Lady Gaga újra Tony Bennettel közös lemezt ad ki

Lady Gaga újra Tony Bennettel közös lemezt ad ki

Feb 02, 2021

Az Alzheimer-kórja miatt évek óta visszavonultan élő Tony Bennett új albumot készített Lady Gagával, a lemez még idén megjelenik. Bennett felesége, Susan az AARP magazin hétfőn megjelent számában beszélt arról, hogy a 94 éves énekest 2016-ban Alzheimer-kórral diagnosztizálták. Mint mondta, már nem képes egyedül döntéseket hozni. Ennek ellenére készített egy új albumot Lady Gagával, akivel 2014-ben már együtt dolgozott a Cheek to Cheek című lemezen.

A magazin szerint az új lemez felvételeit 2018 és 2020 között rögzítették. Mint írták, Bennett hangja még mindig a régi, de a felvétek alatt előfordult, hogy az énekesnő látva az idős énekes elveszettségét, sírva fakadt. A 18-szoros Grammy-díjas Bennett az 50-es években kezdte pályafutását. Az énekes továbbra is derűs, de állapota egyre romlik – mesélte felesége.

Rákérdez, hogy mi az az Alzheimer, de nem érti meg – magyarázta. Orvosa, aki 2016-ban a betegséget megállapította, akkor azt tanácsolta a családjának, ösztönözzék rá, hogy énekeljen és lépjen fel, ameddig csak ez élvezetet nyújt számára.

forrás: 24.hu