Megújult a Hiperkarma

Megújult a Hiperkarma

Feb 15, 2021

Új felállásban működik mostantól a Hiperkarma zenekar.

Ahhoz képest, hogy lassan már egy éve fennállnak a vírus miatti korlátozások, ami nagyban megnehezíti a zeneiparban dolgozók életét, Bérczesi Róbertről az utóbbi időben többször is lehetett hallani. Nemcsak az énekes szólókarrierje, hanem a Hiperkarma zenekar kapcsán is napvilágot látott néhány információ: október végén az énekes a Facebookon tudatta a közönségével, hogy óvatlanságból olyanoknak adott hozzáférést a Hiperkarma hivatalos oldalaihoz, akik végül kitúrták őt onnan. Miután nem tudta elérni, illetve kezelni sem az együttes „Facebook-dolgait”, úgy döntött, indít egy új oldalt a zenekarnak.

Bérczesi azóta az új felületen, illetve a szerzői profilja alatt kommunikál a rajongóival. Itt tette közzé azt is, hogy mostantól új felállással folytatja működését a Hiperkarma. Az énekes fotón mutatta meg a banda jelenlegi tagjait, akik közt azért persze, régi arc is fellelhető.

„Megmondtam vagy megmondtam, hogy hamarosan teljes a csapat? Fogadjátok szeretettel a megújult Hiperkarma zenekart!” – írja bejegyzésében az énekes, aki nemrégiben szintén a Facebookon tudatta, hogy 20 év kemény drogozás után immáron fél éve tiszta.

A tagok név szerint:

Mihalik Ábel (dob)

Koltay Kurszán (zongora)

Kis Tibor (gitár)

Bérczesi Róbert (gitár, ének)

Giret Gábor (basszusgitár)

forrás: blikk.hu