Keresztény lett Marilyn Manson?

Keresztény lett Marilyn Manson?

Nov 11, 2021

Marilyn Manson az elmúlt egy évben ritkán mutatkozott nyilvánosan, miután több volt barátnője is szexuális bántalmazással vádolta őt, az énekes azonban nemrég mégiscsak felbukkant, méghozzá egy elég váratlan helyen: Kanye West Sunday Service nevű istentiszteletén, ráadásul a rapper a védelmébe is vette őt (bővebben itt). Az internet népe természetesen kétkedve fogadta az egykori Antikrisztus Szupersztár váratlan megtérését, és sokan úgy vélik, az egész csak egy jól felépített marketingfogás.

A Sunday Service eredetileg egy kórus, amit West alapított 2019-ben, és minden vasárnap fellépnek Istent dicsőítő énekeikkel és imáikkal. A rapper szerint egyfajta modernizált hitvallásról van szó, amit a közösségi média korához igazítottak. A kórusnak legutóbb két különleges vendége is volt Justin Bieber és Marilyn Manson személyében, akik az imákban is részt vettek, amiről természetesen a rajongók is elmondták a véleményüket. Többek közt az alábbi hozzászólások születtek:

- "Óriási rajongója voltam Manson-nak, és a korai munkássága még mindig nagy hatással van rám, és nem kérdés, hogy a PR istene. Pontosan tudja, mikor mit kell tennie ahhoz, hogy az emberek felfigyeljenek rá, és biztosra veszem, hogy ez is csak egy újabb sokkoló húzás tőle."

Folytatás itt.