Az Államokba repít a The Killers legújabb albuma

Az Államokba repít a The Killers legújabb albuma

Aug 15, 2021

A pandémia megihlette a Las Vegas-i székhelyű zenekart: egy éven belül két albumot is piacra dobtak. 

Brandon Flowers, a zenekar frontembere tavaly augusztusban, az Imploding the Mirage megjelenésekor utalt arra, hogy 2021-ben újabb koronggal lepik meg a zenéjüket kedvelőket.Tudod, milyen amikor valaki lemezt készít és azt mondja, hogy legalább ötven dalt megírt már és újabb albumot fog kiadni? Nos, mi tényleg így vagyunk. Tíz hónap múlva ki fogunk adni egy másikat is. Már vissza is tértünk a stúdióba Jonathan Rado és Shawn Everett producerekkel. Nagyon izgatott vagyok. Lehet, hogy még ennél is jobb lesz - nyilatkozta akkor Flowers.

Az első, lemezzel kapcsolatos információra nem is kellett sokat várni: december 22-én nyilvánosságra hozták az album lehetséges dallistáját, később pedig dal- és videórészleteket osztottak meg követőikkel.

2021 augusztus 13-án pedig meg is jelent a várva várt hetedik The Killers album, mely a Pressure Machine címet kapta. Az albumon szereplő dalok árnyalt portrét festenek a kisvárosi életről, főként a Utah állambeli Nephiről, ahol Flowers tinédzserévei nagyrészét töltötte: a korongon felsorakoztatott 11 dal mesél vonaton történt öngyilkosságról (Quiet Town), drogfüggőségről (In Another Life), valamint családon belüli erőszakról is (Desperate Things).

Folytatás itt.