Rólunk

Képzeljük el, mi történne, ha valaki mindig ott lenne, mikor ébredezünk. Ezután elkísérne a suliba, az egyetemre vagy a munkába, velünk lenne tanulás közben, de akár a családi ebédnél. Ott lenne miközben egy új lakást keresünk, edzünk, buszra várunk, ott lenne minden meghatározó pillanatban! És a legmeglepőbb, hogy mégsem zavarna, sőt örülnénk neki, mert csak hozzáad minden napunkhoz egy kis extrát: megmozgat, megnevettet, és egy igazi családtagként időnként feldühít, aztán megnyugtat és még számíthatunk is rá bármilyen helyzetben. Nos a kolozsváriak már tudják, hogy ez a családtag, aki már 17 éve velünk él, velünk marad és mindig ott lesz nekünk, értünk, nem más, mint a Paprika Rádió. 

A rádió története Mátyás király meséibe illő. A kolozsvári magyar vállakozókat tömörítő egyesület egyik összejövetelén ugyanis felmerült, hogy nagyon hasznos lenne, ha a Kolozsváron és környékén élő magyar embereknek lenne egy saját, 24 órán át sugárzó kereskedelmi rádiója. A jó ötlet sok szervező munkának, közös akaratnak és a közös anyagi áldozatvállalásnak köszönhetően 2006. november 23-án meg is valósult: 95.1 FM sávon megszólalt a Paprika Rádió. 

Az adás Kolozsváron és a város 15-20 km-es körzetében hozzávetőleg 40 000 - 50 000 magyar hallgatóhoz jut el, illetve pótenciálisan 100 000 hallgató hallgat minket (online + frekvencia). Éjjel-nappal szerkesztett műsorral, reggel 7 és este 19 óra között pedig óránként friss hírekkel. A zenei kínálat már a kezdetekben is rendkívül színes volt, a 80-as, 90-es évek legnagyobb és napjaink divatos nemzetközi slágerei mellett nagyon sok magyar popzenét játszunk. Fiatal és tehetséges műsorkészítő csapatunk fő célja első perctől a szórakoztatás, de fontosnak tartjuk azt is, hogy hallgatóikat a lehető leggyorsabban tájékoztassuk a helyi, regionális, az országos és nemzetközi eseményekről. 

Napközben, este, a munkahelyen, autóban ülve, baráti és családi körben, úton-útfélen a Paprika Rádió 95.1 FM csípi Kolozsvárt!
Hivatalos adatok (HU)

Paprika Rádió KFT
Kolozsvár, Arany János utca 15/6
Törvényes képviselő: Stanca Olga - adminisztrátor

Cégvezetőség:
Halász Ármin István – ügyvezető igazgató
Veres Zsolt – zenei és kreatívigazgató, producer
Lovász Edith – titkárnő

Postai cím: - Kolozsvár, Arany János 15/6, Kolozs megye
Honlap címe: www.paprikaradio.ro
E-mail cím: office@paprikaradio.ro
Telefonszám: 0751 143 343
Frekvencia: 95,1 FM


A Nemzeti Audiovizuális Tanács hivatalos honlapja: www.cna.ro

Nemzeti Hírközlési Igazgatási és Szabályozási Hatóság www.ancom.ro


 

Date furnizor de servicii de programe (RO)

Denumirea, statutul juridic: SC PAPRIKA RADIO SRL

Sediul social: Loc. Cluj-Napoca, Municipiul Cluj-Napoca, Strada ARANY JÁNOS, Nr.15, Ap. 6 Județ Cluj

Numele reprezentantului legal: Stanca Olga – Administrator


Numele persoanelor responsabile de conducerea societăţii comerciale şi ale celor care îşi asumă, în principal, responsabilitatea editorială;

Halász Ármin-István –  Director general

Veress Zsolt –  Director creativ

Lovász Edith – Secretara

Adresa de poştă electronica: office@paprikaradio.ro
Adresa site-ului internet: www.paprikaradio.ro

Nr.telefon: 0751 143 343


Organismele de reglementare sau de supraveghere competente:

Consiliul Național al Audiovizualului (CNA)

Adresa : Bd. Libertatii nr.14, sector 5, cod 050706, Bucuresti, ROMÂNIA

Tel : +40 (0)21 305 5350
Fax : +40 (0)21 305 5354/56
E-mail : cna@cna.ro

www.cna.ro;

Autoritatea Naţională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM)

Adresa poștala: str. Delea Noua nr.2, Sector 3, București, 030925

Fax: 0372 845 404

www.ancom.org.ro

Lista serviciilor de programe pe care le asigura: 95,1 FM

Stáb

Ármin vagyok és 2016 óta vagyok a pikáns reklámértékesítő csapat tagja, szeretem a pozitív hozzáállást, stratégikusan felépített reklámkampányokat és a személyes tárgyalásokat.

Halász Ármin

ügyvezető igazgató

A zenei kínálat összetétele és a dalok közt elhangzó csitt-csatt-dirr-durros hangelemek mind az én agyszüleményeim. A Paprika születése óta ugyanaz a célom: sajátos hangon megszólaltatni a rádiót! Ez az igazi kihívás, megvalósítani már csak örömteli feladat.

Veres Zsolt

zenei és kreatívigazgató, producer

Megtisztelő és egy igazi érték, hogy a csapat tagja lehetek és hozzájárulhatok az adminisztrációs feladatkörök elvégzéséhez. Paprika Rádió számomra különleges érték.

Lovász Edith

irodavezető

Délutánológusként receptre írom a jókedvet, a harsány-hanniságot. Hozom az aktualitásokat, a kiváló zenéket és megadom a délutánod ízét!

Palocsay Johanna

műsorvezető

Kihívásokkal fűszerezett, izgalmas, vicces munka! Itt még sohasem unatkoztam!

Bereczky Gyula

értékesítő