Letiltották a Bikini fizetős online koncertjét

Letiltották a Bikini fizetős online koncertjét

Feb 24, 2021

A Bikini zenekar 2021. február 20-án, este nyolctól élő koncerttel egybekötött közönségtalálkozót szervezett a Facebook oldalán, amire 2490.- forint volt egy jegy. A zenekar már hetek óta tervezte az élő adást, mivel a pandémia miatt már lassan 1 éve nem találkoztak a közönséggel.

Az élő koncert 26. percében azonban megszakadt az adás, amit a zenekar rögtön észre is vett, hiszen folyamatosan figyelték az online közvetítést.

A zenekar hivatalos Facebook oldalán, közleményben tájékoztatta a rajongóit a történtekről, miszerint maga a Facebook tiltotta le az online koncertet.

“KÖZLEMÉNY Kedves Bikini-rajongók, akik jegyet vásároltatok az “Egy este a Bikinivel” online eseményre! Szeretnénk elnézést kérni mindenkitől, aki nem azt kapta, amire számított, amiért fizetett. Sajnos roppant bonyolult a helyzet, a részleteket a lehető leggyorsabban igyekszünk elétek tárni. Annyit elárulhatunk, hogy nem fogjuk annyiban hagyni a történteket, mert mi se tudtuk azt adni, amit szerettünk volna. Akik jegyet vásároltak, azok hozzá fognak jutni a teljes adáshoz, ennek technikai kivitelezésén folyamatosan dolgozunk, és minden érintettet tájékoztatni fogunk a részletekről. Köszönjük a megértéseteket és a türelmeteket. És egyben annak a gigacégnek a nevében is elnézéseteket kérjük, amely felültetett mindannyiunkat, és amelynek egyetlen ügyintézőjét se sikerült elérnünk, hiába keresgéltünk, próbálkoztunk. Folyt. köv…” – Bikini együttes

Forrás: koncertmagazin.hu