Hallgasd online

Most szól

Marlon Roudette

Anti Hero

Hangtár

Videótár

Szerinted?

Okos döntés otthon maradni?

Igen - 49.2%
Igen :) - 50.8%

Szavazatok száma: 63
A szavazás lejárt : 30 jún. 2020 - 00:00

Zöld játék a hölgyeknek!

Tudjuk, hogy a paprika pirosan az igazi, de itt a Paprika Rádiónál mégis arra törekszünk, hogy egyszerre legyünk égő pirosak és a lehető legzöldebbek. A fenntartható, egészséges, környezetbarát, megoldások híveiként reméljük hallgatóinkra is jó hatással lehetünk, ezért is választottuk legújabb játékunk partnerének a VeraGreen.ro-t, az öko alternatívák webáruházát. A VeraGreen a zöldülő háztartások webshop-jaként fenntartható lehetőségeket kínál a tájékozott, tudatos hallgatóinknak. BIO kozmetikumok, tisztítószerek, és zero waste megoldások óriási választéka, egy kattintásra a VeraGreen.ro címen!

A közelgő nőnap jegyében lepd meg kedvesedet, barátnődet, édesanyádat, nagymamádat egy 200 lej értékű BIO ajándékcsmaggal! Hogyan? Küldd el nekünk SMS-ben az illető teljes nevét, és március 6-án szoríts, hogy neki kedvezzed a szerencse.

Dönts a családod és saját egészséged mellett, válaszd a BIO alternatívát, amely ráadásul házhoz is jön! SMS 0744 351 951

Szórakozás

Sós vizes oreganó olaj kakastaréjjal?!

Megértjük, hogy elővigyázatos vagy, de az interneten keringő "hogyan állapítsd meg, hogy fertőzött vagy" javaslatok és a rémhírek helyett hallgasd inkább a híradóinkat, amelyek kizárólag hiteles forrásokra hivatkoznak és relaxálj a kedvenc zenéidre. Emellett, ha most megírod nekünk SMS-ben a teljes neved és azt, hogy mi a kedvenc időtöltésed rádiózás közben, akkor megnyerheted a Lavanda Sky által felajánlott két darab 250 lejes testfrissítő utalvány egyikét, amelyet fél éven belül bármikor felhasználhatsz! Mert a Paprika Rádió nem hagy egyedül, sőt készülünk arra az időszakra is, amikor azért, mert felelősségteljesen betartod az előírásokat, minden visszatér a normális medrébe.

És te mivel ütöd el az időt?

SMS 0744351951

Sorsolás: április 6-án.

Bárki megnézheti a Müpa koncertjeit és irodalmi estjeit

Mindenki számára megnyílik a Müpa digitális médiatára, amelyben 80 HD minőségű koncertfelvétel és több mint 40 irodalmi est felvétele tekinthető meg online, ezúttal regisztráció nélkül - közölte az intézmény. A rendkívüli helyzetre való tekintettel a Müpa megnyitotta médiatárát, amely a www.mupa.hu/media/video linken érhető el, és ahol regisztráció nélkül is elérhető több mint 100 koncert, előadás és irodalmi est HD minőségű felvétele.

Paprika Top 40

  1. Follow The Flow - A holnap küszöbén

  2. Deniz - Itthon maradok

  3. Chef'Special - Maybe This Is Love

  4. Topic, A7S - Breaking Me

  5. Fatal Error - Maradj velem otthon

Teljes lista >>

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk.
Adatvédelmi tájékoztató RENDBEN