Öt album, ami 2021 első felében jelenik meg!

Öt album, ami 2021 első felében jelenik meg!

Jan 18, 2021

Kedvenc előadóink nem fogják vissza magukat új dalok terén idén sem, karantén ide vagy oda.

A 2021-es év bármit hozhat, azonban új albumokból idén sem lesz hiány. Összegyűjtöttünk Nektek néhány lemezt, ami még az idei év első felében megjelenik, hogy jó hírekkel szolgáljunk!

Lana Del Rey – Chemtrails Over the Country Club

Az eredetileg 2020-ra tervezett megjelenést a pandémia miatt átcsúsztatták idén március 19-re, amit reméljük, nem kell még tovább tolni. Az énekesnő már a címmel azonos című dalt közzétette videoklippel együtt.

Evanescence – The Bitter Truth

Már korábban beszámoltunk róla, hogy a metál együttes új albumon dolgozik, de a megjelenés dátuma ekkor még nem volt ismert. Ma már többet tudunk: a rajongóknak a március 26-át kell bejelölniük a naptárban.

Greta Van Fleet – The Battle at Garden's Gate

A sokak által a Led Zeppelinhez hasonlított fiúbanda lemeze előreláthatólag április 16-án érkezik. Josh Kiszka, az együttes frontembere mesélt korábban a korongról a Rolling Stone-nak, és azt is elárulta, hogy a dalszövegekben vallási témák is megjelennek majd. Az album emellett nagyon kifinomult lesz, erről kétségük sincsen.

Sia – Music – Songs From And Inspired By The Motion Picture

Az énekesnő nyolcadik albuma február 12-én várható. A dalcsokor 14 számból áll majd, közülük három már meg is jelent, ezek a "Courage to Change", a "Together" és a "Hey Boy".

A lemez különlegessége, hogy egy, az albumon szereplő dalokat tartalmazó film is készül, ugyanezzel a címmel. A képernyőn Kate Hudsont, Maddie Zieglert és Leslie Odomot is láthatjuk majd.

Foo Fighters - Medicine at Midnight

A Medicine at Midnight a banda tizedik albuma lesz. A rajongók véssék eszükbe a február 5-ét, hogy minél hamarabb hallhassák a zenekar új korongját, ami 2017 óta várat magára.

Két szám, a "No Son of Mine" és a "Waiting on a War" már élő-adásban elhangzott kedvcsinálóként a Jimmy Kimmel Live-ban, január 15-én.

forrás: starity.hu