Vége az izolációnak: Kiss Tibi újra találkozhat a Quimby tagjaival

Vége az izolációnak: Kiss Tibi újra találkozhat a Quimby tagjaival

Jun 04, 2021

Friss hírek érkeztek a Quimby frontemberéről, akiről tavaly nyáron derült ki, hogy alkoholproblémái miatt rehabilitációra vonul.

a Quimby együttes tavaly júliusban közleményben tudatta közönségével, hogy a zenekar frontembere úgy döntött, pihenésre van szüksége, ezért terápiás céllal visszavonul a nyilvánosság és a média elől. Kiss Tibi akkor az alábbiakat írta a banda Facebook-oldalán:

A 2019-es év végén már teljesen kimerültem, de a legnagyobb gond az volt, hogy nem kértem segítséget a bajban, és egyedül akartam megoldani a problémáimat. Jelenleg terápián vagyok, és a felépülésemre koncentrálok. Nagyon sajnálom, hogy ezt a koncertszezont ki kell hagynom és nem találkozhatunk személyesen, de bízom benne, hogy mielőbb újra együtt lehetünk, és jókedvűen táncolhatunk az esőben. Addig is vigyázzatok magatokra, hamarosan jelentkezem, és ne féljetek segítséget kérni, ha szükségetek van rá! Megértésetekben és támogatásotokban bízva, Tibi

A fentiek miatt a zenekar lemondta a 2020-as évre tervezett fellépéseit. Az énekesről sokáig nem sokat lehetett hallani, a történtekről december végén a Quimby billentyűse beszélt először a wmn.hu-nak adott interjújában, amelyből kiderült, hogy Kiss Tibi még februárban döntött úgy, hogy elvonóra megy alkoholproblémái miatt. Balanyi Szilárd akkor kitért arra is, hogy ezt megelőzően az énekes 15 évvel ezelőtt volt Komlón az alkoholfüggősége miatt. Sokáig úgy tűnt, hogy szépen helyreáll, tudták is folytatni a munkát a zenekarral, ám most újra segítségre lett szüksége.

Folytatás itt.