Debütált a világ első plus size fiúbandája

Debütált a világ első plus size fiúbandája

Jan 20, 2021

Take That, Backstreet Boys és One Direction. Valljuk be, hogy az egykori fiúbandák sikere mögött nagyrészt a tökéletes külső, a belőtt frizurák és a kidolgozott testek álltak. Ez 2021-től azonban teljesen megváltozik.

Debütált ugyanis Kína legújabb zeneipari fegyvere a Produce Pandas, akik minden eddigi, boyband-ekről kialakult sztereotípiát megdöntenek. Persze a zenéjük hasonlít a jól megszokott pop együttesekéhez, de a tökéletes külső helyett ezúttal öt, aputestű figurát kapunk.

A Produce Pandas tudatosan alakította az imidzsét, a beállított pózok helyett teljesen átlagos fickóknak mutatják magukat.

„Mi egy plus-size, énekes-táncos együttes vagyunk, amilyen még nem volt a világban" – mondta Mr. 17, az együttes egyik énekese.

Az öt fiú, Otter, Ding, Mr. 17, Cass és Husky ráadásul átlagéletkorukat tekintve jóval idősebbek, mint a fiúcsapatoknál megszokott. 22 és 31 év között mozognak, amivel igazi veteránnak számítanak a műfajban.

Súlyfelesleg ide vagy oda, a klipet megnézve azért ti is meg fogtok lepődni, hogy milyen jól táncolnak az aputestű srácok. Egyes szakértők szerint a banda hatalmasat robbanhat a szórakoztatóiparban.

forrás: promotions.hu