Bee Gees-dalokkal támad a Foo Fighters: diszkólemezt adnak ki a rockerek

Bee Gees-dalokkal támad a Foo Fighters: diszkólemezt adnak ki a rockerek

Jun 16, 2021

Meglepő dologra szánta el magát a Foo Fighters. A zenekar Dee Gees névre váltva egy diszkós hangvételű lemezzel jelentkezik, amelyen úgy énekel Dave Grohl, ahogy még soha!                                              

Dee Gees név alatt ad ki új albumot a Record Store Day, azaz a lemezboltok napja alkalmából, július 17-én a Foo Fighters – írja az nme. A banda erről a közösségi oldalán számolt be, nem titkolván, amire valójában már az elnevezés is erőteljesen utal, mégpedig hogy a korong ezúttal a megszokotthoz képest egészen más hangvételű dalokat tartalmaz: a Hail Satin konkrétan egy diszkólemez lesz.

A februárban megjelent Medicine at Midnight folytatásaként érkező, 10 számos kiadványon négy The Bee Gees-feldolgozás, továbbá Andy Gibb Shadow Dancing című dalának átirata és a Medicine at Midnight öt számának élő verziója hallható majd. A dalok közül a Foo Fighters egyébként februárban már bemutatta a The Bee Gees 1976-os You Should Be Dancing című klasszikusát Jo Whiley műsorában a BBC Radio 2-n, amely később aztán a YouTube-ra is felkerült.

Folytatás itt.