Hallgasd online

Most szól

Mr. Big

- Wild World

Hangtár

Videótár

Szerinted?

Okos döntés otthon maradni?

Dobj öt gesztenyét a mosógépbe! – mosópor helyett

Egy ideje kering az interneten, hogy, ha gesztenyét dobunk a mosógépbe, hatóereje felér akármilyen mosószerrel. Bármilyen hihetetlen, érdemes kipróbálni. Ráadásul tiszta ingyen van, hiszen a parkok most tele vannak gesztenyével, ha csak a sétáló óvodások mind fel nem kapkodják.

gesztinye

És igen, ha rákeresel a világhálón temérdek ember kipróbálta már, visszajelzések szerint a dolog pedig működik. Most akár az éves “mosószer” adagunkat össze tudjuk gyűjteni. Beletesszük egy kis zsákba, és jó szellőző helyre akasztjuk a kamrába. Így egész évben használhatjuk.

A módszer a következő: Válasszunk ki 5 darab gesztenyét, és előző nap este áztassuk be. Ha ezt elfelejtenénk, akkor mosás előtt forrázzuk le.

Mindkét esetben a vízkezelés után a gesztenyék héját be kell vagdosni a végükön. Tegyük egy kisebb zsákocskába, vagy zokniba, és dobjuk a mosógép dobjába. Kezdődhet is a mosás, természetesen mosószer nélkül, gesztenyével. Öblítőnek pedig használhatjuk a hagyományos megszokott illatosítónkat.

Előnye, hogy teljesen természetes, ráadásul ingyen van. Nem kell félni, a fehér ruhákat sem színezi el.

Forrás

Szórakozás

Sós vizes oreganó olaj kakastaréjjal?!

Megértjük, hogy elővigyázatos vagy, de az interneten keringő "hogyan állapítsd meg, hogy fertőzött vagy" javaslatok és a rémhírek helyett hallgasd inkább a híradóinkat, amelyek kizárólag hiteles forrásokra hivatkoznak és relaxálj a kedvenc zenéidre. Emellett, ha most megírod nekünk SMS-ben a teljes neved és azt, hogy mi a kedvenc időtöltésed rádiózás közben, akkor megnyerheted a Lavanda Sky által felajánlott két darab 250 lejes testfrissítő utalvány egyikét, amelyet fél éven belül bármikor felhasználhatsz! Mert a Paprika Rádió nem hagy egyedül, sőt készülünk arra az időszakra is, amikor azért, mert felelősségteljesen betartod az előírásokat, minden visszatér a normális medrébe.

És te mivel ütöd el az időt?

SMS 0744351951

Sorsolás: április 6-án.

Bárki megnézheti a Müpa koncertjeit és irodalmi estjeit

Mindenki számára megnyílik a Müpa digitális médiatára, amelyben 80 HD minőségű koncertfelvétel és több mint 40 irodalmi est felvétele tekinthető meg online, ezúttal regisztráció nélkül - közölte az intézmény. A rendkívüli helyzetre való tekintettel a Müpa megnyitotta médiatárát, amely a www.mupa.hu/media/video linken érhető el, és ahol regisztráció nélkül is elérhető több mint 100 koncert, előadás és irodalmi est HD minőségű felvétele.

Paprika Top 40

  1. Camila Cabello - Liar

  2. Elefánt - Ég veled

  3. Dua Lipa - Don't Start Now

  4. Tones and I - Dance Monkey

  5. Maroon 5 - Memories

Teljes lista >>

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk.
Adatvédelmi tájékoztató RENDBEN