A We Are The People az UEFA EURO 2021 hivatalos dala

A We Are The People az UEFA EURO 2021 hivatalos dala

May 17, 2021

Több mint egy év várakozás és titkolózás után, a dal végre letölthető, és elérhető minden digitális platformon. A szerzemény három éven át készült, és Garrix már a korai alkotói folyamat során is úgy gondolta, hogy Bono hangja tökéletesen illene a We Are The People-be. Az elképzelése valóra is vált, mikor Bono, és a U2-ból ismert zenésztársa, The Edge elfogadta a dalban való közreműködést.

A hivatalos dal mellett Garrix a hivatalos bevonuló és közvetítési zenéket is megírta a bajnokságra. A 25. születésnapján nyilvánosságra hozott szám tanúskodik mindarról, amit eddigi karrierje során a zeneiparban elért. 1992 óta minden UEFA Európa-bajnokságnak van saját hivatalos dala, olyan előadóktól, mint Nelly Furtado, Simply Red vagy Enrique Iglesias.

Az UEFA EURO 2020 most először a bajnokság történelmében, a teljes kontinens területén zajlik majd, összesen 11 város ad majd otthont a rendezvénynek. Amszterdam, Baku, Bukarest, Budapest, Koppenhága, Glasgow, London, München, Róma, Szentpétervár és Sevilla fogja vendégül látni a meccseket a nyár folyamán, a római Olimpico Standionból indulva, 2021. június 11-én, ahol a török csapat mérkőzik majd meg az olasz válogatottal. A döntőnek pedig, a londoni Wembley Stadion ad majd otthont, 2021. július 11-én.


forrás: kulturcafe.hu