Hallgasd online

Most szól

Mr. Big

- Wild World

Hangtár

Videótár

Szerinted?

Okos döntés otthon maradni?

Egyetlen rajongójának adott koncertet Bob Dylan

 
A „közönség”, Fredrik Wikingsson svéd televíziós újságíró a zenész nagy rajongója, és arról készít sorozatot, hogyan hatnak egy egyedül lévő személyre az eredetileg nagy tömegeknek tervezett rendezvények.

Ehhez a munkához gyűjtött tapasztalatot a különleges minikoncerttel, amelyen Bob Dylan négy dalt adott neki elő a Philadelphiai Zeneakadémián.

Wikingsson a Rolling Stone című amerikai zenei magazinnak elmondta, hogy sokat dolgozott az exkluzív koncert megvalósításán. "Előtte nem tudtam enni, aztán pedig olyan sokat vigyorogtam, mintha extasyt vettem volna be. Az arcom utána órákon át fájt, mert nem bírtam abbahagyni a mosolygást" - mesélte a tévés.

Az élményt Wikingsson egy 15 perces összeállításban mutatja be, amely következő hónaptól lesz látható a YouTube videomegosztó portálon. Tapasztalatait az Experiment Ensam (magányos kísérlet) Facebook-oldalán dolgozza fel a rocklegenda egyedüli nézője. "Abszolút eufóriát élünk át, vagy belső ürességet, mert nincs kivel megosztanunk az élményt?" - teszi fel a kérdést Wikingsson.

A különleges koncerttel egy napon Bob Dylan később egy "átlagos" koncertet is adott. A 73 éves zenész rendszeresen jár turnékra, de az ilyen magánelőadás még az ő számára is szokatlan.

Wikingsson a Rolling Stone-nak elmondta, nem ment el Dylan későbbi fellépésére. Mint kifejtette, "furcsa" lett volna, "egyébként sem tudja semmi felülmúlni a privátkoncert élményét". Helyette inkább egy karaoke-bárba látogatott el, ahol másokkal együtt Bob Dylan-dalokat énekelt.

Forrás: MTI

Szórakozás

Sós vizes oreganó olaj kakastaréjjal?!

Megértjük, hogy elővigyázatos vagy, de az interneten keringő "hogyan állapítsd meg, hogy fertőzött vagy" javaslatok és a rémhírek helyett hallgasd inkább a híradóinkat, amelyek kizárólag hiteles forrásokra hivatkoznak és relaxálj a kedvenc zenéidre. Emellett, ha most megírod nekünk SMS-ben a teljes neved és azt, hogy mi a kedvenc időtöltésed rádiózás közben, akkor megnyerheted a Lavanda Sky által felajánlott két darab 250 lejes testfrissítő utalvány egyikét, amelyet fél éven belül bármikor felhasználhatsz! Mert a Paprika Rádió nem hagy egyedül, sőt készülünk arra az időszakra is, amikor azért, mert felelősségteljesen betartod az előírásokat, minden visszatér a normális medrébe.

És te mivel ütöd el az időt?

SMS 0744351951

Sorsolás: április 6-án.

Bárki megnézheti a Müpa koncertjeit és irodalmi estjeit

Mindenki számára megnyílik a Müpa digitális médiatára, amelyben 80 HD minőségű koncertfelvétel és több mint 40 irodalmi est felvétele tekinthető meg online, ezúttal regisztráció nélkül - közölte az intézmény. A rendkívüli helyzetre való tekintettel a Müpa megnyitotta médiatárát, amely a www.mupa.hu/media/video linken érhető el, és ahol regisztráció nélkül is elérhető több mint 100 koncert, előadás és irodalmi est HD minőségű felvétele.

Paprika Top 40

  1. Follow The Flow - A holnap küszöbén

  2. Deniz - Itthon maradok

  3. Chef'Special - Maybe This Is Love

  4. Topic, A7S - Breaking Me

  5. Fatal Error - Maradj velem otthon

Teljes lista >>

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk.
Adatvédelmi tájékoztató RENDBEN