Ünnepeld játékkal a Munka Ünnepét!

Ünnepeld játékkal a Munka Ünnepét!

Apr 24, 2023

Közeleg a Munka Ünnepe, és mint mindig, a Paprika Rádióban egy picit másképpen akarjuk ünnepelni ezt az alkalmat.

Itt a lehetőség, hogy megoszd velünk a legviccesebb, legérdekesebb és legmeglepőbb munkahelyi történeteidet, amiket a műsorvezetőink szívesen megosztanak majd országgal, világgal. Legyen az vicces anekdota, szakmai baki, vagy kalandos sztori, mi imádni fogjuk! Sőt, meg is jutalmazzuk!

Dupla nyereményutalványt nyerhetsz egy adrenalindús ATV kalandra, 5 belépőjegyet egy karting élményre, részt vehetsz egy bevezető íjász tanfolyamon és mivel imádjuk a gyerekeket is, ezért egy bérletet ajánlunk fel gyerkőcöknek bicikli táborba! De, hogy az otthonod se maradjon ki a jóból, egy kanapé vagy sarokülés kitisztítását is megnyerheted! Sőt, ha édességre vágysz, akkor sem kell csüggedned, mert egy 200 lej értékű kürtöskalács utalványt is nyerhetsz! Vagy hazavihetsz egy szenes grillsütőt, amit május 1-én fel is avathatsz!

Várjuk a vicces, érdekes munkahelyi történeteket április 24-28. között!

Küldd el SMS számunkra, a 0744 351 951-re, vagy jatek@paprikaradio.ro címre. 

A legvicessebb történetet a Paprika Rádió csapata különdíjjal jutalmazza! A történet írója maga választhatja ki a számára legkedvezőbb nyereményt. A többi ajándék sorsáról az április 28-ai sorsolás dönt. 

Sorsolás: április 28-án, 10-11 óra között.

 

* Egy játékos csak egyszer nyerhet, extra esélyeket pedig műsoraink különböző játékaiban szerezhet.

* A nyeremények átruházhatóak.

* A Nyereményjátékban való részvétel előfeltétele, hogy a résztvevő a meghirdetett játékfelhívás feltételeinek eleget tegyen.

* A nyeremény átvehető a játékot támogató vállalkozások székhelyén.