Hallgasd online

Most szól

Marlon Roudette

Anti Hero

Hangtár

Videótár

Szerinted?

Okos döntés otthon maradni?

Igen - 49.2%
Igen :) - 50.8%

Szavazatok száma: 63
A szavazás lejárt : 30 jún. 2020 - 00:00

Játékok

Travelminit játék
 
Most a távolságtartá és a maszkviselés idején néha úgy érezhetjük, hogy túlzottan is messze vagyunk egymástól. A jó hír viszont, hogy két füllel a rádióra tapadva semmilyen veszély nem leselkedik ránk, főleg, hogy nálunk még a paprikás zenék is betartják az általános távolságtartási szabályokat. Hallgasd figyelmesen a Paprikát és mikor két slágerünk távolságot tart, azaz két dal között elhangzik 5 másoperc csend…, akkor küldd el azonnal a teljes neved a 0744 351 951-re, mert tied lehet egy idilli kiruccanás, az egész családdal Erdély egyik legszebb üdülőhelyén.Amikor a kedvenc rádiódban meghallod két dal közt aaa …..távolságot, akkor tehát játssz és nyerd meg a Travelminit.ro által biztosított torockói hétvégét, 4 fő számára, félpanzióval a Panoráma Panzió Torockó festői helyszínén!
Sorsolás: augusztus 28.
A Paprika Rádió összeköt távolságtartás közben is! Te csak figyelj a távolságra és nyerj!
Egy telefonszámról egy nap egy SMS-t fogadunk el!
 
KMN utazás játék

A Paprika Rádió akkor is veled van, amikor nehéz együtt lenni! Az idei Magyar Napokon is rengeteg meglepetéssel készülünk, ezúttal a biztonságos 95.1 megaherces távból! Hallgass minket figyelmesen és tölts el 3 napot és 2 éjszakát a magyar alföld híres borvídékén Kecskeméten, a 3 csillagos Hotel UNO-ban, svéd asztalos reggelivel. Jól hangzik? Ezért nem kell mást tenned, mint készíteni egy fotót, amin megmutatod, hogyan telnek számodra idén a Kolozsvári Magyar Napok. A fényképeket a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre várjuk, a jelenlegi helyzetre való tekintettel pedig a nyeremény akár a jövő évben is felhasználható! Játssz hát a Paprikával, örökítsd meg egy magyar napos pillanatodat és tied lehet egy magyarországi hétvége 2 fő részére a kecskeméti Hotel Unoban.
 
Sorsolás: augusztus 24.
 
KMN finomságok játéka
 
Az egészség még a Magyar Napoknál is fontosabb, ezért most fokozottan figyelünk egymásra! A Paprika Rádió stábjában mindenki úgy gondolja, hogy az év fénypontja, az amikor kiköltözünk a Farkas utcába és műsorvezetés közben élőben is találkozhatunk veletek! Az idén parkolósávra került ez a terv, de sebaj, van másik! Hazavisszük a Kolozsvári Magyar Napok forgatagát, ha van egy kis szerencséd! Nyerj babgulyást, mellé zamatos bort, házicsokit, lángost vagy ropogós kürtőst. 
Hogyan? Írd meg nekünk a 0744 351 951-re, egy szóban, hogy mit jelent számodra ez a pár nap, csatold hozzá teljes neved és máris beneveztél a játékba! Minden nap kisorsolunk 3 szerencsést, akik azonnal nyernek egy inycsiklandó házias babgulyást, és választhatnak 4 boríték közül, amelyek házicsokit, zamatos bort, lángost vagy kürtőst tartalmaznak. 
Idén nem költözünk ki a Farkas utcába, hogy együtt koccintsunk, de arra gondoltunk, hogy elvisszük a Kolozsvári Magyar Napok jellegzetes ízeit hozzád, haza! 
 
Egy telefonszámról egy nap egy SMS-t fogadunk el!

Chic Bijoux játék

A barátodat? A szerelmedet? Édesanyádat? Vagy a kedvenc szomszédot? Áruld el nekünk egy SMS-ben, hogy kit lepnél meg egy személyre szabott ékszer ajándékkal és tied lehet egy 300 lej értékű Chic Bijoux utalvány! Mutasd ki stílusosan, hogy mit is jelent neked egy bizonyos személy! Legyen szó a kedvesedről, egy családtagról, közeli barátról, vagy miért ne.... saját magadról! Írd meg nekünk most, hogy kit lepnél a Chick Bijoux személyre szabott ékszereinek valamelyikével: küldj egy üzenetet a 0744351951-es számra teljes neveddel és vidd haza a 300 lejes ajándékutalványt!

Egy telefonszámról egy nap egy SMS-t fogadunk el!

Sorsolás: július 3.

RENTE játék

Műsorainkban bemutattuk már Gerzsont, akivel minden oké, csak ameddig a többiek levegőért kapkodnak, hogy kitekerjenek egy magasabb pontra, addig ő a Rente elektromos bicikliivel különleges hangokat kiadva nyomja a legmeredekebb hegyre fel, mert hát bőven marad tüdőkapacitása hülyéskedni is. Na most: a Paprika Rádió és a Rente elektromos bringa kölcsönző közös játékában Gerzsonra azért van szükség, mert néha, két dal között majd megszólal a Paprikán, abban a pillanatban küldjétek el nekünk a teljes neveteket és a RENTE szót a 0744351951-es számra, mert 4 órányi szórakoztató elektromos bringázást nyerhettek!

Húsvéti logókeresés!

Kolozsváron már közkedvelt hagyomány a Paprika Rádió húsvéti tojáskeresése, a jó hír pedig, hogy idén is megmozgatjuk a város apraját-nagyját...csak ezúttal OTTHON!

Ha a sétatérre nem is tudunk kicsalni, elhívunk online keresni-kutatni! Ezúttal nem Kolozsvárt kell tűvé tennetek, hanem a Paprika Rádió Facebook oldalát (facebook.com/paprikaradio), itt zajlik ugyanis a keresgélés, hisz egy jópofa rajzon gondosan elrejtettünk egy Paprika Rádió logót!

Ha nyerni szeretnél nincs más dolgod, mint:

1. megosztani ezt a fotót a faladon
2. megtalálni az elrejtett paprikát és elküldeni a megfejtést a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre. Ez lehet képernyőfotón bejelölt megfejtés vagy szavakban leírt megoldás is.

A szemfüles helyes megfejtők között Paprika Rádiós ajándékcsomag, póló, bögre és húsvéti meglepetés talál gazdára! Sok szerencsét!

Igazi húsvéti hangulat, az otthon melegében, a Paprika Rádióval!

Sorsolás: április 15-én!

Frissítés: Nagy ölelés és nyuszipuszi minden játékoskedvű hallgatónknak, köszi a rengeteg megosztást és vastaps a helyes megfejtésekért! A szerencsés nyertes Bíró Éva, akinek szívből gratulálunk nyereményéhez!

 
Toyota játék
 
Légy te is a Paprika Rádió beépített embere az utakról, az aki beszámol a kolozsvári forgalomról, aki megírja nekünk azt, ha belesetet lát, hatalmas dugóban ül vagy útlezárást tapasztal, mert automatikusan sorsolási listára kerülsz és kis szerencsével egy egész hétvégére tied lehet egy tesztautó a Tordai úton található kolozsvári Toyota márkaképviselet jóvoltából.

Friss közlekedési infóidkat küldd SMS-ben a 0744 351 951-re, vagy hívj minket telefonon a 0751 143 343-as telefonszámon.

A hibridautók piacvezetője téged is elvisz egy hétvégére!
"Toyota - Lets go places"

Sorsolás:A járványügyi problémákra való tekintettel a sorsolást és a nyeremény átvételét elhalasztjuk a kritikus helyzet lejártáig. Biztosítjuk róla hallgatóinkat, hogy a nyeremény sorsolásra és átadásra kerül, a játékosok listáját megőrizzük. Az új sorsolás dátumáról adásban és honlapounkon is hírt adunk! Köszönjük megértésüket!

 

Lavanda Sky játék

A fokozott elővigyázatosság fontos, a nyugalom és a jó hangulat viszont még ennél is fontosabb. A Paprika Rádió veled tart akkor is, amikor alig hagyod el az otthonod. Fedezd fel újra, hogy mi mindent csinálhatsz, ha van időd! Rádió hallgatás közben szelektálhatod a ruháid, kiporszívózhatod a pókot, amit Eleknek becézgetsz a nagyszobából, kipróbálhatod azt a 4 elmentett csokis tortareceptet, vagy megmosolyoghatod magad, hiszen máskor azt kívánod, hogy bár csak otthon lehetnél! Mivel a Paprikánál optimisták vagyunk, gondolunk arra is, hogy lazíts ha majd minden visszatért a normális kerékvágásba: játssz velünk és nyerd meg a két kettőszázötven lej értékű testfrissítő utalvány egyikét, amelyet fél éven belül bármikor felhasználhatsz a Lavanda Sky Beauty szalonban! Csak annyit kell tenned, hogy megírod nekünk SMS-ben a teljes neved, és azt hogy neked mi a kedvenc időtöltésed rádióhallgatás közben! Hozzuk ki a legtöbbet ebből az időszakból! A Paprika Rádió gondoskodik róla, hogy mindig legyen társaságod!
 
SMS 0744 351 951
 
Sorsolás Április 6-án.
 
Egy telefonszámról egy nap egy SMS-t fogadunk el!

Zöld játék a hölgyeknek!

Tudjuk, hogy a paprika pirosan az igazi, de itt a Paprika Rádiónál mégis arra törekszünk, hogy egyszerre legyünk égő pirosak és a lehető legzöldebbek. A fenntartható, egészséges, környezetbarát, megoldások híveiként reméljük hallgatóinkra is jó hatással lehetünk, ezért is választottuk legújabb játékunk partnerének a VeraGreen.ro-t, az öko alternatívák webáruházát. A VeraGreen a zöldülő háztartások webshop-jaként fenntartható lehetőségeket kínál a tájékozott, tudatos hallgatóinknak. BIO kozmetikumok, tisztítószerek, és zero waste megoldások óriási választéka, egy kattintásra a VeraGreen.ro címen!

A közelgő nőnap jegyében lepd meg kedvesedet, barátnődet, édesanyádat, nagymamádat egy 200 lej értékű BIO ajándékcsmaggal! Hogyan? Küldd el nekünk SMS-ben az illető teljes nevét, és március 6-án szoríts, hogy neki kedvezzed a szerencse.

Dönts a családod és saját egészséged mellett, válaszd a BIO alternatívát, amely ráadásul házhoz is jön! SMS 0744 351 951

Egy telefonszámról egy nap egy SMS-t fogadunk el!

 

Bálint napi Samsara játék

Mit is adhatnánk valakinek, akit szeretünk? Minőségi időt, amit vele töltünk. Egy romantikus vacsora erre kiválóan alkalmas, Valentin nap jegyében pedig most adunk egy tippet!

Lépj fel a www.samsara.ro oldalra nézd át az ínycsiklandó menüsort és írd meg nekünk SMS-ben, hogy melyik ételt kóstolnád meg a legszívesebben, mert az SMS-ezők között Valentin napon kisorsolunk egy 200 lej értékű utalványt! A régi mondás úgy tartja, hogy a férfiak szívéhez a hasukon keresztül vezet az út...de ez a hölgyekre is igaz lehet! Valentin napon bízzátok ránk magatok, kettőtök idejét, legyen kedves, izgalmas és különleges az este, legyen benne bőven romantika, végtelen sok figyelem és életre szóló élmény.

SMS: 0744 351 951

Egy telefonszámról egy nap egy SMS-t fogadunk el!

 

Bálint napi K-visuals játék

Mi tudjuk, hogy a szerelmeseket a közös élmények kötik össze, ezért Bálint napon megajándékozzuk hallgatóinkat. Nem kell mást tennetek, csak hallgassátok figyelmesen a Paprikát és mikor két zene között meghalljátok a fényképezőgép hangját, küldjétek el nekünk a saját magatok és a párotok TELJES nevét a 0744 351 951-re!

Játszatok velünk, nyerjetek és Valentin napkor örökítsétek meg a pillanatot egy profi photoshootinggal a www.k-visuals.ro jóvoltából.

Egy telefonszámról egy nap egy SMS-t fogadunk el!

 
Gyula játék II
 
Gyógyfürdő....pihenés....medence......csobbanás... Ezek nem akármilyen szavak! Olyanok, amelyek a Paprika Rádióval közösen elvisznek az európai színvonalú történelmi fürdővárosba, Gyulára!
Találd meg kedvenc zenéid között a nap jelszavát, küldd el nekünk SMS-ben és lazíts másodmagaddal egy gyulai álomvakáción! Szállás a 4 csillagos Elisabeth Hotelben, 2 személynek, 2 éjszakára, reggelivel és vacsorával, plusz extra belépővel a Várfürdőbe 2 felnőtt és 2 gyerek részére! Érdekel? Ezen a héten hallgasd mindennél figyelmesebben a Paprikát és vadászd le az óra jelszavát, ezt küldd el nekünk SMS-ben, mert minden órában kiválasztunk egy finalistát, aki megnyerheti csábító főnyereményünket! Egy telefonszámról egy nap maximum 3 SMS-t fogadunk el! A nyeremény 2020. május 31-ig használható fel és két személyre szól!
 
A jelszavak december 16 és 20 között 7 és 19 óra között óránként 1 alkalommal hangzanak el!
 
Paprika Rádió - Mert itt aki bekapcsol, az kikapcsol!

Gyula játék I

Gyula, a történelmi fürdőváros szeretettel várja a Paprika Rádió hallgatóit, hogy megtapasztalják mindazt, amit egy európai színvonalú fürdő és egy hangulatos alföldi város nyújtani tud.
Játsszon velünk és nyerjen egy 2 személyre szóló hétvégi utalványt Gyulára, ami magába foglalja a szállást az Elisabeth Hotelben és belépőjegyeket a Gyulai Várfürdőbe, a Gyulai Almásy Kastélyba és a Gyulai Várba.


Csupán annyit kell tennie, hogy kiválasztja a www.visitgyula.com oldalról, hogy melyik helyi kiemelt látnivalót tekintené meg szívesen Gyulán, és ezt megírja nekünk SMS-ben a 0751351951-es számra, teljes nevével, ezzel pedig automatikusan felkerül a sorolási listára.
Nyeremény: szállás az Elisabeth szállodában, 2 személynek, 2 éjszakára, reggeli és vacsora biztosított, ingyenes belépő a hotel Wellness központjába, Visit Gyula kártya.
Sorsolás: december 6., péntek, Éterízesítő utolsó órája
Játsszon velünk és töltsön el felejthetetlen pillanatokat Gyulán, a történelmi fürdővárosban.
* Egy telefonszámról naponta egy SMS--t fogadunk el
* A nyeremény a Paprika Rádió székhelyén lehet átvenni.

 

Karolina virágbolt játék

A Karolina téren található Karolina virágbolt csokrai csodákra képesek! Sok szép és friss virág közül válogathat, de büszkén ajánlják gyönyörű, kézi összeállítású csokraikat, ünnepi virágkölteményeiket, ünnepi koszorúikat és a gyors, virágküldési szolgáltatásukat. Vágott virágok széles választéka várja Önt, amikből azonnal vagy rendelésre megkötik a kívánt csokrot, egy szál virágtól a századik születésnapra szánt köszöntőig. Csokra méretének és stílusának csak a fantáziája szabhat határt! Ünnepi ajtódíszek, asztaldíszek készítését is vállalják. Aktuális időszakra való tekintettel, mindig kaphatók hozzá kreatív dolgok, ha Önök szeretnék esetleg elkészíteni a saját dekorációjukat, legyen szó adventi koszorúról, vagy csak egy ünnepi ajtódíszről.

Nyeremény: egy gyönyörű adventi koszorú
13. szülinapunk alkalmával mikor műsorvezetőnk jelzi küldje el SMS-ben teljes nevét a 0744 351 951-es telefonszámra és, ha Ön lesz a szerencsés 13. sms-ező, akkor automatikusan felkerül a sorsolási listára és megnyerheti az ünnepi ajándékunkat!
 
Sok szerencsét!

 

Zenitoys játék

A Zenitoys a legváltozatosabb társasjáték-felhozatallal várja vásárlóit. Kínálatukban jó minőségű logikai-, készségfejlesztő- és kreatív játékokat találunk, minden korosztály számára.

Kínálatuk folyamatosan a legújabb termékekkel bővül, ezért szinte minden játékot megtalálhatunk a www.zenitoys.ro oldalon.

Ha épp társasjátékot keresnek, vagy egyszerűen csak meglepnék valamivel ismerőseiket, keressék meg a tökéletes játékot vagy társasjátékot a www.zenitoys.ro oldalon, ahol a részletes leírások megkönnyítik a választást is.

Az ünnepi hangolódás jegyében játékaink során minden helyes választ egy 50 lej értékű vásárlási utalvánnyal jutalmaz a Zenitoys (felhasználható a www.zenitoys.ro oldalon).

 

Hol van az a lány?

13. szülinapunk sztárvendége a "Hol van az a lány" című daláról is jól ismert DR. BRS, akinek tiszteltére egy olyan játékkal készültünk, amiben mindegy, hogy mennyire vagy csinos, mindegy, hogy mennyire vagy magas vagy fiatal, az eszed viszont vágjon, mert ez ami számít!

Hallgasd a Paprikát, gyűjtsd be a napi nyomravezető információt és találd meg mindenki előtt, elsőként a keresett lányt!

Hogy kit?

Van valahol Kolozsvár területén egy lány, akit, ha megtalálsz, akkor szülinapunk alkalmából Makóra küldünk lazulni. De a nagy kérdés, hogy hol van ez a lány? Keresd a Paprika Rádióval, mert műsorainkban folyamatosan új infókat kapsz a kilétéről, hollétéről és, ha te találod meg a titkos helyet, akkor tied lesz a 3 napos makói vakáció a 4 csillagos Grand Hotel Gloriusban extra belépővel a Hagymatikum Fürdőbe. Kamatoztasd a detektív képességed, figyelj utasításainkra és ha megtaláltad, akkor hozd be a titokzatos lányt elsőként stúdiónkba, az Arany János utca 15/6 szám alá! Vadászd le mások elől a Paprika Rádió szülinapi játékának fődíját!

A nyeremény 2020. május 31-ig felhasználható voucher: 3 nap, 2 éjszaka, félpanziós szállás a Grand Hotel Gloriusban + fürdőbelépő a Hagymatikum fürdőbe 2 fő részére.

A játék támogatója a makói Hagymatikum.

 

EXPLORE játék

Az Explore személyre szabott, egyedi, újrahasznosított anyagból készült lámpákat készít.

Az Explore termékek egyik csoportja újrahasznosított alapanyagból készül a perforálás technikájával. Ezeket a lámpákat a reciklált anyag és a különleges díszítési technika teszi egyedivé.

A másik kategóriába tartozó termékek esetében a kulturális elemek/értékek dominálnak, ezeket hasznosítják újra, épületek, közterek motívumaiból inspirálódva.

Nézzék meg az explore termékeit a www.explorelamps.ro honlapon és nyerjék meg a Paprikával az Explore egyedi készítésű “ERŐ” nevet viselő lámpáját. 

A feladat egyszerű: bejátszunk egy rövidzárlat hangot, aki nyerni szeretne pedig azonnal hívjon, mert mi egy vadiúj dizájn-lámpával ajándékozzuk meg, amivel nem lesznek ilyen gondjai.

Amikor két zene között meghallják tehát a rövidzárlat hangját, akkor kell hívni minket a 0751 143 343 -as telefonszámunkon, a leggyorsabb telefonáló pedig azonnal bekerül a sorsolási listára, melyről november 15-én pénteken sorsolunk nyertest.

Nyeremény: egy kézműves éjjeli lámpa állvánnyal

A papír alapanyagú lámpaernyő felülete rusztikus, enyhén gyűrött hatású, a lakkbevonatnak köszönhetően tapintása mégis selymes. Letisztult formájának köszönhetően jól megtalálja helyét a modern és klasszikus környezetben egyaránt, meghitt, különleges és megnyugtató hangulatot árasztva a térben, ahol otthonra talál. 

Sorsolás: november 15.
 

PonPaon játék

                          A PonPaon alkotó műhelyben változatos bőr és textil variációkból születnek váll- és övtáskák, hátizsákok, pénztárcák, telefontokok. Nagy hangsúlyt fektetnek az újrahasznosításra, ezért termékeiket főként régi falvédőkből, zsákokból varrják, de  akár egy régi, féltveőrzött ruhadarab is újjászülethet műhelyükben és divatos kiegészítővé válhat.

Nyeremény: személyre szabott táska

Feladvány: írják meg SMS-ben, teljes névvel, mi az, ami Ön szerint egy női táskából nem hiányozhat?

Sorsolás: november 15., péntek délután

 

Old Wood Things játék

A csíkszerdai Old Wood Things vállalkozást 2017-ben indította Szász István építész, aki kreatívan varázsolja újra a régiségeket. Olyan módszereken dolgozik, amelyek által elfeljtett bútordaraboknak ad életet és új értelmet.

Százéves fenyőfából és fémből készít egyedi, vintage stílusú masszív bútorokat, ezek felületét égetéssel, majd viaszolással illtve lakozással tesz időtállóvá. Az Old Wood Things darabjai egytől egyig személyre szabott bútorok, amelyek az aktuális trendekkel ötvöződnek, bármilyen igényre egeydi tervezésű fatermékeket tudnak készíteni.

Ha te is meguntad régi bútoraidat, inspirációért görgesd végig az Old Wood Things instagam, illetve Facebook oldalát.

Nyeremény: egy 100 éves gerendaépület anyagából, szinterezett festéssel készült, geometrikus karcsú fémlábakkal felszerelt asztal.

Helyes válasszal: felkerülnek a sorsolási listáraSorsolás: november 15.

 
Hotel Uno játék

Sokan dúdorásznak a zuhany alatt, mégsem vállalják ezt. Ne foglalkoztasson, hogy mit mondanak mások, a Kolozsvári Magyar Napok ideje alatt keresd a Farkas utcai Paprikás zuhanyfalat, készíts egy fotót, amelyet megosztasz a Facebook oldaladon vagy Instán "#paprikarádió" hessteggel és tied lehet egy magyarországi hétvége 2 fő részére a kecskeméti Hotel Unoban. Fontos, hogy miután elkészült a fotó és megosztottad ismerőseiddel, ugorj be a Farkas utcai Magyar Turizmus Sátorhoz regisztrálni, mert csak így vehetsz részt az augusztus 25-i, vasárnapi sorsoláson!

A feladat tehát egyszerű: készíts fotót a paprikás zuhanyfalnál, oszd meg Facebookon vagy Instán "paprikarádió" hessteggel, majd regisztrálj a Magyar Turizmus Sátornál...mindezt a Farkas utcában! Nyerd meg te a 2 személyes pihentető hétvégét a kecskeméti Hotel Unoba.

 

Cosmetic Plant játék

Fontos számunka hallgatóink egészsége, ezért a kolozsvári Cosmetic Planttal karöltve 3 héten át minden hétköznap kisorsolunk egy értékes napvédelmi termékcsomagot. A feladat: amikor két zene között felcsendül ez az UFO együttes Napolaj c. dalának refrénje, akkor el kell küldeni SMS-ben a 0744351951-es számra a teljes nevet és azt hogy COSMETIC PLANT, majd a nap végén izgatottan várni a sorsolást.

Célunk, hogy velünk és a Cosmetic Planttal mindenki "NAPrakész" legyen, a lehető legegészségesebben!

 

Irány Görögország a Paprikával!

A paprikás gyorskaják és a széles sávú netrádiózás után a Paprika Rádió elhozza neked a villámkészülős nyaralást!
Mit jelent ez? Egy hét Görögország neked és egy általad megjelölt személynek, nem jövőre, nem jövő hónapba, hanem most-most-most péntekre! 

A játék menete:
1. Lájkold a facebook.com/paprikaradio oldalunkat!
2. A játék felhívását hirdető kép alá taggeld be kommentbe azt az ismerőst, akit magaddal vinnél.
3. Oszd meg nyilvánosan saját oldaladon az “Irány Görögország a Paprikával!” feliratú fotót.
4. Utazótáskával jelenj meg augusztus 1-én, csütörtökön 17 és 18 óra között a Paprika székehelye előtt (Arany János u. 15).
Sorsolás:
Augusztus 1-én, csütörtökön 18 órakor sorshúzással dől el, hogy ki az a szerencsés, aki másodmagával augusztus 2-án pénteken Paralia Katerini-re utazhat egy hétre a Blue Travel Románia jóvoltából. A sorsoláson azok vehetnek részt, akik megjelennek a Paprika székehelyén, és szabályosan játszottak. A Facebook megosztást és kommentet a sorsolást követően ellenőrizzük. Amennyiben a kisorsolt nyertes nem teljesítette a játék menetének minden pontját, új nyertest sorsolunk a jelenlevők közül.
A nyeremény:
Két személyre szóló görögországi nyaralás. Indulás: 2019.08.02, érkezés: 2019.08.03
Visszaút: 2019.08.10, hazaérkezés: 2019.08.11
Szállás: Görögország, Paralia Katerini, 7 éjszaka a GOLDEN SUN VILLA 3*-ban, 150 m-re a tengerparttól
Utazás: 3* os autóbusszal.
A nyeremény kizárólag a megjelölt dátumon érvényes és felhasználható.

Átvétel:
A nyeremény átvételét és felhasználását, annak felajánlója, a Blue Travel Romania biztosítja.

Játék időtartama: július 31., 12:00 – augusztus 1., 18:00

Játékaink általános szabályzata ITT érhető el.

 

Dennver játék

A hangos építkezési zajok általában zavaró hatással vannak ránk. Főleg, ha a szomszédból érkeznek, mondjuk hétvégén! De mit szólnál ahhoz, ha azt mondanánk, hogy ezek a zajok most egy 500 lejes utalványt jelenthetnek számodra? Biza, a Paprika Rádió és a 25 éves Dennver közös játékában ezúttal egyszerűbb a feladat, mint valaha! Bejátszunk egy zajt, amit neked meg kell fejtened, a helyes választ pedig el kell küldened SMS-ben a 0744 351 951-es telefonszámra! Ha felismerted a tevékenységet, aminek a hangját hallhatjuk, akkor ezt írd meg nekünk SMS-ben, hiszen egy kis szerencsével tied lehet a Dennver 500 lejes vásárlási utalványa!
 
Sorsolás: augusztus 2, péntek!

 Egy telefonszámról egy nap egy SMS-t fogadunk el, azonban minden nap lehet nevezni.

 

Tripla vagy ennyi

A Reggeli Tornádó állandó játékára hétköznaponta 8 és 9 óra között kerül sor. A játékot megelőzően, a reggel folyamán SMS-ben benevezett hallgatók közül kisorsolunk egy szerencsést, akit visszahívunk és három feladvánnyal szembesítjük. Minden helyes válasz esetén bekerülhet egy ajándék az ajándékszatyorba a játék aktuális támogatója jóvoltából.

A játékba való benevezéshez a teljes nevet kell elküldeni a 0744 351 951-es SMS számra.

 Egy telefonszámról egy nap egy SMS-t fogadunk el, azonban minden nap lehet nevezni.

 

Zenitoys játék

(Május 20-31)

A Zenitoys a legváltozatosabb társasjáték-felhozatallal várja vásárlóit. Kínálatukban jó minőségű logikai-, készségfejlesztő- és kreatív játékokat találunk, minden korosztály számára. Kínálatuk folyamatosan a legújabb termékekkel bővül, ezért szinte minden játékot megtalálhatunk a zenitoys.ro oldalon.
Ha tehát ajándékot keresnek, vagy egyszerűen csak meglepnék valamivel ismerőseiket, gyerekeiket, keressék meg a tökéletes játékot vagy társasjátékot a zenitoys.ro oldalon, ahol a részletes leírások megkönnyítik a választást is. Kolozsvár területén a szállítás ingyenes!

Amennyiben pedig szeretnének megnyerni egy 50 lej értékű vásárlási utalványt, majd egy kis szerencsével egy 200 lejes utalványt is sorsoláson, hallgassák figyelmesen a Paprikát és válaszoljanak helyesen a műsorvezető kérdésére.

Nyeremény: naponta 1 db. 50 lejes utalvány; sorsolással pedig még egy 200 lejes utalvány (sorsolás május 31.)

 

Mi rendet teszünk a házad táján!

A természet megújulása magával hozza az igényt, hogy mi magunk és az otthonunk is felfrissüljön. A tavaszi nagytakarításhoz azonban valljuk be, általában nem sok kedvünk van. Mi a Paprika Rádiónál a teljes megújulásban hiszünk, ezért egy szerencsés hallgatónk számára felajánljuk az idei tavasz legüdébb nyereményét! Egyetlen SMS-ért cserébe ugyanis kitakarítjuk a teljes lakásod, hogy a hosszú téli bezártság után jól essen elhúzni a függönyt, és miközben a Paprikát hallgatod, a napfény beragyogja a lakást. Ha nyerni szeretnél, küldd el nekünk SMS-ben a teljes neved és a válaszod arra a kérdésre, hogy "mi volt a legfurcsább dolog, amit nagytakarítás közben megtaláltál?" Mi rendet teszünk a házad táján, csak játssz velünk! Makulátlan SMS számunk 0744 351 951. És te mire bukkantál nagytakarítás közben? A tavaszi nagytakarítás és játékunk támogatója a White Clean takarító cég, akik legkedvesebb foglalatossága az édes otthonod tisztítása.

Egy telefonszámról egy nap egy SMS-t fogadunk el, azonban minden nap lehet nevezni.

Játékaink általános szabályzata ITT érhető el.

 

NŐNAP 2019

Legutóbb egy szerencsés hölgy hallgatónk számára a nőnap egy egész napos felejthetetlen élménnyé vált! Idén sem lesz ez másképp, március 8 alkalmából azonban most NŐ az esély! Nőnap alkalmából ugyanis hanyagoljuk férfi hallgatóinkatés a szebbik nemet ünnepeljük!

Mindegy, hogy kislány, nagylány, menyecske, asszony, vagy hölgy vagy, március 8-án játszd velünk eddigi legizgalmasabb nőnapi játékunkat!

 A NAGY nyolcas alkalmából, ha egy KIS szerencsével adásba kerülsz, 8 csábító boríték közül választhatsz. Tied lehet...

- egy szépségápolásra váltható 300 lejes utalvány a Crazy Stúdiótól

- egy 200 lejes kozmetikai utalvány a Magyary Enikő kozmetika szalontól

- 2 személyes meghívó a Magyar Operarába

- egy ruhanemüre váltható 150 Lejes vásárlási utalvány a Lamajole-tól

- egy 100 lejes utalvány a Berett kalap és sapkaszaküzlettől

- egy 300 lejes szemüveg vagy napszemüveg utalvány az Optipártól

- a főnyeremény pedig egy 2 személyre szóló, 2 éjszakás kikapcsolódás - reggelivel és korlátlan wellnes használattal a Bálványos Resort jóvoltából. www.balvanyosresort.ro

De most jön a csavar: van például boríték amelyben egy csípős paprika, amelyben egy '96-os naptár vagy egy férfi zokni lesz! Ha jó a női megérzésed, akkor jó borítékot választasz!

Mindenek előtt a legfontosabb, hogy benevezz játékunkba, úgyhogy küldd el teljes neved a 0744 351 951-es telefonszámra. A beérkezett nevek közül március 8-án, 8 hallgatót visszahívunk és ha nálad is csörög majd a telefon, választhasz egy borítékot és remélhetőleg elcsíped a legcsábítóbb nyereményt! 8 boríték, 8 nyeremény, 8 szerencsés hölgyemény!

Egy telefonszámról egy nap egy SMS-t fogadunk el, azonban minden nap lehet nevezni. Minden kisorsolt hallgatót egy alkalommal hívunk, ha nem veszi fel a telefont, új számot sorsolunk!

Játékaink általános szabályzata ITT érhető el.

 

www.visitgyula.com játék

Nyeremények:

December 17-i játék: - szállás 2 főre, 2 éjszakára a gyulai Hunguest Erkel Hotelben - a szálloda Dürer szárnyában. Büféreggeli és büfévacsora, ingyenes belépő a gyulai várfürdőbe  és a Harmonia Wellnesbe. 
- 2 személyre szóló belépő a gyulai Almásy Kastélyba, 
- 2 személyre szóló belépő a gyulai Várba 
A szállodából direkt átjárás biztosított a gyulai várfürdőbe.

December 19-i játék: - szállás 2 főre, 2 éjszakára a gyulai Hunguest Erkel Hotelben - a szálloda Dürer szárnyában. Büféreggeli és büfévacsora, ingyenes belépő a gyulai várfürdőbe  és a Harmonia Wellnesbe. 
- 2 személyre szóló belépő a gyulai Almásy Kastélyba, 
- 2 személyre szóló belépő a gyulai Várba 
A szállodából direkt átjárás biztosított a gyulai várfürdőbe.

December 21-i játék: - szállás 2 főre, 2 éjszakára az Aqua Hotelben, , svédasztalos reggelivel, infra és finn szauna használattal
2 személyre szóló belépő a gyulai várfürdőbe, a gyulai Almásy Kastélyba és a gyulai Várba 

Feladat: válaszolj helyesen SMS-ben a műsorvezető kérdésére és 17-18 óra között megnyerheted a nap nyereménycsomagját!

Küldd a helyes választ, teljes nevével együtt a 0744351951-es számunkra, mert tied lehet egy fantasztikus nyereménycsomag és másodmagaddal elutazhatsz Gyulára.

 
Aqua Star játék
 
Az Aqua Star élményfürdő Szatmérnémetitől nagyjából 3 km-re található és 2013 óta várja a kikapcsolódni vágyókat. A több, mint 5000 négyzetméteres létesítményben 2 termálvizes medence, egy élményelemekkel ellátott meleg vizes medence, egy gyerekmedence és egy tanmedence található, mindezek mellett pedig 7 típusú szauna is helyet kapott.
Az Aqua Star élményfürdő a wellness szolgáltatások mellett egy gyógyászati részleggel is rendelkezik, ahol különféle kezelésekkel és masszázstípusokkal várják az ellazulni vágyókat.

Nyeremény: 2 személyes belépő a Szatmárnémeti Aqua Star élményfürdőbe.
Feladat: Helyesen kell válaszolni a műsorvezető által feltett kérdésre!
Aki helyesen válaszol, azonnal megnyeri a páros belépőt.
 
További információkért kattintsanak a www.aquastarsatumare.ro oldalra.
 
Anna and the Barbies akusztik meghívó
 
Te is szeretnél jelen lenni az Anna and the Barbies szülinapunkra hangolt rendhagyó stúdiókoncertjén? Szeretnéd testközelből megélni a bensőséges hangulatú szülinapi örömzenét a Paprika Rádió 12. születésnapján?

Bizonyítsd be, hogy valódi rajongó vagy és nyerj exkluzív meghívót az Anna and the Barbies akusztik stúdiókoncertjére! Hallgasd figyelmesen a Paprikát és mikor elhangzik a feladvány küldd el nekünk SMS-ben, hogy melyik Anna dalból van a részlet és egy kis szerencsével, november 27-én együtt ünnepelhetünk baráti társaságban: az Anna and the Barbies, a Paprikások, és TE!

A  helyes megfejtéseket, a dalok címét SMS-ben a 0744351951-es számra kell küldeni, és lehet épp ti is azok között lesztek, akik úgy láthatják kedvenc zenekarukat, ahogyan kevesen: stúdiónkban, szemtől szembe. - Mert a mi szülinapunkon, te kapod az ajándékot!

 
Csík Zenekar koncertjegy játék
 
Naponta többször bejátszunk egy dalrészletet a Csík Zenekar előadásában, a leggyorsabb betelefonálónak pedig azt kell elmondania, hogy ki a dal eredeti előadója.
A helyesen válaszolók felkerülnek egy sorsolási listára, november 23-án, pénteken pedig 3 szerencsés nyertesünk lesz, akik 2 személyes belépőt kapnak a Csík Zenekar 27-i koncertjére.

Sorsolás: november 23, péntek
 
Tánc.ro  játék
 
A tanc.ro-nál magyar nyelven tanítanak latin-amerikai, standard és karibi társasági és versenytáncokat gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt, emellett különórákat biztosítanak házasulandó párok részére, és céges csapatépítést is vállalnak. Nagyon jó körülményekkel és hangulatos táncórákkal várják a mozgás és a zene szerelmeseit a város legnagyobb tánctermébe.

További információk a facebook.com/tancpontro vagy a tanc.ro oldalon.

Feladat: a játék órájában 2 dal között bejátszunk egy tánccal kapcsolatos dalrészletet és akkor kell megírni teljes neved a 0744 351 951-es SMS számunkra.

Nyeremény: 4 hónapos táncoktatás +mindenki, aki sms-t kuld, 20%-os kedveznényt kap a tanfolyam árából.

Egy személy egy nap, egyszer játszhat. A nyeremény felhasználásával kapcsolatban a rádió munkatársai tájékoztatnak majd azon a telefonszámon, amellyel a játékra jelentkeztél. A játékra való jelentkezéssel autómatikusan elfogadod az általános játékszabályokat.

 
Parapark játék
 
A Parapark Kolozsvár szabadulós játék, ahol 4 különböző tematikájú szobából szabadulhatsz ki.

A Bolyai János 9-es szám alatt található. Több információ a www.paraparkcluj.ro

Feladat: Válaszolj helyesen a műsorvezető által feltett kérdésre és kerülj fel a sorsolási listára! Minden játékos 30%-os árkedvezmenyben részesül csapatbelépő vásárlása esetén + a sorsolás nyertese INGYENES belépőt nyer a Parapark egy szabadulós szobájába 3-4 személy számára.

Sorolás: Október 15, hétfő.

 
Biotextima játék
 
A kiegyensúlyozott élethez elengedhetetlen, hogy mindig kipihentek legyünk, pihenni pedig a jó minőségű matracokon lehet igazán.
A www.saltelebio.ro oldalon a legjobb minőségű biomatracok, fedőmatracok, matracvédők és gyapjú ágyneműk közül választhatunk. Emellett ki is próbálhatjuk ezeket a Fenesi út 42 szám alatti bemutatóüzletükben. A biomatrac a matracok olyan fajtája, mely természetes alapanyagból készül, mint például: kókuszrost vagy gumi hab. Ha önnek is fontos, hogy alvása pihentető és kényelmes legyen, játsszon és a 25.-i sorsoláson nyerjen egy fedőmatracot a biotextima jóvoltából!
Feladat (aug. 21-23): Válaszolj helyesen a műsorvezető által feltett kérdésre és kerülj fel a sorsolási listára!
Feladat (aug. 24-25): Találd ki bekötött szemmel, tapintás alapján, hogy 2 féle matrac közül melyik a biomatrac és kerülj fel a sorsolási listára!
 
 
Optipar játék
 
A Jókai, azaz Napoca utca 4-es szám alatt található Optipar optikai szaküzletben minden igénynek megfelelő szemüveglencsét és szemüvegkeretet, kontaktlencsét megtalál. A vendégeket magyar nyelven is beszélő munkatársak segítik a választásban. Emellett az Optipar-nál ingyenes vizsgálatot is biztosítanak.
Feladat: Válaszolj helyesen a műsorvezető által feltett kérdésre és kerülj fel a sorsolási listára! A nyeremény 5 darab 200 lej értékű vásárlási utalvány.
Sorsolás: augusztus 25.
 
 
Éva Klasszika játék
 
Az ÉVA KLASSZIKA kalotaszegi írásos motívumokkal díszített, klasszikus és modern ruhák, kiegészítők, függönyök, ágynemük és ajándéktárgyak tervezésével, elkészítésével, kivarrásával és értékesítésével foglalkozik. A ruhák a kalotaszegi népviseletből ihletődnek, megőrízve pár vonalat a hagyományos viseletből, párosítva napjaink divatjával.
Minden termék természetes anyagból készül, lenből, gyapottból vagy ezek kombinációjából és kézzel van kivarrva, nagy tapasztalattal rendelkező kalotaszegi asszonyok által.
Az Éva Klasszika kolozsvári üzlete a Főtér 27 szám alatt található. További információkért keressék a www.evaklasszika.ro oldalt.
Feladat: Válaszolj helyesen a műsorvezető által feltett kérdésre és kerülj fel a sorsolási listára! A nyeremény egy 300 lej értékű vásárlási utalvány.
Sorsolás: augusztus 24.
 
Kéred a pólót?

Most minden órában nyerhetsz egy exkluzív, limitált szériájú Paprika Rádiós pólót, ha elküldöd a teljes neved a 0744 351 951-es számra! Figyelj, és ha hívunk, akkor válaszolj a telefonra a Halló, kérem a pólót” szavakkal és azonnal magadénak tudhatsz egyet! A móka folytatódik és a Kolozsvári Magyar Napok alatt válik igazán izgalmassá: ugyanis azok, akik Paprikás pólót viselnek rendkívül értékes díjat nyerhetnek! A pólók száma korlátozott, ezért küldd el neved mihamarabb a 0744 351 951-es számra és várd, hogy hívjunk, mert a Paprikás póló mellé ellenállhatatlan ajándékokat nyerhetsz! ...csak viseld a pólót! Mert a Paprika örök divat!
 

Lavanda Sky (július 30- augusztus 3)

Itt a nyár, és a strandszezonban az ápolt, szép és egészséges bőr talán még fontosabb mint máskor! Ha szeretnél könnyen, gyorsan és különösebb energiabefektetés nélkül lefaragni a plusz kilókból, vagy bőrödet feszessé varázsolni, jól figyelj!
A Lavanda Sky Kolozsvár egyik legmodernebb szépségklinikája 50%-os kedvezményt ajánl szolgáltatásaiból azoknak a Paprika hallgatóknak!
A Lavanda Sky a Ciocarliei utca 40 A szám alatt hétfőtől péntekig 09:00-21:00 között, kellemes környezetben, utolsó generációs X Magic és X Skin felszerelésekkel végeznek szépítő, fiatalságmegőrző, zsírégető és bőrfiatalító esztétikai kezeléseket, melyeket most fél áron Te is kipróbálhatsz!
Mikor műsorvezetőink jelzik, küldd el nekünk SMS-ben a Lavanda Sky szót és teljes neved a 0744 351 951-es számunkra és azonnal megnyered az 50% os kedvezményt!
SZABÁLYOK:
Egy személy a játék időtartama alatt egyszer játszhat. A nyeremény felhasználásával kapcsolatban a szépségklinika munkatársai tájékoztatnak majd azon a telefonszámon, amellyel a játékra jelentkeztél.


Dézsa (vu) játék (július 16 – 27)

Mivel egész nyáron úgy esett, mintha dézsából öntötték volna, most lazítós nyereményt vihetsz haza - wellnes, ami a tiéd lesz, pontosabban tiéd lehet, ha figyelmesen hallgatod a Paprika Rádiót, hiszen ezúttal egy 8 személyes dézsát ajándékozunk egy szerencsés hallghatónknak! És hogy mit kell érte tenned? Hallgass az ösztöneidre: hallgass jó zenéket, hallgasd a Paprikát és ha déjà vud van, azaz másodszor is ugyanazt a dalt hallod egy órában, akkor azonnal küldd el nekünk SMS-ben teljes neved és a déjà-vu szót, mert ezzel máris meggnyerheted a télen is használható, 1500 euró értékű, fűthető dézsát! Hallgasd tehát minden eddiginél figyelmesebben a Paprikát, és mikor úgy tűnik, hogy ebben az órában mintha már hallottad volna az aktuális dalt, akkor írd meg nekünk a teljes neved és azt, hogy déjà-vu mi pedig máris felírunk a sorsolási listára! Emellett azok is bekerülnek a sorsolásba, akik augusztus 23-tól 25-ig, délután 17:00 óráig a Farkas utcai rollup utasításait követik és üzenetet küldenek sms számunkra. Dőzsőlj a saját dézsádban. SMS szám: 0744351951. Sok szerencsét!

Sorsolás: augusztus 25, 18:00-19:00 óra között.

Egy telefonszámról egy nap egy SMS-t fogadunk el, azonban minden nap lehet játszani.

Játékaink általános szabályzata ITT érhető el.

 

Optipar (július 16 – 27)

A Jókai, azaz Napoca utca 4-es szám alatt található Optipar optikai szaküzletben minden igénynek megfelelő szemüveglencsét és szemüvegkeretet, kontaktlencsét megtalál. A vendégeket magyar nyelven is beszélő munkatársak segítik a választásban. Emellett az Optipar-nál ingyenes vizsgálatot is biztosítanak.
A fesztiválszezonban nagyszerű kiegészítő lehet a dioptria nélküli színes kontaktlencse, amit az Optipar üzletében is megtalálhat, vagy megnyerhet egyet játékunkban. A feladata csupán annyi, hogy mikor műsorvezetőink jelez, küldje el SMS-ben az Optipar szót, teljes nevével együtt a 0744 351 951-es számunkra és rögtön sorsolási listára kerül. Minden nap végén kisorsolunk egy szerencsés nyertest, aki egy 150 lej értékű színes kontaktlencsét nyer, mely lehet pl. kék, zöld, lila, de más extrém színek közül is lehet választani. Ezzel pedig biztosan kitűnhet a fesztiválokon vagy egyéb nyári rendezvényen, esetleg félreteheti halloweenre.

 

Leánybúcsú/Legénybúcsú

A nyár az esküvők időszaka, és minden esküvő előfutára a legény és leánybúcsú. Te tudod, mi kell ahhoz, hogy ezek a bulik igazán emlékezetesek legyenek? Fergeteges hangulat, izgalmas, humoros feladatok, kreatív ötletek és az elmaradhatatlan kellékek.
Ugye Te is úgy gondolod, hogy legjobb barátnőd vagy barátod megérdemli, hogy felejthetetlen élményben legyen része? Mi most segítünk ebben!
Nyerd meg a tökéletes kiegészítőket a Paprika lány-és legénybúcsús játékával!
A Basicpromo textíliákat varázsol egyedivé nyomtatással, vagy hímzéssel. Játékunkban pedig 10 darab, személyre szabott pólóval járul hozzá a a tökéletes lány- vagy legénybúcsúhoz. A partyweb.ro online bulikellék áruház pedig egy Bride to be vagy Game over csomaggal járul hozzá a szenzációs bulitokhoz.
Amennyiben szeretnéd megnyerni ezt a buliindító csomagot, nevezz be játékunkba! Mikor műsaorvezetőnk jelez, küldd el SMS-ben a LEÁNYBÚCSÚ vagy LEGÉNYBÚCSÚ szót, teljes neveddel együtt és a pénteki sorsoláson tied lehet az értékes Basicpromo és a partyweb.ro ajándékcsomag.
Sorsolás: július 23.

 

Méra Méra World Music (július 9 - augusztus 1)

A Méra World Music az egyetlen nemzetközi világzenei fesztivál Erdélyben. A fesztivál 3. kiadása augusztus 2–5. között idén is izgalmas programmal vár, három kontinens zenészei lépnek fel egy falusi porta csűrszínpadán. A széles zenei választék és fergeteges fesztiválhangulat mellett a közönség megismerheti egy hagyományőrző kalotaszegi falu hétköznapjait. A patakon túl, a gyümölcsösben a chill zone függőágyakkal várja a fesztiválozókat, a gyermekeknek pedig egész napos programot kínálnak.. A koncerteket minden nap táncház és jam session követi palatkai, kalotaszegi, szászcsávási zenészekkel. Augusztus első hétvégéjén hagyd el Te is a várost és ereszd el a hajad egy falusi csűrben. Jegyek a meraworldmusic.com oldalon kaphatók.
Feladat: Hallgasd figyelmesen a Paprikát, és amikor bejátszunk egy dalrészletet a Méra World Music egyik meghívottjától írd meg nekünk SMS-ben a 0744351951-re, hogy milyen országból származik az előadó.
Nyeremény: 4 héten át minden pénteken kisorsolunk az SMS-ezők között 1 bérletet a Méra World Music Fesztiválra!

 

Music Outdoor Experience fesztivál (MOX)

A Music Outdoor Experience fesztivál, azaz a MOX, amint a neve is jelzi egy igazi szabadtéri élmény fesztivál. Egy sátras kirándulás a hegyekbe, egy kiruccanás a barátokkal csodálatos emberek közé, egyedi lehetőség kiugrani a mókuskerékből, és eltölteni 3 napot tiszta levegőn, tábortűzzel, frissen szerzett barátokkal. A MOX az első turisztikai céllal rendezett fesztivál, amely 3 évente helyszínt vált, azzal a céllal, hogy újabb Kolozs megyei hegyvidéket népszerűsítsen. Az idei kiadásra július 12 és 15 között kerül sor a szemet gyönyörködtető Dregán völgyében, 55 fellépővel, köztük olyan nevekkel, mint General Levy, Golan vagy Mc Mota és Dj Snow. A gazdag zenei kínálat mellett lesz grafitti műhely, hennafestés, parkour edzés, tűz-zsonglőr előadás, reggeli yoga tanítás és szabadtéri filmvetítés is. További részleteket a facebook.com/MusicOutdoorExperience címen találsz.

Nyeremény: bögre, szatyor + 2 személyes meghívó a MOX-ra

Feladat: helyesen kell felelni a műsorvezetők által feltett kérdésre.

Sorsolás: július 6.

 

BLSH Nyelvoktató Központ játék

A Bridge Language Study House Nyelvoktató Központ Nyári Angol Klubot szervez, mely azzal a céllal jött létre, hogy egy hiánypótló vakációs oktatási lehetőséget nyújtson azon szülők gyerekei számára, akik azt szeretnék hogy ezek angol nyelvtanulással töltsék a nyári vakációt. A program az aktív és közvetlen nyelvhasználatra és a társalgási készségek fejlesztésére fekteti a hangsúlyt, így tömérdek nyelvfejlesztő játékot és kreatív foglalkozást ajánl. A Nyári Angol Klubot a BLSH Nyelvoktató Központ székhelyén szervezik, és elemi osztályos gyerekeknek szól.
Amennyiben szeretnék gyereküket, unokájukat beíratni ebbe a programba, 3 határidő áll rendelkezésükre: június 29, július 6 és július 13.
További információkat a www.blsh.rooldalon találhatnak.
Nyeremény: egyhetes kurzus a Nyári Angol Klubban, 330 Ron értékben
Feladat: helyesen kell felelni a műsorvezetők által feltett kérdésre.
bbbbb július 6

 

VB TIPPVERSENY

A brazilok lélekből, a németek fejből, a spanyolok a bikaviadalok hevéből fociznak! Az idén azonban nem érvényesül a papírforma, és minden a feje tetején áll! Tippeld meg ki lesz a bajnok és szurkold velünk végig a világbajnokságot! Küldd el nekünk SMS-ben a tipped arról, hogy melyik ország nyeri a 2018-as Oroszországi Labdarúgó Világbajnokságot és vidd haza a VILÁGBAJNOK nyereménycsomagunkat! Egy teljes Lipsia sportcsomagot, Oristano és Montreal táskákkal, lábszárvédőt, Rainjacket Italia esőkabátot és 2 Messico tréningfelsőt, a hozzájuk passzoló nadrággal. A teljes névvel ellátott tippeket SMS-ben várjuk a 0744351951-es telefonszámra, a helyesen saccolók közül pedig július július 16-án sorsolunk!

Szurkolj, tippelj és nyerd meg a VB-t a Paprika Rádió csapatával!

 

PARAPARK Kolozsvár (június 19-22)

A Parapark Kolozsvár egy nagyon izgalmas szabadulós játék, ahol 4 különböző tematikájú szobából szabadulhatnak ki a kalandvágyók. Ezek a Shelter 24, 113-as garzon, 9-es átjáró és a legújabb kaland, a Negyedik elem.
Ez utóbbi egy családbarát szabadulós szoba. A játék során egy visszavonult kalandor házába (szobájába) törnek be a játékosok, ott pedig az élet vizét kell megtalálják.
A szobákban 2-től 6 személyes csapatok tehetik magukat próbára a kijutás érdekében.
A Parapark Kolozsvár a Bolyai János 9-es szám alatt található.
Több információt a www.paraparkcluj.ro oldalon találhatnak.

Műsorainkban két zene között bejátszunk egy hangot, mely a Parapark legújabb szobájának, a Negyedik Elemnek a hangulatát idézi, a hallgatók ekkor kell elküldjék SMS-ben a PARAPARK szót teljes nevüket ellátva.
Minden játékoso 20%-os árkedvezményben részesül, a sorsolás nyertese pedig INGYENES belépőt kap az új szobába, a NEGYEDIK ELEMbe, 3-4 személy számára.

 

Double Rise játék (június 18 – 22)

Erdély legnagyobb összművészeti fesztiválja, a Double Rise, harmadik kiadásához érkezett. Június 27 és 30 között újra hangulatos, elsősorban alternatív zenékre bulizhatunk, de lesznek komolyzenei koncertek, színházi előadások, közéleti beszélgetések, slam poetry, életmód és folk udvar is. Mindent összevetve idén is egy csodás nyári fesztiválélményben lehet részünk a Székelykő lábánál.Ha te is szeretnél Erdély egyik legcsodálatosabb helyén, a Székelykő lábánál ébredni egy áttáncolt éjszaka után, látogass el a Double Rise-ra, a kettős napfelkelte birodalmába!Játékmenet: Most lehetőséged nyílik felkerülni a sorsolási listára és megnyerni egy páros belépőt. Hallgasd figyelmesen a Paprikát, mert nemsokára bejásztunk egy dalt a Double Rise egyik fellépőjétől. Akkor kell rögtön hívni bennünket. A leggyorsabb betelefonáló felkerül a sorsolási listára.Nyeremény: Egy páros belépő.Sorsolás: június 15.

 

BLSH Nyelvoktató Központ játék (június 18 - 22)

A Bridge Language Study House Nyelvoktató Központ nyári román klubot szervez, mely során hiánypótló nyelvfejlesztő lehetőséget nyújtanak azon kisiskolás gyerekek számára, akik nehézséggel küszködnek az iskolában a roman nyelv elsajátítása terén. A program a társalgási készségek fejlesztésére, szókincs bővítésére és a kiejtés gyakorlására fekteti a hangsúlyt, nyelvfejlesztő játékok és kreatív foglalkozások segítségével. A nyári román klubot a BLSH Nyelvoktató Központ székhelyén szervezik, és elemi osztályos gyerekeknek szól.
A programot két ízben szervezik meg a nyári szünetben. Az irakozási határidő az első programra: június 20, illetve június 27.
További információkat a www.blsh.rooldalon találhatnak.
Nyeremény: 1 hetes nyelvi kurzus a nyári román klubban, 330 ron értékben
Sorsolás: június 22

 

Grota Salina sószoba játék (május 28 – június 8)

Amikor sóról beszélünk, gyakran ételízesítsre gondolunk. A sónak viszont ennél több rendeltetése létezik. A Cardinal Iuliu Hossu, azaz Fürdő utca 12 szám alatt található sókamra Holt-tengeri só felhasználásával természetes segítséget nyújthat különböző betegségek megelőzése érdekében. A sókamrát kivételes bakteriológiai tisztaság és ásványi-, valamint mikroelemekben gazdag levegő jellemzi, állandó hőmérséklete 20-22 ° C. Az ülések kényelmes székekben, megfelelő választott hangaláfestéssel (pl. tengeri zúgás, szélhullám, madárcsicsergés) zajlanak.
A sókamra használata segíthet a légutak tisztításában, az influenza megelőzésében, a bőr regenerálásában, méregtelenítésben, a stressz és fáradtság csökkentésében, az emésztés javításában, a szezonális allergiás reakciók csökkentésében és erősíti az immunrendszert.
További információk a www.grotasalina.ro oldalon.
Feladat: felteszünk egy kérdést és aki erre helyesen válaszol, megnyeri a felajánlott nyereményt.
Nyeremény: 10 napos bérlet

 

BW Photo Booth játék (június 11 – 15)

A photo booth egy mágikus fénykép fülke, melyben vicces fotók és igazolványképek egyaránt készülhetnek, ezek pedig helyben kinyomtatódnak. Segítségével emlékeket örökítünk meg.  A fotó fülkéket Kolozsváron a két nagy bevásárlóközpontban találhatjuk meg. Emellett mobilis fénykép automatákat is üzemeltet különböző rendezvényeken, fesztiválokon, céges és személyes jellegű rendezvényeken (pl. születésnapokon, esküvőkön, keresztelőkön). Idéntől pedig már 4 keréken is elgurul eseményekre, hiszen egy BW Photo Busszal is az érdeklődők rendelkezésére áll.
A fénykép-automatákkal videó üzeneteket is készíthetünk. A fotók és videók reális időben feltöltődnek egy virtuális tároló helyre, ahonnan egy kód alapján letölthetjük emlékeinket.
A BW Photo Booth többfajta fényképformátumot kínál: az úgynevezett fényképcsíkot és a 10/15-ös klasszikus képméretet. Ez utóbbiból 2 fajta létezik: a fotó kollázs és az egy pozíciós kép.
Ahhoz, hogy igazán testreszabottak legyenek a fotók, rendelésre, különböző formájú és üzenetet hordozó táblácskákat is biztosít rendezvényeken.
Feladat: műsorainkban felteszünk egy kérdést, és ha tudja a helyes választ, küldje el SMS-ben a 0741 143 343-as számunkra, teljes nevével együtt. Pénteken kisorsolunk 3 szerencsés hallgatót, akik fejenként 5 darab fényképszessziót és 5 darab, speciálisan a fényképcsíkoknak kialakított fényképkeretet nyernek.

 

Kürtős-lángos játék (június 4-8 + június 11-15)

A Székely kürtős és lángos hagyományos receptek alapján készített csokis, lekváros, fokhagymás, tejfölös és sajtos ízesítésű lángosokkal, valamint diós, fahéjas, kókuszos és cukros kürtőskaláccsal várja a gyerekeket és felnőtteket egyaránt.
Amennyiben ön is szívesen fogyasztana hagyományos recept alapján készült lángost vagy kürtőst, keresse a Székely kürtőst és lángost a Iulius Mall parkban, a tó mellett a parkolóval szemben.
Feladat: kérdezz-felelek
Nyeremény: 5 db. kürtős és 5 db. lángos
Sorsolások: június 4 és Június 15

 

Laser Hunt játék (június 11-15)

A kolozsvári Laser Hunt fantasztikus lehetőséget nyújt szórakozásra és mozgásra egyaránt. A Május 1, azaz Korvin tér 1-2 szám alatt egy különleges arénában, utolsó generációs lézerfegyverekkel játszhatunk barátainkkal. A több, mint 500 négyzetméteres labirintusban, 2 nehézségi szinten játszhat, legfeljebb 18 személy. Játék előtt bemelegítőként, vagy játék után levezetőként elfogyaszthatunk egy kávét vagy egy pohár bort a Laser Hunt pihenő sarkában. Ugyanitt kipróbálhatják a Laser Sniper játékot is.
A Laser Hunt tökéletes helyszín lehet születésnapokra, céges bulikra, családi és baráti szórakozásra.
Feladat: felteszünk egy kérdést és aki elsőként hív bennünket a helyes válasszal, felkerül a sorsolási listára.
Nyeremény: egy csoportos játék legfeljebb 8 személy számára a Laser Hunt-nál.
Sorsolás: minden pénteken.

 

El Comandante játék (Június 7, 8, 9, 11, 12 + június 14, 15, 16, 18, 19)

Az EL COMANDANTE megérkezett Kolozsvárra, úgyhogy most már te is részese lehetsz a jó zene forradalmának, a város legújabb bulihelyén a Piezisa, azaz a Hegyvölgy utca 22 szám alatt! Egy friss és különleges szórakozóhely, ahol minden nap különböző tematikus buliba várnak. Szerda este az El Comandate retro és rock zenével várja a szórakozni vágyókat, valamint korlátlan sörfogyasztással 9 és 1 óra között. A belépő 20 lej.
Feladat: Mindenkinek jár a szórakozás és a kikapcsolódás, érdemes tehát játszani, hiszen mikor műsorvezetőink jelzik egy beugrót és korlátlan sörfogyasztást lehet nyerni az El Comandante szerda esti bulijába. Felteszünk egy kérdést, hívj a 0751 14 343-as számunkon, válaszolj helyesen és rögtön tied a nyeremény.

 

KESO játék (június 4 – június 15, csak hétköznapokon)

Otthonunk, ingatlanunk védelme érdekében egy nyílászáró akkor megfelelő, ha minden eleme megfelelő, és körülbelül azonos szintű védelmet nyújt. Egy biztonsági ajtó önmagában nem elég, nagyon fontos a zár minősége is.
A KESO zárak a hagyományos záraktól, alapvetően eltérő tulajdonsággal rendelkeznek: ellentétben a réz alapanyagú zárbetétekkel a KESO zárbetétek króm-nikkel-acél, Sidra vagy Argenta könnyűfém ötvözetből készülnek. 
A KESO hengerzárbetétek a legtöbb betörési formák elleni védelemmel vannak ellátva. A KESO termékek a svájci minőséget képviselik, optimálisan ötvözik mindazon tulajdonságokat, amelyek nélkülözhetetlenek a biztonsághoz.
Feladat:
Mikor műsorvezetőink jelzik, hívjon elsőként a 0751 143 343-as telefonszámunkon és amint felvesszük, rögtön mondja azt a telefonba, hogy Reszkessetek betörők! Jóó hangosan! Ha így tesz, rögtön felkerül a sorsolási listára és egy kis szerencsével megnyerheti a KESO által felajánlott 2 db. KESO zár egyikét (darabonként 500 RON).
Sorsolás: Június 18, hétfő – 2 nyertes!
A nyereményt a Cora-ban található MC Business-nél lehet átvenni.

 

Dávid Turisztikai Központ játék (június 13 – június 19, csak hétköznapokon)

Ki ne szeretne eltölteni egy fantasztikus hétvégét családias, csendes, nyugodt környezetben Kolozsvártól alig 100 km-re, Szilágybagoson?

A Dávid Turisztikai Központban egyebek mellett fűtött medencével, egy teljesen felszerelt konyhával, grillezési lehetőséggel és őrzött parkolóval várják a vendégeket. A közelben lovarda és halastó is található.
Feladat:  Műsorainkban felteszünk egy kérdést, amelyre SMS-ben várjuk a helyes választ, teljes névvel együtt.
Nyeremény: egy családi hétvége.
Sorsolás: Július 12, csütörtök.

 

Tandemezz velünk!

Ha a kávéd dupla, a mozijegyed páros, a rádiód meg sztereó… miért bicikliznél egymagadban? Kapd el a párod, a barátod, barátnőd, kedvenc kollégádat, vagy bárkit és tekerjetek kettesben! De nem akárhogyan...ketten egy bringán! Próbáltad már? Akkor itt a lehetőség megtapasztalni a közös bringázás e felejthetetlen és egyedi módját. A Double Trouble jóvoltából ugyanis minden nap kisorsolunk egy tandem bringázasi utalványt, amellyel önfeledt szórakozásban lehet részetek! De hogy miből áll a játék? Bejátszunk egy olyan felvételt, amelyben 2 sláger szól egyszerre, a Te feladatod pedig felismerni a két előadót és elküldd nekünk teljes neveddel a 0744 351 951-as SMS számunkra! Két közismert sláger szól majd egyszerre, mi pedig a két előadó nevét várjuk SMS-ben, teljes neveddel, mert így tied lehet a lehetőség, hogy másodmagaddal kipróbáld Kolozsvár legújabb szabadtéri mókáját, a tandemezést! Tekerjetek kettesben a Double Trouble-el! Mert párban minden jobb! Egy bringa, két utas. További infók a tandem biciklibérlésről a facebook.com/doubletroubletandems címen vagy személyesen a Gáribáldi 19. szám alatt.

Gyereknapi rajzverseny

Gyerekek, jól figyeljetek! Közeleg a Ti napotok, ezért előző évekhez hasonlóan a Paprika Rádió és a Nagymama Fagyizó gyermeknapi játékra hív! Ragadj ceruzát vagy filctollat és rajzold le, hogy hogyan néz ki egy tökeletes nyári napod, miközben fagyizol és a Paprika Rádiot hallgatod. Mert mi megbeszéltük a Nagymamával, hogy minden egyes fagyi imádó gyerkőc, aki június 1-en elviszi rajzát az Új Nagymama fagyizóba a Jókai utcába, az egy ízletes fagylaltot kap ajándékba! Emellett a rajzodat ki is állítják és egy teljes héten át bárki megcsodálhatja, aki Jókai utcai Nagymama fagyizóba látogat. Rajzolj szépet és ízleld meg, hogy milyen az igazán fincsi kézműves fagyi. Egy kis művész kizárólag egyetlen rajzzal jelentkezhet, a kor viszont nem számít, lehetsz 3 éves, vagy akár 14 is.

Itt nem a befőtt teszi el a nagymamát, és a fagyi sem nyal vissza! Ez a Paprika Rádió gyerenapi játéka! :)

 

Játékos május

Eddig is szerettük a májust, mivel oly barátságos, kellemes meleget, sok-sok napsütést hoz számunkra! Idén azonban még elragadóbb, hiszen ez az a hónap, amelyben minden héten kisorsolunk egy remek gyerek társasjátékot! Neked nincs más dolgod, mint megírni nekünk SMS-ben azt, hogy "Dino Land", ellátva teljes neveddel és várd, hogy az öledbe pottyanjon egy szuper társasjáték.

Mert a májusi eső aranyat, a májusi SMS viszont társasjátékot ér!...csakis a Paprikán!


Gyulai játék

Lépj ki a mókuskerékből! Töltsetek kettesben két éjszakát Magyarországon, Gyulán, négycsillagos szállodában!

A Paprika Rádióban június 1-ig minden héten kisorsolunk egy nyereménycsomagot, amely 2 éjszakára szóló 4 csillagos szállást, illetve ingyenes belépőt tartalmaz a Várfürdőbe, a Várba és az Almásy-Kastélyba GYULÁN! Mindezért mit kell tenned? Hallgass minket figyelmesen és mikor műsorvezetőink jelzik, hívj minket elsőként, válaszolj helyesen a feltett kérdésre és egy kis szerencsével máris mehetsz Gyulára másodmagaddal kolbászt és pálinkát kóstolni, vagy a Várfürdőbe, Várba, Almássy Kastélyba, Erkel Szállodába, Százéves Cukrászdába!

Ha készülni akarsz a játékra, akkor többet is megtudhatsz Gyuláról a www.visitgyula.com oldalon.

Négycsillagos hétvégék Kolozsvár legjobb hallgatóinak!

 Sorsolások: Május 18, 2, Június 4.

 

Ballagók játéka

Jól füleljen mindenki, akinek van idén ballagó ismerőse, hiszen egy szerencsés végzőst egyedi ajándékban részesíthet! Küldd el nekünk a ballagó barátod, barátnőd, gyereked, unokád vagy akár a szomszéd teljes nevét SMS-ben, és lepd meg egy egyedi ajándékkal! A május 31-ig benevezett végzősök közt ugyanis kisorsolunk egy 100 lejes vásárlási utalványt a WILD jóvoltából, valamint övő lehet a 2 darab exklúzív Paprika Rádiós Papionette csokornyakkendő.

A válon vitt tarisznyába a pogácsa mellé csenj be egy kis Paprikás meglepit! SMS 0751 143 343

Sorsolás: Június 1.

 

OPTIMAG játék

Az Optimag több, mint 15 éve vigyáz szemünk egészségére. A játék során elmondunk néhány információt az Optimag üzleteiről és szolgáltatásairól, majd felteszünk egy ide kapcsolódó kérdést. Az első betelefonáló, aki pedig helyesen válaszol, felkerül a sorsolási listánkra. A szerencsés hallgatónk egy 500 lej értékű vásárlási utalványt nyerhet, amellyel az Optimag teljes körű optikai szolgáltatását veheti igénybe, gazdag szemüvegkeret- és szemüveglencse kínálatból választhat.

Sorsolás: Május 29.

 

Subway játék

A szesszió alatt szakíts időt egy finom szendvicsre a Iulius Mallban vagy a főtéri Subway-ben, hiszen jól lakottan a tanulás is jobban fog menni.   

Legújabb játékunkban gondoskodunk róla, hogy azok, akik épp szesszióznak, ne maradjanak éhesek. Ha szeretnél nyerni, játsz velünk, hiszen  pénteken kisorsolunk két szerencsés nyertest akik egy 14db.-os, egyenként 10 lejes utalványt nyernek, melyet a Iulius Mall-ban található vagy a főtéri Subway-ben lehet felhasználni. Ha szesszió alatt képben akarsz maradni, irány a Subway!

Sorsolások: május 25, június 1.

 

Nexxon

Mindazok, akik közlekedési információkkal látnak el bennünket a 0741143343 sms számunkra küldve egy üzenetet, vagy felhívnak a 0751143343-as számunkon, felkerülnek a sorsolási listára. A nyeremény 3 darab műszaki vizsga, a Nexxon jóvoltából.

Sorsolás: Június 7.

 

Paprikás Majális!

A közelgő május elsejére nyerhetsz most a Paprika Rádióval haladó piknikezőknek összeállított túlélő szettet!

A szabadban való tökéletes kikapcsolódáshoz adunk két nagy tál miccset, egy láda Igazi Csíki Sört, egy tál ínycsiklandó torockói sajtkülönlegességet és egy 500 lej értékű felső kategóriás Barbecook márkájú grillsütőt!
Na de mit is kell tenned? Győzz meg bennünket, arról hogy élmunkás vagy: írd meg nekünk SMS-ben, a 0744 351 951-as telefonszámra, hogy miért is szereted a munkád!
A legfrappánsabb és legmeggyőzőbb SMS különdíjat kap, a beérkezett üzenetek közül pedig április 30-án kisorsoljuk a piknikező túlélőszettet.

Sorshúzás április 30-án.
 
 
Egy játékos egyetlen alkalommal kerülhet be a sorshúzásba.

Játékaink általános szabályzata ITT érhető el.

Támogatók:

Petry

Laptissima

Csíki Sör Manufaktúra

Grillexpert

 
 
Dalfelismerő OPTIMAG játék

A játék folyamán bejátszunk egy dalkolázst olyan dalrészletekkel, amelyek a látással kacsolatosak (pl Groovehouse - Ha újra látom), a hallgatóknak pedig ezek közül kell felismerni három előadót. A megfejtéseket – 3 előadó nevét és a játékos teljes nevét SMS-ben várjuk a 0744351951-re.

Sorsolás április 16-án.

Egy telefonszámról egy nap egy SMS-t fogadunk el, azonban minden nap lehet játszani.

Játékaink általános szabályzata ITT érhető el.

 

Húsvéti tojásvadászat 

Március 30-ig minden hétköznap elrejtünk egy paprikás logóval ellátott piros tojást Kolozsvár területén, amelyeket a műsorainkban elhangzó

információk segítségével neked kell megtalálnod, még aznap!

Hallgass minket figyelmesen, mert műsorainkban utalásokat teszünk a paprikás pirostojás hollétére, aki pedig elsőként megtalálja és behozza a stúdiónkba, az egy meglepetés ajándékot kap, illetve automatikusan részt vesz az ellenállhatatlan főnyereményünk sorsolásán.

A tét egy gazdag terülj-terülj asztalka húsvétra, azaz egy minden földi jóval megpakolt ünnepi asztal óriási hidegtállal, tavaszi mintás tányér készlettel és húsvéti dekorációval.

Találd meg Te a városban elrejtett paprikás piros tojásainkat és vidd haza a húsvéti nyereményeket!

Fontos: minden hétköznap egy tojást rejtünk el a városbnan, amelyet, ha megtalálnak, aznap este hét óráig lehet behozni székhelyünkre, ezzel pedig szabályszerűen bekerülni a játékba.

A tavaszi mintás tányér készletet a Nobila Casa, a húsvéti asztali dekorációt a Karolina virágbolt, a minden földi jóval megpakolt ünnepi hidegtálat pedig a Culina Nostra biztosítja.

Sorshúzás március 31-én.
 
Egy játékos egyetlen alkalommal kerülhet be a sorshúzásba.

Játékaink általános szabályzata ITT érhető el.

 
Infratrainer játék

A FitNest jóvoltából megnyílt Kolozsvár első Infratrainer szalonja.

De mit kell tudni erről a rendkívül hatékony és forradalmian új edzésformáról?

Az Infratrainer infrafénnyel kombinált fekvő kerékpár. Egy edzés alkalmával, azaz 50 perc alatt 800 kalóriát is eléget a szervezet a folyamatos tekerésnek és az infrasugárzók hőjének köszönhetően. Edzés közben az infrasugarak behatolnak a bőr alá, belülről felmelegítik, feloldják a zsírszöveteket és felszabadítják a méreganyagokat. A kerékpározás hatására a feloldott zsír könnyen átalakul energiává, a méreganyagok egy része pedig rögtön távozik a szervezetből. Ilyen méretű méregtelenítő hatást korábban csak rendkívül megerőltető sportolásnál, például a maratoni futásnál figyeltek meg. Az infrafény különben a világegyetem legjótékonyabb sugárzása, mélyen a bőr alá képes hatolni, ahol hőenergiává alakul, s az egész testben erős izzadást, méregtelenítést vált ki. Emellett segíthet fogyásban, zsírégetésben, cellulitkezelés, bőrszépítés, immunerősítés, méregtelenítés, vérkeringés javítás, és vitalitás javításban. Edzés közben zenét hallgathatunk, vagy megnézhetünk egy részt a kedvenc sorozatunkból a gép beépített monitorának köszönhetően.

Meleg szívvel ajánljuk ezt az edzésformát, próbáljátok ki, mert megéri, már egy-két alkalom után, sőt, közvetlenül az edzések után látható a változás! Csapjatok hát le nyerményünkre és teszteljétek le a gépet! De hogy ezért mit kell tennetek? Mikor műsorvezetőnk jelzi, küldd el az INFRATRAINER szót és teljes nevedet SMS-ben a 0744351951-es számra, mert az első 10 SMS-ező között egy Infratréner edzést sorsolunk ki.

Minden hallgató, aki sms-t küld, elfogadja és beleegyezik, hogy válaszüzenetben megkapja a FitNest elérhetőségét.

Játékaink általános szabályzata ITT érhető el.
A játékos az SMS beküldésével elfogadta a játékszabályzatot.
 
Nőnapi játék
 
Hölgyeim, most csak hozzátok szólunk! Képzeljétek el az álom nőnapotokat! Csak nyugodtan, engedjétek el a fantáziátokat és képzeljétek el, hogy március nyolcadikán rögtön ébredés után egy csokor virággal lepünk meg! Ezen felül még munkába sem kell mennetek, mi megdumáljuk a főnököddel...és kezdődhet a nőnapi élmény!
Vásárlási utalványokkal felszerelkezve shoppingolhatsz szexi fehérneműt, amit egy zselés manikűr követ, majd bőrfiatalító arckezelés a város legmodernebb szépségklinikáján, és összehozunk egy profi fodrásszal is, aki gyönyörű hajkölteményt varázsol neked. Ha már a legszebb formádat hozod, akkor jöhet egy vacsora kettesben az általad kiválasztott személlyel egy 4 csillagos étteremben, egy üveg finom bor, majd pihentető fürdőzés, vagy ha úgy tetszik egy adrenalin dús este egy szabadulós játékkal.
 
Úgy érzitek, hogy mindez lehetetlen?
 
Nagyon is lehetséges, sőt percre pontosan ez fog veled történni nőnapon, ha játszol velünk, a felsoroltakat egytől-egyig megvalósítjuk számodra és az egész csak egy SMS-edbe kerül! A Paprika Rádióval ugyanis egy szerencsés hölgy számára a március nyolc egy egész napos élmény lesz! Ha valaki benevez téged, vagy akár Te magad elküldöd teljes neved a 0744 351 951-es telefonszámra és téged sorsolunk ki, akkor neked lehet részed ebben az észbontóan csodás nőnapban! Jelentkezzetek játékunkra SMS-ben február 26 és március 7 között és csípjétek el az álom-nőnapot! Egy telefonszámról egyetlen nevezést fogadunk el. Sok szerencsét!
 
Játékaink általános szabályzata ITT érhető el.
A játékos az SMS beküldésével elfogadta a játékszabályzatot.
 
 
100 Napos Csíki Krém Sör Játék

Egy átlagos ipari sör a különböző ipari enzimeknek és mesterséges érlelésgyorsítóknak köszönhetően 8 nap alatt készül el. A limitált kiadású 100 NAPOS CSíKI KRÉM SÖRT kizárólag természetes alapanyagok felhasználásával főzik, majd kerek 100 napig érlelik, így lehet színe és zamata páratlanul gazdag! Exkluzív kiadás, összesen három főzet készült ebből a sörkülönlegességből, amelyet most Ön is megkóstolhat, hiszen egy hatos kiszerelésű 100 NAPOS CSíKI KRÉM SÖRT nyerhet.
A játékosnak 100 másodpercig kell beszénie megállás nélkül arról, hogy ő miért szereti a sört és miért szeretné megnyerni a hatos kiszerelésű 100 NAPOS CSíKI KRÉM SÖRT. Fontos: 5 másodpercnél hosszabb időre nem állhat le gondolkodni, folyamatosan beszélnie kell.

Sok sikert!

 
Te is szeretnél B kategoriás jogsit?
 
A Paprika Rádióval most egy 1500 lej értékű soföriskolásoktatási utalványt nyerhetsz!
 
De mit is kell tenned? Műsorainkban minden nap bejátszunk egy feladványt, amelyet ha megfejtesz, bekerülsz jatékunk sorsolásába, és tied lehet a főnyeremény. Napi feladványainkban a négykerekű paprikás muzsikus dudál el közkedvelt slágereket, a te feladatod pedig, hogy felismerd az előadót és a dal címét, majd a teljes neveddel ellátva megírd nekünk SMS-ben a 0744 351 951-re. (Egy nap egy telefonszámról egyetlen SMS-t fogadunk el, viszont több napon is játszhatsz, ezzel növelve esélyed a nyeremény elnyeréséhez.)
Amennyiben február február 27-én, kedden neked kedvez a szerencse, tied lehet az 1500 lej értékű soföriskolás oktatási utalvány B kategóriás jogosítvány megszerzésére Deák Tibor oktatóval.
 
A sofőrsulival és az oktatással kapcsolatos részletekért látogass el a www.deakdrive.com címre vagy hívd a 0746-043 278-es telefonszámot.
 
Sok szerencsét!

Woodexpert játék

Nyeremény: választás szerint egy 200 lejes voucher, vagy 20%-os kedvezmény a vásárlásból.


A PAL és az MDF lemez fontos és közkevelt bútoripari alapanyag, de sokan dolgoznak belőle otthonfelújításnál is. Amennyiben Ön sem kivétel, akkor hallgasson minket figyelmesen, mert most a Woodexpert jóvoltából nyerhet választása szerint vagy egy 200 lejes utalványt, vagy 20%-os kedvezményt a vásárlásából.

A feladat csupán annyi, hogy fotózza le otthonában azt a lakásrészt, szobát, bútort, amit örömmel lecserélne, felújítana és a fényképet küldje el nekünk a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre vagy a Facebook oldalunkon üzenetben. Minden hétköznap kisorsolunk egy napi nyertest, aki választása szerint vagy egy 200 lejes utalványt, vagy 20%-os kedvezményt kap. Csábító nyeremény, egyszerű feladat, játsszon velük! Sok szerencsét!

FONTOS: Aki egy fényképet beküld, az játékban marad egészen a kampány végéig, a beérkezett képek közül pedig a következő nap sorsolunk.

Időtartam: január 30 - február 12 (hétköznapokon)

www.woodexpertcluj.ro

 

A Nagy Paprikás ajándékbontás

A Paprika Rádió segít, hogy feldobd valaki Karácsonyát!

Idén a 11 éves Paprika stúdiójában 11 személy élő adásban fog kicsomagolni egy általa kiválasztott ajándékdobozt! Ünnepi játékunk azért is izgalmas, mert csupán a Paprikás angyal és a közjegyzőnk tudja, hogy mit is tartlamaznak az ajándékdobozok.

Egy biztos: a fa alatt lesz gondosan becsomagolva: 4 Nobila Casa csomag, 2 Vitacom ajándék, 1 VIA utalvány, Bronto meglepetéseknek, 8 Cosmetic Plant ajándék, egy 2 személyes Double Rise fesztivál-bérlet és 4 családi társasjáték.

Írd hát meg nekünk annak a személynek a teljes nevét, aki úgy érzed megérdemel egy ilyen meglepit, legyen az a barátod, barátnőd, testvéred, vagy a drága Icuka néni az első emeltről, mert, ha az ő nevét sorsoljuk ki, akkor december 20-án stúdiónkban Ő is választhat egy dobozt az ünnepi fánk alól.

Egy telefonszámról egyetlen személyt nevezhetsz be, ezért jól gondolod át, hogy kit lepnél meg, és mikor megvan a kiválasztott neve, küldd el SMS-ben a 0744 351 951-re. (Csak a személyi igazolványban szereplő teljes nevet fogadjuk el.)
A beérkezett nevek közül 11 hallgató, kollégáinkkal bonthatja majd ki a Paprika Karácsonyfája alatt lapuló ajándékokat!
Van új a fa alatt: A Nagy Paprikás ajándékbontás, december 20-án, élőben a 95.1-en és a Facebookon.

Játékaink általános szabályzata ITT érhető el.
A játékos az SMS beküldésével elfogadta a játékszabályzatot.


Mi a manó?
 
A Mikulás segítőkész manói mindig sürögnek-forognak. Ragasztanak, címkéznek, ajándékokat csomagolnak és közben halkan dúdorásznak.

Te mit gondolsz, felismered, hogy mi a manót dúdólnak a Mikulás manói?

Akkor játssz velünk! Minden nap kapcsoljuk a Mikulás rezidenciáját és belehallgatunk abba, hogy ajándékcsomagolás közben mit dúdorásznak a manók. Ha felismered az eldúdolt dalt, küldd el nekünk megfejtésed (eredeti előadót és a dal címét) SMS-ben a 0744 351 951-es telefonszámra, ellátva teljes neveddel és december hatodikán stúdiónkban személyesen a Mikulástól veheted át nyereményed.

Hallgasd figyelmesen a Paprikát, fejtsd meg mi a manót dúdolnak a manók és tied lehet a 11 darab családi társasjáték egyike, a Thermoplast Kft. jóvoltából. Mert 11 éve együtt ünnepelünk.

Sorsolás december 6-án.
 
Játékaink általános szabályzata ITT érhető el.
A játékos az SMS beküldésével elfogadta a játékszabályzatot.
 
A Paprika visszahív
 
Idén ősszel mindenki arra vár, hogy a 11 éves Paprika Rádió visszahívja, ugyanis, ha helyesen válaszolsz a hívásunkra, akkor egy teljes fürdőszobaszettet nyerhetsz a JOLLY felajánlásából! És hogy mit kell tenned? Nevezz be játékunkba azzal, hogy elküldöd nekünk SMS-ben teljes neved és légy készenlétben, mert bármikor hívhatunk! Minden nap kisorsolunk egy-egy telefonszámot, amit felhívunk: és, ha épp nálad csörög a telefon, akkor válaszolj úgy, hogy „Boldog szülinapot Paprika”. Azok között, akik ezt megteszik december 6-án egy teljes fürdőszoba szettet (maszk, mosdó, csaptelep, tükör) sorsolunk ki a JOLLY jóvoltából. Nevezz be játékunkba teljes neveddel a 0744351951 számon.
 
A játék időtartama alatt (2017. november 6. - 2017. december 5.) minden személy egyetlen SMS-t küldhet, ezzel automatiusan felkerül arra a listára, amelyről naponta felhívunk három hallgatót.
 
Játékaink általános szabályzata ITT érhető el.
A játékos az SMS beküldésével elfogadta a játékszabályzatot.
 
Filmzene felismerő játék
 
November 22-ig elhangzik napi 3 alkalommal egy filmzenés feladvány, amit a játékosnak fel kell ismernie. A megfejtést (a film/sorozat angol vagy magyar címét) a személyiben szereplő teljes névvel együtt el kell küldeni a 0744351951-es telefonszámra. A napi feladvány beküldési határideje aznap éjfél. Egy játékos egy nap egyetlen SMS-t küldhet, a játék időtartama alatt viszont minden nap játszhat.
 
A nyeremény: LG okostévé (LED Smart Full HD, 108cm)
 
Sorsolás: 2017 november 23
 
A játék támogatója a sztánai Orgona Panzió
 
Játékaink általános szabályzata ITT érhető el.
A játékos az SMS beküldésével elfogadta a játékszabályzatot.
 
 
Szupercsapat játék
 
A 10 éves Paprika Rádió és a sztánai Orgona Panzió olyan játékot mutat be, amilyen még Kolozsváron nem volt. A nyeremény nagy. Sőt, akkora, hogy 24 személynek elég! Ez több mint szállás, több mint szórakozás neked, a baráti körödnek, vagy a kollégáidnak: ez a szupercsapat hétvége!
Szórakozás neked és azoknak az embereknek, akikkel a legszívesebben töltöd az időt! Mit kell tennetek azért, hogy megnyerjétek szupercsapat hétvégét?
Kattanjatok rá a www.orgonapanzio.ro címre, keressétek a nap jelszavát és küldjétek el nekünk e-mailben, teljes nevetekkel együtt a jatek @ paprikaradio . rEz az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát." target="_blank" rel="nofollow noopener noreferrer" id="yiv0990918815yui_3_16_0_ym19_1_1486386157883_9343">o címre.
Legyetek nyerők a Paprika Rádióval és a sztánai Orgona Panzióval: sorsolás február 22-én a Tornádóban!
Ne felejtsétek: több elküldött e-mail nagyobb esély, tehát ha minden barát, kolléga, rokon, szomszéd, facebook ismerős együtt dolgozik, elküldi nekünk a napi jelszót, közelebb kerültök a nyereményhez! Egy e-mail cimrol egy nap egy beküldést fogadunk el, ugyanarról a cimről viszont a játék időtartama alatt minden nap elküldheted a jelszót, így még nagyobb eséllyel indulsz a főnyereményért! Pofonegyszerű tehát: ugorj fel a www.orgonapanzio.ro oldalra, keresd a nap jelszavát, és küldd el nekünk teljes neveddel a jatek@paprikaradio.rEz az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát." target="_blank" rel="nofollow noopener noreferrer" id="yiv0990918815yui_3_16_0_ym19_1_1486386157883_9690">o címre.
 
 
"Szupercsapat" játékszabályzat
 
A Paprika Rádió arra törekszik, hogy játékain mindenki egyforma eséllyel vehessen részt.
Aki a Paprika Rádióban elhangzó "Szupercsapat" játékra jelentkezik, jelentkezésének tényével jelzi, hogy az alábbi játék-szabályzatot teljes mértékben érti és elfogadja.
 
1. A játék főnyereménye egy kétnapos, hétvégi üdülés a sztánai Orgona Panzióban legfennebb huszonnégy fő részére.
2. A nyereményt egyetlen hallgató nyerheti meg és február 22-én kerül kisorsolásra azon személyek között, akik február 8 reggel 8 és február 21 éjfél között, kalendáriumi napnak mefelelően e-mail formájában elküldik az orgonapanzio.ro weboldalon található naponta változó jelszót a személyi igazolványukban szereplő teljes nevükkel.
3.Minden játékos kizárólag saját személyes adataival jelentkezhet a játékba.
4. Egy személy a játék időtartama alatt minden nap beküldhet egy megfejtést, viszont egy kalendáriumi nap egy e-mail címről csak egyetlen megfejtést/nevezést fogadunk el.
5. A játék nem korhatáros, bármilyen életkorú hallgató részt vehet benne.
6. A nyeremények pénzre nem válthatók, továbbá ellenérték fejében nem átruházhatóak.
7. Amennyiben bármelyik játékos megsérti a jelen, vagy bármely más, a Paprika Rádió által közzétett játékszabályt, a Paprika Rádió jogosult ezen személyt valamennyi nyereményjátékából kizárni, továbbá jogosult ezen személytől bármely díj átadását megtagadni.
8. A Paprika Rádió játékszabályai bárki számára megtekinthetők a Paprika Rádió székhelyén és internetes honlapján, illetve tájékoztatást lehet kapni róluk a rádió nyilvánosságra hozott telefonszámán.
9. A Paprika Rádió minden egyes játékának lebonyolítását és a sorsolásokat a törvényben lévő szabályozásoknak megfelelően végzi. A játékok mennyisége, a nyeremények száma és értéke a megfelelő hivatalokhoz le van jelentve, a sorsolást pedig minden esetben közjegyző jelenlétében végezzük.
10. A sorsolás közjegyző felügyelete mellett zajlik. Amennyiben a kisorsolt személy a sorsolást követő negyvennyolc órán belül, többszöri próbálkozás után sem érhető el, az érvényben lévő szabályzat szerint a sorsolást meg kell ismételni és az első (nem elért) kihúzott nyertes elveszíti a nyereményt és az újra kisorsolt játékos kapja azt meg. A sorsolás addig ismétlődik, ameddig sikerült elérni a nyertest és annak pontos adatait a közjegyző rögzíti. Utólagos reklamációt épp ezen okoknál fogva nem fogadunk el.
11. A Paprika Rádió munkatársai, alkalmazottai, és azok elsőfokú rokonai nem vehetnek részt a rádióban szervezett játékokban.
 
 
 
=======================================================
 
Elküldünk melegebb éghajlatra!
Nyeremény: 5 napos üdülés Cipruson, 1110 euró értékben, 2 személyre
 
A nyeremény tartalmazza :
- a menettérti repülőjegyet 10kg kézi és 23kg leadható csomaggal
- minden illetéket
- a menettérti transzfert a reptér es szálloda között
- 5 éjszaka szállást 4 csillagos szállodában (Larnaka)
 
Egy utazóbőröndöt közjegyző jelenlétében megtöltöttünk különböző méretű paprikával: a játékosok feladata, hogy eltalálják, összesen hány darab paprika van a kofferben! A tippeket SMS-ben várjuk november 1 és 29 között a 0744 351 951-es telefonszámra, ellátva a játékos teljes nevével. (egy személy részéről egy tippet fogadunk el).
A nyeremény kisorsolására november 30-án kerül sor. Amennyiben november 29-ig több helyes tipp is érkezik, a nyereményt közjegyző jelenlétében sorsoljuk közöttük, abban az esetben pedig, ha egyetlen helyes tipp sem érkezik, a helyes megfejtéshez legközelebb álló tippelő nyeri a fődíjat. Ha többen állnak ugyanolyan közel a pontos számhoz, hasonlóan sorsolás útján kerül ki a nyertes. Sok szerencsét!
 
 
=======================================================
 
 
mozogj-es-nyerj-web
 
Kolozsvári büszkeségünk Miklós Andrea nem csak Kolozsvárt, hanem az egész országot képviseli a riói olimpián! Ha ez nem lenne elég ok arra, hogy Te is megmozdulj, a Paprika Rádió is szolgáltat még egyet! Mindegy, hogy úszol, vagy szaladsz, biciklizikel, vagy zumbázol, tölts fel Facebookra, vagy Instagramra egy fényképet magadról sportolás közben, lásd el a "Kolozsvármozog" és a "PaprikaRádió" hashtagekkel és automatikusan részt veszel a nagy olimpiai sorsolásunkon! Azokról sem feledkezünk meg, akik e-mailben küldenék el nekünk a képet: várjuk a sportolást dokumentáló fotót az olimpia kukac paprikarádió pont ro címre!
Figyelem!!! Arany, ezüst és bronzdíjas nyeremények várnak, nagy értékben!
Az aranyérem mellé egy 1.300 lej értékű Kross bringát adunk a Bella Bike jóvoltából,
az ezüst mellé egy Pinguin hálózsákot a Mormota Land-től, a bronzéremhez pedig értékes Cosmetic Plant ajándékcsomagot mellékelünk!
Érdemes játékunkban részt venni, mert az érmeket ünnepélyes keretek között kolozsvári olimpikonok adják majd át!
Sorsolás augusztus 21-én!
Kolozsvár a Paprika ritmusán mozog! 
 
 
=======================================================
 
Foci-EB TIPPVERSENY
 
 
Tippeld meg július 6-ig, hogy ki nyeri az idei EB-t és egy hat hónapos Gimmy fitness és aerobic VIP-bérletet nyerhetsz. Emellett a kisbácsi műfüves focipálya jóvoltából 4 alkalmi műfüves pályabérlést nyer az, aki helyesen tippeli meg az EB gólkirályát, az összes játékos között pedig Winner futball meccslabdák találnak gazdára a Dribli Erdélyi Gyerekfoci Klub felajánlásával.
A teljes névvel ellátott tippeket SMS-ben várjuk a 0744-351-951-es számra.
Szurkold velünk végig a 2016-os labdarúgó-Európa-bajnokságot!
 
(Egy telefonszámról/egy névvel egy tippet fogadunk el, de mindenki saccolhat a bajnok csapatra és a gólkirályra is.)
 
hajra fiuk
 
=======================================================
MUTASD magad és NYERJ!

Fotózd le magad rádióhallgatás közben, és mutasd meg a világnak, hogy te mennyire csíped a 8 éves Paprika Rádiót! Megéri! A versenyben ugyanis összesen 3000 lej értékű díjat adunk ki!

A Paprika fotópályázatára bárki jelentkezhet egy magáról baráti, családi, szociális közegében készített képpel, amely kifejezi a rádiónkkal való sajátos viszonyát!

Milyen fotót csinálj? A fotó készülhet például főzés, vezetés, tusolás vagy akár munka közben, azt szeretnénk látni, hogy Te milyen élethelyzetben hallgatod a Paprikát! Az eszközt is te szabod meg: fotózhatsz előre beállított vagy kézben tartott géppel, profi, félprofi vagy amatőr fényképezőgéppel, de akár telefonnal is, a lényeg a végeredmény egyedisége!

Feltöltés után bíztasd barátaidat, hogy szavazzanak rád, gyűjtsd össze a legtöbb szavazatot és nyerd meg a 1500 lej értékű fitness bérletet a Club Moving jóvoltából.

Ha a like-gyűjtésben alulmaradnál, még akkor is van esélyed, ugyanis a versenyzők között sorsolás útján is gazdára talál egy hasonló, szintén 1500 lej értékű bérlet a Club Moving jóvoltából.

Korhatár nincs, egy jelentkező maximum 1 db képpel nevezhet a versenyre.

A szavazás ekkor jár le: 2014 December 14, 16:00:00

=======================================================

tv lg2

Ha mindig is egy akkora tévére vágytál, mint egy asztal, ha mindig is szerettél volna egy 3D-s okos tv-t, ha gyerekkorod óta érdekel a kincskeresés, akkor eljött a TE időd!

A Paprika Rádió 8. születésnapja alkalmából kincskeresésre hívunk!
Amit tudnod kell: valahol, Kolozsvár területén elrejtettük egy 2700 lej értékű smart televízió távirányítóját, a készüléket pedig az viheti haza, aki ezt megtalálja! Nem kell találomra botorkálj a városban, mert minden órában elárulunk egy részletet a távirányító helyéről! Az információk birtokában pedig már egyszerű dolgod lesz: csípd el a Paprika Rádió 106 centi átmérőjű, 3D-s LG SMART tévéjét!

A nyeremény felajánlója a 15 éves Nobila Casa.
Paprika Rádió 8. szülinapi játékhetek - telis-tele nyereménnyel!

=======================================================

gobe2

Szeretnél egy 1150lej értékű Gobe légkondit nyerni? A Paprika házhoz megy játékával most itt a lehetőség!

Hogyan nyerheted meg? A feladat egyszerű: küldd el nekünk SMSben a teljes neved és a pontos lakcímed! Naponta három alkalommal ellátogatunk három kiválasztott címre és amikor kollégánk az ajtód előtt áll, élő adásban és az éteren keresztül kér fel arra, hogy, nyisd ki az ajtót! Ha az adott címen, legyen az otthoni, vagy munkahelyi, a Paprika Rádió szól, már hallani fogod, hogy ott a kollégánk! Amennyiben műsorvezetőnknek ajtót nyitasz, máris részt veszel a végső sorsoláson, és megnyerheted a Melinda Instal által felajánlott 1149 lej értékű Gobe légkondicionáló berendezést! Telefonszámunk: 0744 351 951.

Füleljetek, házhoz jövünk!

=======================================================

bleriot11

Nyolcadik születésnapunkon vendégünk vagy egy italra vagy kávéra a város legújabb élmény-kávézójában! Gyere november 30-án, vasárnap délután 5 és 7 óra között a volt Atmoszféra helyén található Bleriot élmény-kavezóba, ahol a fogyasztásod felét mi álljuk. Egyedüli dolgod csupán annyi, hogy a pincérnek a rendelésnél azt mondd: 8 éves a PAPRIKA Rádió! ...majd koccints a kincses város kedvenc magyar rádiójára. ( www.facebook.com/bleriotcafe )

=======================================================

Te is úgy gondolod, hogy kerékpárral könnyebb a városi forgalomban boldogulni? Környezettudatosan élnél? Szeretnél egy jó minőségú és megbízható biciklit?
Akkor a legjobb helyen vagy! A Paprika Rádióval most egy vadiúj Kenzel DX 80-as kerékpárt nyerhetsz!
Mit is kell tenned?
Egyszerű! Április 30-ig műsorainkban minden nap bejátszunk egy feladványt, amelyet, ha megfejtesz bekerülsz játékunk sorsolásába és tied lehet a paprikások csodacsengős, vadiúj Kenzel bringája! A napi feladványainkban biciklicsengőn játszunk el közkedvelt slágereket, a te feladatod pedig, hogy felismerd az előadót vagy a dal címét, majd a teljes neveddel együtt megírd nekünk SMSben.
Ha felismeritek a dal, akkor küldjétek el a helyes megfejketést SMS-ben a teljes nevetekkel a 0744 351 951-es telefonszámra és tietek lehet a zenélő csodacsengős, vadiúj Kenzel DX 80-as kerékpár.

Amennyiben lemaradsz a napi feladványainkról, a Facebook segítségével is bekerülhetsz a sorsolásba, a borítóképünk megosztásával! (Három szerencsés megosztót választunk ki véletlenszerűen.)
A nyeremény felajánlója a Bella Bike kerékpár szaküzlet és szervíz.

!!!

Fuchs Tünde közjegyző jelenlétében ma (április 30.) kisorsoltuk a képen látható és sokak által kívánt vadiúj Kenzel kerékpárt! A szerencsés nyertes Cosma Balló Kinga Annamária, akinekszívből gratulálunk, a játékban résztvevőösszes hallgatónknak pedig köszönjük a játékot. Bringára fel! :)

 

=======================================================

gitarrr

Úgy döntöttünk, hogy hetedik születésnapunk alkalmával megajándékozunk egy szerencsés Paprika Rádió hallgatót egy Bródy János által aláirt akusztikus gitárral!

Mit kell ehhez tenni?

Egyszerű: amikor meghallják frekvenciánkon, ahogy Paprika Jani gitározni tanul, ismerjék fel a dalt, amit játszik, és a helyes megfejtést küldjék el nekünk, teljes nevükkel a 0744 – 351.951-es telefonszámra, és máris részt vesznek a játékban!

Ha Paprika Janinak megy, önnek is fog! Szerezze meg a Bródy János aláírásával különlegesen értékessé tett gitárt! Sorsolás november 18-án, hétfőn, a Paprika Tornádóban!

A játék támogatója a Sheer autómosó és gumiszervíz.

7 éve csípjük Kolozsvárt!

Sok szerencsét!

A játék nyertese: Tolnai István Csaba. Gratulálunk!

=======================================================

csocsoasztal

7 éve csípjük Kolozsvárt és már tudjuk, hogy a kolozsváriak jó csapatjátékosok. Így hát bárki irodájába vagy otthonába jól jön egy csocsó asztal, amely bármikor remek lehetőséget nyújt egy kis spontán kikapcsolódásra, társas játékra.

Szeretnél egy saját csocsó asztalt?

Most nyerhetsz egyet egy válaszért cserébe.

Nem is hinné az ember, hogy egy kis odafigyeléssel mennyi energiát lehet megtakarítani. Például egy fogmosás folyó csappal, akár 40 liter ivóvíz elpazarlását is jelentheti. Áruld el nekünk, hogy te hogyan próbálsz környezettudatosabban élni!

Írd meg nekünk, és nyerj otthonodba vagy irodádba egy csocsó asztalt!

A feladat tehát egyszerű: november 17-ig írd meg nekünk e-mailben, hogy szerinted milyen a környezettudatos magatartás, november 18-án a Paprika Tornádóban pedig kisorsolunk egy 1500 lej értékű csocsó asztalt.

A nyereményt Kolozsvár első környezetbarát irodaháza, az Amera Tower biztosítja.

Sok szerencsét!

A játék nyertese: Pozsár Róbert. Gratulálunk!

 

Szórakozás

Sós vizes oreganó olaj kakastaréjjal?!

Megértjük, hogy elővigyázatos vagy, de az interneten keringő "hogyan állapítsd meg, hogy fertőzött vagy" javaslatok és a rémhírek helyett hallgasd inkább a híradóinkat, amelyek kizárólag hiteles forrásokra hivatkoznak és relaxálj a kedvenc zenéidre. Emellett, ha most megírod nekünk SMS-ben a teljes neved és azt, hogy mi a kedvenc időtöltésed rádiózás közben, akkor megnyerheted a Lavanda Sky által felajánlott két darab 250 lejes testfrissítő utalvány egyikét, amelyet fél éven belül bármikor felhasználhatsz! Mert a Paprika Rádió nem hagy egyedül, sőt készülünk arra az időszakra is, amikor azért, mert felelősségteljesen betartod az előírásokat, minden visszatér a normális medrébe.

És te mivel ütöd el az időt?

SMS 0744351951

Sorsolás: április 6-án.

Bárki megnézheti a Müpa koncertjeit és irodalmi estjeit

Mindenki számára megnyílik a Müpa digitális médiatára, amelyben 80 HD minőségű koncertfelvétel és több mint 40 irodalmi est felvétele tekinthető meg online, ezúttal regisztráció nélkül - közölte az intézmény. A rendkívüli helyzetre való tekintettel a Müpa megnyitotta médiatárát, amely a www.mupa.hu/media/video linken érhető el, és ahol regisztráció nélkül is elérhető több mint 100 koncert, előadás és irodalmi est HD minőségű felvétele.

Paprika Top 40

  1. Follow The Flow - A holnap küszöbén

  2. Deniz - Itthon maradok

  3. Chef'Special - Maybe This Is Love

  4. Topic, A7S - Breaking Me

  5. Fatal Error - Maradj velem otthon

Teljes lista >>

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk.
Adatvédelmi tájékoztató RENDBEN