Rév Marcell operatőr forgatta Dua Lipa új klipjét

Rév Marcell operatőr forgatta Dua Lipa új klipjét

Feb 14, 2021

Rév Marcell operatőr forgatta Dua Lipa új klipjét, de vele nem találkozott, csak homárokkal.

Dua Lipa Future Nostalgia című diszkós albuma 2020 egyik meghatározó lemeze lett. Ennek egy új változata jött most ki The Moonlight Edition alcímmel, amin négy új szám is hallható, ezek egyike a We're Good, amihez a videó készült.

Az egyik operatőr Rév Marcell, akinek az Eufória első négy része volt a legnagyobb - bár nem egyetlen - amerikai dobása, azóta a két speciális epizódját is leforgatta, valamint a Malcolm & Marie című, a Netflixen bemutatott és nagy hatást kiváltó fekete-fehér filmet. Amúgy egy Billie Eilish-klipre is felkérték, de ez az utolsó pillanatban kútba esett.

A Dua Lipa-klipről a Recorder podcastnek mesélte, hogy ő Kijevben dolgozott, ott építették fel a Titanic modelljét, és úgy volt, hogy az énekesnő is odautazik, de ez aztán nem jött össze. Így őt New Yorkban vette egy másik operatőr - kivéve, amikor hátulról látszódott, mert azt Kijevben forgatták, dublőrrel. A podcastból az is kiderül, hogy a főszereplő homár élőben is jelen volt a forgatáson, továbbá voltak bábhomárok és CGI homár is.

forrás: recorder.blog.hu