Hallgasd online

Most szól

Alicia Keys

Underdog

Hangtár

Videótár

Szerinted?

Hány éve hallgatod a Paprikát?

Kevesebb, mint egy éve - 7.8%
Kb 2 éve - 4.9%
Kb 3 éve - 7.8%
Kb 5 éve - 9.4%
Kb 7 éve - 12.3%
Kb 9 éve - 8.2%
Kb 11 éve - 6.1%
Kb 13 éve - 11.5%
Mióta az eszemet tudom! :) - 32%

Szavazatok száma: 244
A szavazás lejárt : 01 jan. 2020 - 00:00

Több mint 8 százalékkal nő a háztartási fogyasztók gázszámlája szerdától

Több mint 8 százalékkal nő a háztartási fogyasztók gázszámlája szerdától. A drágítást hétfőn hagyta jóvá az Országos Energiaár-szabályozó Ügynökség (ANRE).
Az áremelést a szolgáltatók kérték a hatóságtól. Az ügynökség döntése értelmében január 10-től havonta átlagosan 4 lej 80 banis árnövekedés várható háztartásonként.
Az Országos Energiaár-szabályozó Ügynökség korábban 2018 március végéig rögzítette a földgáz árát, ennek ellenére jóváhagyta a január 10-i áremelést.
Az indoklás szerint a drágításra egyrészt amiatt van szükség, hogy tavaly április elseje óta a belföldi termelésű földgáz árát szabadpiaci eljárással, a kereslet és kínálat alapján határozzák meg, emiatt a szolgáltatók a lakosságnak felszámolt díjszabás növelését kérték az államtól, mivel emelkedtek beszerzési költségeik.

A hatóság elemezte a szolgáltatók által beküldött adatokat, és helyt adott a kérésnek.

(kronika.ro / maszol.ro)

Szórakozás

Színezd újra!

A fesztiválszezonban nagyszerű kiegészítő lehet a dioptria nélküli színes kontaktlencse, amit az Optipar üzletében is megtalálhatsz, vagy amelyet megnyerhetsz legújabb játékunkban. A feladatod csupán annyi, hogy mikor műsorvezetőnk jelez küldd el SMS-ben az Optipar szót, teljes neveddel együtt a 0744 351 951-es számunkra és rögtön sorsolási listára kerülsz. Minden nap végén kisorsolunk egy szerencsés nyertest, aki egy 150 lej értékű színes kontaktlencsét nyer, mely lehet kék, zöld, lila, de más extrém színek közül is választhatsz. Ezzel pedig biztosan kitűnhetsz a fesztiválokon vagy egyéb nyári rendezvényen, de jó jöhet esetleg Halloweenkor.

Nyerj tőlünk piknikező túlélő szettet!

A szabadban való tökéletes kikapcsolódáshoz adunk egy nagy tál torockói sajtkülönlegességet, egy láda Igazi Csíki Sört és egy 500 lej értékű felső kategóriás Barbecook márkájú grillsütőt!

Részletek: https://bit.ly/2Fd6BjX

Paprika Top 40

  1. Camila Cabello - Liar

  2. Elefánt - Ég veled

  3. Dua Lipa - Don't Start Now

  4. Tones and I - Dance Monkey

  5. Maroon 5 - Memories

Teljes lista >>

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk.
Adatvédelmi tájékoztató RENDBEN