Hallgasd online

Most szól

Marlon Roudette

Anti Hero

Hangtár

Videótár

Szerinted?

Okos döntés otthon maradni?

Hozzuk ki a legtöbbet ebből az időszakból!

A fokozott elővigyázatosság fontos, a nyugalom és a jó hangulat viszont még ennél is fontosabb. A Paprika Rádió veled tart akkor is, amikor alig hagyod el az otthonod. Fedezd fel újra, hogy mi mindent csinálhatsz, ha van időd! Rádió hallgatás közben szelektálhatod a ruháid, kiporszívózhatod a pókot, amit Eleknek becézgetsz a nagyszobából, kipróbálhatod azt a 4 elmentett csokis tortareceptet, vagy megmosolyoghatod magad, hiszen máskor azt kívánod, hogy bár csak otthon lehetnél!  Mivel a Paprikánál optimisták vagyunk, gondolunk arra is, hogy lazíts ha majd minden visszatért a normális kerékvágásba: játssz velünk és nyerd meg a két kettőszázötven lej értékű testfrissítő utalvány egyikét, amelyet fél éven belül bármikor felhasználhatsz a Lavanda Sky Beauty szalonban! Csak annyit kell tenned, hogy megírod nekünk SMS-ben a teljes neved, és azt hogy neked mi a kedvenc időtöltésed rádióhallgatás közben! Hozzuk ki a legtöbbet ebből az időszakból! A Paprika Rádió gondoskodik róla, hogy mindig legyen társaságod!

SMS 0744 351 951 Sorsolás Április 6-án.

Szórakozás

Sós vizes oreganó olaj kakastaréjjal?!

Megértjük, hogy elővigyázatos vagy, de az interneten keringő "hogyan állapítsd meg, hogy fertőzött vagy" javaslatok és a rémhírek helyett hallgasd inkább a híradóinkat, amelyek kizárólag hiteles forrásokra hivatkoznak és relaxálj a kedvenc zenéidre. Emellett, ha most megírod nekünk SMS-ben a teljes neved és azt, hogy mi a kedvenc időtöltésed rádiózás közben, akkor megnyerheted a Lavanda Sky által felajánlott két darab 250 lejes testfrissítő utalvány egyikét, amelyet fél éven belül bármikor felhasználhatsz! Mert a Paprika Rádió nem hagy egyedül, sőt készülünk arra az időszakra is, amikor azért, mert felelősségteljesen betartod az előírásokat, minden visszatér a normális medrébe.

És te mivel ütöd el az időt?

SMS 0744351951

(A játék véget ért.)

Bárki megnézheti a Müpa koncertjeit és irodalmi estjeit

Mindenki számára megnyílik a Müpa digitális médiatára, amelyben 80 HD minőségű koncertfelvétel és több mint 40 irodalmi est felvétele tekinthető meg online, ezúttal regisztráció nélkül - közölte az intézmény. A rendkívüli helyzetre való tekintettel a Müpa megnyitotta médiatárát, amely a www.mupa.hu/media/video linken érhető el, és ahol regisztráció nélkül is elérhető több mint 100 koncert, előadás és irodalmi est HD minőségű felvétele.

Paprika Top 40

  1. Szakács Gergo - Ne sajnálj

  2. Purple Disco Machine - Hypnotized

  3. Rúzsa Magdolna - 1x fent, 1x lent

  4. Bagossy Brothers Company - Fekszünk a strandon

  5. David Guetta, Sia - Let's Love

Teljes lista >>

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk.
Adatvédelmi tájékoztató RENDBEN