Queen – May és Taylor új dalokat akarnak

Queen – May és Taylor új dalokat akarnak

May 11, 2021

Brian May és Roger Taylor összehoztak egy új dalt Adam Lamberttel, ám az eredménnyel nem voltak megelégedve, így azt nem hozták nyilvánosságra. 

A Queen két eredeti tagja egy a Spotifyon futó műsorban erősítették meg, hogy valóban írtak és felvettek egy új dalt, de végül elvetették. A hírek szerint mindez Nashville-ben történt egy Queen + Adam Lambert-turnén, de hogy pontosan mikor, az nem derült ki.  Brian May így indokolta a döntésüket: „Nem ütötte meg azt a szintet, amivel elégedettek lettünk volna, csak olyan anyagot adhatunk ki, amire azt mondjuk, ez nagyszerű, ez tökéletes. Lehet, hogy valamikor sikerülni fog.”
 
Roger Taylor hozzátette: „Én is szeretnék új dalokat, de ahogy Brian mondta, annak tényleg meg kell ütni a szintet. Nem lehetnek átlagosak és azt gondolom, mi csalódnánk leginkább, ha a közönség csak hümmögne azok hallatán.”

Mindketten megelégedésüknek adtak hangot Adam Lambert teljesítményével kapcsolatban: ”Adam különleges tehetség, ezt nem győzöm hangsúlyozni. A hangja egyszerűen felülmúlhatatlan és óriási öröm vele dolgozni.” – lelkendezett Taylor.
„Én csak Isten ajándékának hívom.” – vette át a szót May – „Nem kerestük őt, egyszerűn közénk pottyant. Semmilyen formában nem utánozza Freddie-t, fel tud emelkedni az interpretálás kihívásához, és különleges dolgokat visz a régi dalokba. Semmi kétség, ő egy jelenség, és tökéletesen felnőtt a feladathoz. Rajta kívül senkit nem tudok elképzelni a bandában.” 

Forrás: hardrock.hu