Ingyenes stream koncerten mutatja be új dalát a Margaret Island

Ingyenes stream koncerten mutatja be új dalát a Margaret Island

Apr 06, 2021

Rendhagyó módon, egy nagyzenekaros élő stream koncerten mutatja be új dalát a Margaret Island

A Margaret Islandet több mint fél év kihagyás után nagyzenekaros felállásban koncertezik újra: április 11-én, vasárnap 20:00 órakor jelentkeznek egy egyórásra tervezett élő streamkoncerttel, melyben egy interaktív blokk is helyet kap, ahol a nézőknek lehetőségük lesz kérdéseiket is feltenni a csapatnak.

“Szeptember végén zenéltünk utoljára nagyzenekarral élőben, igazi közönségnek, és bár nagyon bíztunk benne, hogy márciusban útnak indulhatunk, erre még sajnos várnunk kell. A közönségünk viszont nagyon hiányzik már, így nagyon várjuk, hogy legalább virtuálisan újra találkozhassunk velük”, meséli Füstös Bálint.

“A streamre új billentyűsünkkel, Bejan Norbival készülünk”, árulja el Törőcsik Kristóf. “Az egyórás műsorban a régi kedvencek mellett itt debütál a ‘Ha elvesznél’ című dalunk, amit még soha nem hallhatott tőlünk a közönség. Ez a szerzemény az elmúlt egy, igen intenzív alkotói évünkben készült, természetesen Fonyódon. A dal egyben az idei első felütése a készülő nagylemezünknek, amit terveink szerint ősszel hozunk ki.”

A koncert részletei:  https://www.facebook.com/events/488997095449640/

forrás: koncertmagazin.hu