Russell Crowe hozta össze Amy Shark és Ed Sheeran közös dalát

Russell Crowe hozta össze Amy Shark és Ed Sheeran közös dalát

Feb 21, 2021

A nyolcszoros ARIA Award győztes Amy Shark megjelentette ‘Love Songs Ain’t For Us’ című dalát Keith Urban vendégszereplésével. A szám az énekesnő április 30-án megjelenő CRY FOREVER című albumának újabb előfutára.

Az ausztrál énekesnő egy interjúban elmondta, hogy "földije", Russell Crowe küldte el néhány dalát Ed Sheeran-nek, mire a zenész egy e-mailben válaszolt neki, hogy ha legközelebb Nagy-Britanniában jár, menjenek be a stúdióba...

“Ed megkérdezte tőlem, hogy szoktam-e dalokat írni a páromról. Én azt feleltem, igen, de a szerelmes dalok nem igazán nekünk valók. Ekkor elmosolyodott és azt mondta: ok, akkor ezt fogjuk tenni” – mondta az énekesnő az Ed Sheerannel való közös munkáról.

Amy-hez a Grammy-díjas Keith Urban ausztrál countryénekes is csatlakozott:

“A dal olyan remek és időtlen, hogy szerettem volna találni egy kimagasló művészt aki csatlakozik hozzám. Keith annyira profi és világszerte elismert, így nem volt kérdés, hogy ő a megfelelő ember.”

A közelgő albumon Ed Sheeran mellett Diplo-val, Billy Corgan-nel (Smashing Pumpkins) és a Chainsmokers-szel is együtt dolgozott az énekes-dalszerző. Az új album lemezbemutató turnéja a tervek szerint 2021 júliusában indul.

forrás: koncert.hu