Megérkezett The Kid LAROI és Justin Bieber közös slágere

Megérkezett The Kid LAROI és Justin Bieber közös slágere

Jul 24, 2021

Az új számhoz videóklip is készült Colin Tilley rendezésében. A vadonatúj videóban Laroi és Bieber egy művészi mozdulatlan világban énekel.
Mindössze tizenhét évesen The Kid Laroi hatalmas sikereket ért el ”F*ck Love” című első albumával és kiemelkedő hangjával továbbra is elképesztő lehetőségeket hordoz magában. Az elmúlt három hónapban olyan nevekkel működött közre, mint Miley Cyrus, vagy Justin Bieber, rekordot döntött az ausztrál slágerlistákon, és több mint egy tucat országban került be a top 10-es listába, leszerződött a Sony Publishing-gel, és Sydney-ben elnyerte Az Év Feltörekvő Dalszerzője Díjat az APRA Díjátadón, valamint fellépett a Saturday Night Live műsorában.
The Kid Laroi, valódi nevén Charlton Howard, Sydney-ben nevelkedett és az egyik leggyorsabban feltörekvő világsztár a zeneipar történelmében. Néhány éve még éppen csak kijöttek édesanyja fizetéséből, mára viszont már Los Angelesben él, és több milliárdos hallgatottsággal büszkélkedhet. A social média népszerűségével, a mentális problémákra és a gender kérdésre való nyitottságával tökéletesen reprezentálja, hogy milyen is egy fiatal világsztár 2021-ben.

A ”Stay” minden digitális platformon elérhető.


Forrás: Sony Music Hungary