nélkül is elérhető több mint 100 koncert, előadás és irodalmi est HD minőségű felvétele.

Paprika Top 40

  1. Follow The Flow - A holnap küszöbén

  2. Deniz - Itthon maradok

  3. Chef'Special - Maybe This Is Love

  4. Topic, A7S - Breaking Me

  5. Fatal Error - Maradj velem otthon

Teljes lista >>

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk.
Adatvédelmi tájékoztató RENDBEN