Hallgasd online

Most szól

Marlon Roudette

Anti Hero

Hangtár

Videótár

Szerinted?

Okos döntés otthon maradni?

Igen - 49.2%
Igen :) - 50.8%

Szavazatok száma: 63
A szavazás lejárt : 30 jún. 2020 - 00:00

Elővigyázatossági intézkedések a közveszélyes homlokzatok miatt

Elővigyázatossági intézkedésként felmérik - és ha szükséges - eltávolítják azokat a homlokzati díszeket, amelyek veszélyt jelentenek a gyalogosokra Kolozsváron. Kolozsvár történelmi központjában az épületekről lehulló vakolat miatt havonta több alkalommal is mozgósítják a tűzoltókat. Legutóbb a Deák Ferenc utcában, a Bethlen-házról hullott le vakolat a járdára. A közveszélyes állapotba került New York szálló homlokzatáról leesett vakolat személyi sérülést is okozott. Ma a Horea úton intézkedtek a tűzoltók. Az önkormányzat 558 olyan ingatlant azonosított, amelyek leromlott állapotban vannak. 116 ingatlan esetében sürgős a homlokzat felújítása. Az önkormányzat keddi közleményében arról számolt be, hogy a kolozsvári Avram Iancu Sürgősségi Esetek Felügyelőségével és a Műemlékvédelmi Bizottsággal közösen balesetmegelőző intézkedéseket foganatosított. Ez abban áll, hogy állapotfelmérési munkálatokat végeznek, és eltávolítják a közveszélyesnek vélt homlokzati díszítőelemeket. Emil Boc polgármester arra figyelmeztetett, hogy rosszul járnak azok az ingatlantulajdonosok, akik nem újítják fel épületeik homlokzatát. A kolozsvári városháza szigorítása szerint ugyanis 2016-tól ötszörösére növekszik az ingatlanadója azoknak az épületeknek, amelyek homlokzatát a tulajdonos nem újítja fel.
(Paprika Rádió, M.É.)

Szórakozás

Sós vizes oreganó olaj kakastaréjjal?!

Megértjük, hogy elővigyázatos vagy, de az interneten keringő "hogyan állapítsd meg, hogy fertőzött vagy" javaslatok és a rémhírek helyett hallgasd inkább a híradóinkat, amelyek kizárólag hiteles forrásokra hivatkoznak és relaxálj a kedvenc zenéidre. Emellett, ha most megírod nekünk SMS-ben a teljes neved és azt, hogy mi a kedvenc időtöltésed rádiózás közben, akkor megnyerheted a Lavanda Sky által felajánlott két darab 250 lejes testfrissítő utalvány egyikét, amelyet fél éven belül bármikor felhasználhatsz! Mert a Paprika Rádió nem hagy egyedül, sőt készülünk arra az időszakra is, amikor azért, mert felelősségteljesen betartod az előírásokat, minden visszatér a normális medrébe.

És te mivel ütöd el az időt?

SMS 0744351951

Sorsolás: április 6-án.

Bárki megnézheti a Müpa koncertjeit és irodalmi estjeit

Mindenki számára megnyílik a Müpa digitális médiatára, amelyben 80 HD minőségű koncertfelvétel és több mint 40 irodalmi est felvétele tekinthető meg online, ezúttal regisztráció nélkül - közölte az intézmény. A rendkívüli helyzetre való tekintettel a Müpa megnyitotta médiatárát, amely a www.mupa.hu/media/video linken érhető el, és ahol regisztráció nélkül is elérhető több mint 100 koncert, előadás és irodalmi est HD minőségű felvétele.

Paprika Top 40

  1. Follow The Flow - A holnap küszöbén

  2. Deniz - Itthon maradok

  3. Chef'Special - Maybe This Is Love

  4. Topic, A7S - Breaking Me

  5. Fatal Error - Maradj velem otthon

Teljes lista >>

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk.
Adatvédelmi tájékoztató RENDBEN