Hallgasd online

Most szól

Marlon Roudette

Anti Hero

Hangtár

Videótár

Szerinted?

Okos döntés otthon maradni?

Igen - 49.2%
Igen :) - 50.8%

Szavazatok száma: 63
A szavazás lejárt : 30 jún. 2020 - 00:00

Óriási formában van: visszatér az énekesnő

 
Janet Jackson épp csak hogy bejelentette visszatérését a BET-gálán, máris díjazták munkásságát, így ő vehette át az Ultimate Icon: Music Dance Visual Award elismerést.

Az énekesnőnek hosszú ideje ez volt az első nyilvános fellépése, jelenleg új albumát és ősszel kezdődő turnéját készíti elő.

A díjátadón Beyoncé három elismerést kapott: díjazták a legjobb női R&B- vagy popelőadó kategóriában, őt választották az év videórendezőjének, 7/11 című dalához forgatott klipje pedig az év legjobb videója elismerést kapta.

Chris Brown nyerte a legjobb férfi R&B- vagy popénekes díját. Életműdíjjal Smokey Robinsont tüntették ki, aki egyvelegben adta elő legismertebb slágereit. A rhythm and blues nagy öregje előtt Robin Thicke, Ne-Yo és Tori Kelly fellépéssel tisztelgett.

Az afroamerikai előadókat jutalmazó BET Awards-ot 2001-ben alapította a Black Entertainment Television kábeltelevíziós hálózat. A zenei színtér kiemelkedő előadói mellett díjazzák a legjobb filmes és televíziós színészi alakításokat, a legjobb sportolókat, valamint a legjobb filmet is. A legjobb filmnek a Selma című alkotást választották, a legjobb színésznő idén Taraji P. Henson lett, a legjobb színész Terrence Howard. A legjobb sportoló díját Stephen Curry kosárlabdázó és Serena Williams teniszező vehették át.

forrás

Szórakozás

Sós vizes oreganó olaj kakastaréjjal?!

Megértjük, hogy elővigyázatos vagy, de az interneten keringő "hogyan állapítsd meg, hogy fertőzött vagy" javaslatok és a rémhírek helyett hallgasd inkább a híradóinkat, amelyek kizárólag hiteles forrásokra hivatkoznak és relaxálj a kedvenc zenéidre. Emellett, ha most megírod nekünk SMS-ben a teljes neved és azt, hogy mi a kedvenc időtöltésed rádiózás közben, akkor megnyerheted a Lavanda Sky által felajánlott két darab 250 lejes testfrissítő utalvány egyikét, amelyet fél éven belül bármikor felhasználhatsz! Mert a Paprika Rádió nem hagy egyedül, sőt készülünk arra az időszakra is, amikor azért, mert felelősségteljesen betartod az előírásokat, minden visszatér a normális medrébe.

És te mivel ütöd el az időt?

SMS 0744351951

Sorsolás: április 6-án.

Bárki megnézheti a Müpa koncertjeit és irodalmi estjeit

Mindenki számára megnyílik a Müpa digitális médiatára, amelyben 80 HD minőségű koncertfelvétel és több mint 40 irodalmi est felvétele tekinthető meg online, ezúttal regisztráció nélkül - közölte az intézmény. A rendkívüli helyzetre való tekintettel a Müpa megnyitotta médiatárát, amely a www.mupa.hu/media/video linken érhető el, és ahol regisztráció nélkül is elérhető több mint 100 koncert, előadás és irodalmi est HD minőségű felvétele.

Paprika Top 40

  1. Follow The Flow - A holnap küszöbén

  2. Deniz - Itthon maradok

  3. Chef'Special - Maybe This Is Love

  4. Topic, A7S - Breaking Me

  5. Fatal Error - Maradj velem otthon

Teljes lista >>

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk.
Adatvédelmi tájékoztató RENDBEN