Itt a második Rag’n’Bone Man-album

Itt a második Rag’n’Bone Man-album

May 11, 2021

A "Life By Misadventure" május 7-én jelent meg a Columbia Records kiadásában.

Új zenéje magával ragadta a sajtót, a Sunday Times már most kiejelentette, hogy “az év egyik legjobb albuma”, a MOJO pedig 4 csillagos értékeléssel illette, amely kiemeli az előadó “virágzó” dalszerzését.

Rag’n’Bone Man és P!nk együtt adja majd elő az album ‘Anywhere Away From Here’ című slágerét az idei BRIT Awards díjátadóján, május 11-én, a Lewisham & Greenwich NHS Kórus kíséretében.


Az énekes komoly mérföldkőnek számító, ’Human’ című debütáló albumával fenomenális sikert aratott; négyszeres platina lemez lett, amely a megjelenésének napján az első számú albummá vált az Egyesült Királyságban, továbbá az évtized leggyorsabban eladott albuma lett férfi előadó kategóriában, sőt mitöbb a BRIT és az Ivor Novello Awards díjakat is elnyerte.

Rag‘n’Bone Man a megszokottal elentétben Nashville-be ment dalokat írni és felvenni, amiből megszületett a 15 dalt tartalmazó ‘Life By Misadventure’, és még épp a pandémia kezdete előtt hazatért az Egyesült Királyságba. Az új dalokban jól kivehetők a blues és a soul motívumai, ugyanakkor a frissen megjelent album jelentős részén remekül érzékelhető Rag’n’Bone Man hatalmas előrelépése előadóként, dalszerzőként és egy olyan énekeséként aki képes elképesztő melegséget és valódi érzelmeket vinni minden lehelletébe.

forrás: koncert.hu