Hajrá, magyarock! A Punnany Massif és az olimpia

Hajrá, magyarock! A Punnany Massif és az olimpia

May 17, 2021

Elindult a Magyar Olimpiai Bizottság olimpikonvagyok című Instagram-oldala. Az új felület kampányát a Punnany Massiffal, pontosabban az együttes olimpiai témájú dalával durrantották be.

Ez itt lehetne a reklám helye is, de nem az Addidasnak szeretnénk hasznot hajtani, hanem az egész projektnek. Ha megnézitek a videót, nyilván mindenkinek feltűnik, hogy a srácok milyen cuccokban vannak... A klipet egyébként Miki357 rendezte, és a zenekar mellett olyan élsportolók tűnnek fel benne, mint Kozma Dominik, Kovács Saci, Kazi Tamás, Szilágyi Liliána, Márton Anita, Szabó Gabi vagy Baji Balázs

Nem az öltöztetőjük ízlését tükrözi az outfit, hanem azt az együttműködést, amelyet a márka kötött a sportolókkal: ők öltöztetik a magyar olimpikonokat, a kollekciót tulajdonképpen a Punnany fenti klipjében (aztán élőben) mutatták be. Ennek a dolognak normál helyzetben nem biztos, hogy helyet adnánk, az tuti, hoyg a cég nevét le sem írnánk, de akkor, amikor a kényszerleállás csaknem egy évre elűzte a biztos megélhetést jelentő színpadokról a zenészeket, csak arra biztatnánk a Magyarországon megtelepedett világmárkákat, a cégeket, hogy hasonló akciókkal segítsék a zeneipar talpra állását, mert szerintünk ez egy win-win szituáció, mint ahogy az is az lenne, ha a reklámosok a magyar zenei palettáról választanának muzsikát. 

Folytatás itt.