Responsive image

             

„A legcsodásabb nő az életemben, az anyukám. Önfeláldozó, példamutató élete, szeretete, kedvessége, türelme, bearanyozza az életem.”

„A feleségemet egy céltudatos, kitartó és erős nő, aki mindig inspirál azzal, ahogyan kiáll a számára fontos emberek, ügyek mellett. Odaadó édesanya, de mindenkivel figyelmes. Kiváló szervező (nem csak a család mindennapjaiban) a legapróbb részletek sem kerülik el a figyelmét.”

„Ő a kislányom. Hatalmas hatással van rám, nap mint nap megtanít arra, hogy jobb ember legyek. Az ő ártatlansága és tiszta szíve arra emlékeztet, hogy mindig tartsam szem előtt az élet valódi értékét, és mindig legyek jó példa.”

„....mert Életem Értelme!

„Ő a feleségem és a lelkiismeretem, lelki társam, életem szerelme.”

„Ő édesanyám. A férjem azt szokta mondani: miért nem tudsz olyan lenni, mint édesanyád? Ha ilyet mond egy férfi az anyósáról, akkor az jelent valamit. Igen, ő egy végtelenül türelmes, jóságos nő, akinek teli a szíve szeretettel! Nagyon szeretem őt, bárcsak több ilyen személy létezne!”

„Édesanyám, őt tartom a legmenőbb anyukának, hálás vagyok, hogy életet adott nekem, és hogy mellettem van jóban-rosszban.”

„A kedves feleségemre nézek fel mert életet adott két szép gyereknek, családcentrikus, dolgozik és odaadóan azon törekszik, hogy egy gyönyörű, összetartó családi fészket teremtsen.”

„Számomra az inspiráló nő az anyukám. Volt olyan szerencsém, hogy nekem ő volt a tanítónénim is. Azért ő az inspiráló nő számomra, mert mindig minden nehézség ellenére kitart és megy tovább. Rá mindig számíthatok. Kívánni sem lehetne nála jobb anyukát.”

„Azért, mert ő a leggondoskodóbb, legfigyelmesebb édesanya.”

„Életem inspiráló nője édesanyám. Õ az, aki megtanított harcolni, kitartani, örülni, élni! Örök hála!”

„Az, aki legjobban inspirált az utóbbi években, a pozitív példamutatásával, lelkesedésével, ahogy neveli a gyerekeit és azzal, hogy megosztja velem, velünk tapasztalatait, nagyon sokat segít.”

„A partnerem folyamatosan motivál, támogat és minden lépésben mellettem áll. A boldogságomat szem előtt tartva minden tőle telhetőt megtesz azért, hogy jól érezzem magam.”

„Elgondolkodtam, hogy talán én is inspiráló nő vagyok, mert szeretem a dolgokat megbeszélni, nem veszekedni, kiabálni és alkalmazkodó típus vagyok.”

A barátnőm, aki bebizonyította magának, hogy kitartással lábra lehet állni akkor is, amikor nagyon nehéz.”

„Remélem nem tűnik önteltségnek, de sokszor magamat inspirálom, megyek előre, küzdök és összefogom a családom, ha "elesnek" ott vagyok, hogy támogassam őket. Ebből meritek erőt és inspirálom magam, mint Nő a Nőt.”

„A számomra inspiráló nő a kedves párom. Ő egy angyal, jó szívű és segítőkész. Ő megérdemli a legszebb nőnapi ajándékot!”

„A menyasszonyom, ő az a nő, aki felé, ha egy kis gesztust/lépést teszek, százszor annyit kapok vissza. Általa indulnak jól a hétfőim, energikusak a munkanapjaim és pihentetőek a hétvégéim. Hálás vagyok, amiért az életem része!”

„Én a lányomra nézek fel, nagyon jó szívű hűséges és segítő kész.”

„Gondviselő, szerető édesanya és feleség.”

„Életem leginspirálóbb nője drága szeretett Édesanyám. Tőle örököltem a végtelen optimizmust, empátiát és kitartást! Őbenne azt csodálom leginkább, hogy mennyire erős asszony, az élet nem volt túlságosan kegyes vele, de sosem törte meg. Büszkén veszem tudomásul mikor magamban felismerem lényének egyes jellegzetességeit és hálás vagyok, hogy mindig számíthatok rá.”

„Ő jelenti nekem mindazt, ami voltam, amiből sok minden eltűnt és ami szeretném, hogy újra legyek. Imádom Csilla intellektusát, azt ahogy átöleli a tökéletlenségeit és azokkal együtt fejleszti és újraformázza magát.”

„A nő, aki engem inspirál az édesanyám, mert ő egy harcos, aki szembeszáll az élet kihívásaival, és sohasem futamodik meg. Ezen felül, támogatja a hátrányos helyzetű embereket.”

„Ő a nő, aki kiegészít. Már 14 éve jóban rosszban itt van mellettem és a kisfiúnk mellett!”

„A legjobb édesanya a világon!”

„Aki mindig is példaképem volt. Az elkötelezettsége, bölcsessége és szeretete mindig is inspiráltak engem.”

„Ő az én csodálatos párom, aki már nyolc éve szebbé teszi az életem. Úgy érzem, ő az, aki leginkább inspirál. Minden mozdulata, mosolya és érintése, megerősíti bennem azt, hogy van értelme az életnek!”

„Engem édesanyám inspirál, akiről annyi jót tudnék írni, hogy bele sem férne egy üzenetbe.”

„A két iker lányom. Kicsit furcsa, de nekem ők a hőseim, harcosaim, erőt adóim! Számomra ők a világ legnagyobb hős női (lányai) az ő kitartásuk, bátorságuk sok felnőtt embernek példa értékű lehet!”

„A két iker lányom. Kicsit furcsa, de nekem ők a hőseim, harcosaim, erőt adóim! Számomra ők a világ legnagyobb hős női (lányai) az ő kitartásuk, bátorságuk sok felnőtt embernek példa értékű lehet!”

„Evangélikus lelkésznő, feleség, anya és igazi barátnő. Kolozsvári Evangélikus lelkészként erős szerepet vállal a közösség építésben és annak a lelki gondozásában. Ezek mellet egy példamutató édesanyja két gyermeknek. Számomra ő egy példakép mivel mindenhol megállja a helyét, mindig mindenből a maximumot próbálja elérni, és nem utolsó sorban bármikor szívesen meghallgat, kisegít.”

„A 3 nőszemély, aki szebbé teszi mindennapjaimat, az a feleségem és két gyönyörű kislányom. Ők a megoldás minden bánat és nehézség elfeledésére.”

„A 3 nőszemély, aki szebbé teszi mindennapjaimat, az a feleségem és két gyönyörű kislányom. Ők a megoldás minden bánat és nehézség elfeledésére.”

„A 3 nőszemély, aki szebbé teszi mindennapjaimat, az a feleségem és két gyönyörű kislányom. Ők a megoldás minden bánat és nehézség elfeledésére.”

„Édesanyám. Mindig kitalál valami érdekes tevékenységet.”

„Mert megtágított örülni az élet apró örömeinek, és szeretni tiszta szívből.”

„A kreativitásban és sportban példaképem!”

„Mert ő a kis, drága feleségem.”

„A legértékesebb nő az életemben az anyukám, aki kedvességével, segítőkészségével, jó szívével igyekszik jobbá tenni a világot mindenki számára. Nagyon hálás vagyok érte.”

„Engem 76 éves édesanyám inspirál, ő egy csodálatos ember.”

„Családunk egyik leginspirálóbb nője, mert az idén ünnepli a kedves férjével együtt 50-ik házassági évfordulóját, minden problémára talál megoldást, fáradságot nem ismer és mindig segítőkész, ha családja vagy ismerőseinek szükségük van rá. Imádja családtagjait, de főleg a 4 gyönyörű unokáját. Hálás köszönet mindenért!”

„Egy Kolozsváron született és túlnyomó részt itt tevékenykedő hölgyet választottam példaképként. E hölgy számomra a példakép státuszt sokoldalúságával, lazaságával, illetve makacsságával vívta ki. Nő, feleség, 3 gyermek édesanyja, rendező, szerkesztő, forgatókönyvíró, producer és még sorolhatnánk.”

„A káoszból rendet teremtett. Megtanított elengedni dolgokat, fontossági sorrendet állítani, praktikusan elrendezni dolgokat és jó könyveket ajánlott. Nagyon hálás vagyok neki.”

„Igaz, önzetlen, segítőkész kolléga és barátnő, évtizedek óta. Inspiráló az élethez való hozzáállása!”

„Mert egyszerűen tökéletes!”

„A húgom, aki kitartó és ambíciós. Büszke vagyok rá!”

„Édesanyám, akinek nagyon sokat köszönhetek!”

„Édesanyám az, akire mindig szeretettel emlékezem, felnéztem rá.”

„Az édesanyám az a nő, akiért minden hálát érzek, nélküle nem lennék az, aki most vagyok.”

„Édesanyám. A legjobb anyuka, mindig megértő, türelmes és nagyszerű nagymama is.”

„A húgom. Figyelmes, kitartó és mindig őszinte.”

„A feleségem, mert mindent megtesz kisfiúnkért, és még engem is elvisel.”

„Az én feleségem. Mellette lettem naiv kisfiúból igazi férfi. Megtanított elfogadni, kitartani, türelmesnek lenni. Megmutatta nekem, milyen, amikor van mellettem egy olyan ember akire mindig számíthatok, kiáll mellettem és a döntéseim mellett. Idén lesz 10 éve, hogy ismerjük egymást, és remélem, hogy sok-sok boldog év vár még ránk.”

„Bearanyozza az életem, ha kell felvidít, ha kell vigasztal. Szerelmem, társam és barátom egyben, aki által minden nap egy szebb nap lesz, és aki által én is egy jobb ember vagyok.”

„Édesanyám, Szakács Erzsébet az a nő az életben, aki tényleg mindig segített és bátorított. Mindig aranyos volt velem, és ha kellett, ott volt nekem. Nagyon szeretem őt és én is olyan szeretnék lenni, mint ő.”

„Mert nagyon szeretem!”

„Édesanyám az a hölgy, akit egyben csodálok, szeretek és tisztelek. Neki mindig a család az első, elképesztő mennyire önfeláldozó. Sosem tudom elegendően kifejezni azt, hogy mennyire hálás vagyok azért, hogy Ő az én édesanyám.”

„Mert ő tud a legjobban felvidítani!”

„Ő az, aki inspirál, mint szakmailag, mint személyesen. Manikűrösként sokat tanulhatok tőle, az elsajátított tudásom pedig lehetővé teszi, hogy szép manikűröket és pedikűröket készíthessek nőtársaimnak is.”

„Ő egy Theta Healing facilitátor, számomra nagyon inspiráló és hiteles személy.”

„Ő az édesanyám. Mióta én is édesanya vagyok, sokkal jobban megértem, mennyi mindent tett és tesz meg értem. Bár már nem vagyok kisgyerek, még mindig az ő gyereke vagyok, és minden nap aggódik értem, a jót akarja nekem. Tudja milyen anyának lenni ezért nagyszerű nagymama is. Inspirál, hogy én is jobb édesanya lehessek, és hogy azt se felejtsem el, hogy nem csak anyuka, hanem nő is vagyok.”

„Az általam jelölt személy az inspiráló kategóriában a munkatársnőm. Első sorban a jó észjárása, frappáns helyzetfelismerése és örök pozitivitása inspirál.”

„Hálás vagyok a támogatásáért és a jó beszélgetéseinkért!”

„Egy kitartó, alázatos hölgy, aki képes szembenézni és túllépni az elé gördülő nehézségeken.”

„De jó, hogy vagy nekem, azt mondhatom minden nap neki. Ő egy kolléganőm volt, 25 év várakozás után, jó barátságba és megértésbe ezelőtt 4 évvel a társam lett. Köszönöm neki, hogy vigyáz rám, és szeret, olyannak amilyen vagyok.”

„Minden napom napsugara, támasza.”

„A nehéz helyzetekben való kitartásáért életem asszonyát jelölöm! Tudom, sokszor nehéz, de ez a kitartás nekem is energiát ad! Ő nem más, mint a feleségem!”

„Egy kissé eltérek szokásostól, saját magamról szeretnék írni, arról a nőről, édesanyjáról, nagymamáról, aki az élet nehézségeit leküzdve, teljesen egyedül felnevelte három gyermekét, akikből nagyszerű emberek lettek, megtanulták a tiszteletet, és megállják a helyüket bárhol a világon. Imádom az unokáimat, és amikor csak tehetem meglátogatom őket..”

„Köszönöm, hogy otthont teremtett kettőnknek ebben a nagyvilágban. Köszönöm, hogy megtanított arra, hogy az élet több, mint a saját világom Köszönöm neki, hogy jó érzés a vele való jövőre gondolni, és köszönöm, hogy mai napig tanít.”

„Mert ő tudja az összes dalszöveget kívülről.”

„Azért, mert jó arc.”

„Köszönöm édesanyámnak, hogy példát mutatott, tőle tanultam azt, hogy aki jól dolgozik és kitartó, jut valahová az életben. Köszönöm még neki azt is, hogy mai napig példát mutat azzal, hogy merni kell gyereknek lenni. köszönöm, hogy felnevelt minket!”

„Inspiráló a kitartása, odaadása és gondoskodása, amit minden nap a családra szán.”

„Kedves feleségem az a nő, aki szebbé teszi a napjaimat már körülbelül 26 éve és 9 hónapja. Miért? Röviden, mert megajándékozott 3 csodálatos gyerekkel, mert mosolyogva vár haza minden este. Ennyi idő után is, ha rá gondolok, mint nőre, megdobban a szívem.”

„Nekem az anyukám a leginspirálóbb nő az életemben. Feladta az életét Budapesten és hazajött nekem segíteni. Türelmes és jó lelkű! Hálás vagyok neki!”

„Egy olyan tanulási, személyes fejlődési vágy van benne, ami egyszerűen ragályos. Magával ragad olyan területekre, ahova magamtól biztos nem léptem volna be.”

„A feleségem inspirál. Mindig sikerül ráébresztenie, hogy mik is az igazan fontos dolgok, és hogy ne idegeskedjek apró dolgokon.”

„Imádom a jó kedvét és a jóízű nevetését! Ez így engem, minket inspirál és boldoggá tesz!”

„Mióta feleségül vettem, megváltozott az életem!”

„Az életem inspiráló női személye feleségem. 44 éve jóban és rosszban mellettem van és ezért millió köszönet neki!”

„Számomra ő teszi szebbé a mindennapokat már 8 éve. Rengeteg dologban segít és mellettem van, annak ellenére, hogy nem mindig mennek jól a dolgok, és közbe becsúszik 1-2 vita, de ettől működik a dolog. Köszönet neki!”

„A lányom 25 éves, rengeteg energiája van, Belgiumban tartózkodik jelenleg, dolgozik, önkénteskedik, közben egyetemre jár és lovagol. Ő inspirál engem, mert nagy akaratereje van és mindent szívvel csinál. Bárcsak sokan olyanok lennének, mint ő.”

„Az a csodálatos nő, aki erős, hisz magában én vagyok, mert csak magamra számíthatok a problémák megoldásában!”

„Köszönöm Nagymamámnak, hogy minden reggel jött utánunk és elkísért az óvodába, megtanította, hogy az ágyat reggel jó megvetni. Mindig mondta, hogy ki korán kel aranyat lel, én meg sokszor kerestem az ágyban az aranyat. Nem találtam, így hát azt gondoltam, hogy nem keltem elég korán.”

„Megtanított a feltétel nélküli szeretetre, megmutatta milyen egy bátor nő jövőbeli tervekkel.”

„Timea a neve annak a tüneménynek, aki egy mosolygós, szeretetteljes, cukiság. A fiam szívébe sok napsugarak, mosolyt, és szeretetet ültetett, az ők szerelmitörténete is inspiráló lehet sok fiatal számára, hogy még létezik őszinte tiszta, igaz szerelem, és ezek a legszebb párkapcsolatok melyeknek a Szeretet az alapja. A legnagyobb boldogság is szeretni és szeretve lenni.”

„Együtt már 19 éve, napsütés és felhő, 4 gyermek és az életem legjobb része!”

„Ő az a nő, aki inspirál, hogy minden nap egy kicsivel jobb legyek. A kitartását, magabiztosságát és erejét, amivel ahogyan megvalósítja a célokat, amiket kitűz maga elé, ezt látva inspirál, hogy én is meg tudom csinálni.”

„Kedves feleségem, aki decemberben megáldott egy csodaszép kislánnyal. Én idén már 3 nőt is ünneplek: Édesanyám, feleségem és kislányomat is.”