Zártosztályra kerültek a Hooligans tagjai

Zártosztályra kerültek a Hooligans tagjai

Mar 02, 2021

Rá sem lehet ismerni a Hooligans tagjaira: Csipáékat így még sosem láttuk! A zenészekre kényszerzubbonyt húztak, sőt, a közösségi oldalukon közzétett fotók alapján mindannyian a zártosztályra kerültek. 

Persze, nem kell megijedni, mindez csupán az érkező lemezük miatt történt. Az eddigi információk alapján az idén 25 éves zenekar a gyökereihez visszatérve hamarosan egy zúzós rockalbummal rukkol elő, amely a Zártosztály címre hallgat és stílusosan április 1-jén, azaz a bolondok napján jelenik meg.                                                                                          

Az érkező lemezről egyébként két dalt tavaly már bemutatott a Hooligans a közönségnek. Az Evolúció című szám klipje júliusban, a Kendőzetlen igazság című szerzemény kisfilmje pedig novemberben debütált a YouTube-on, s bár a stílusváltás mindig rizikós egy banda életében, az előző évek poprockos dalai után a zúzós nóták fogadtatása minden várakozást felülmúlt; olyannyira, hogy a zenekarral még a keményebb műfajokban utazó HammerWorld magazin is foglalkozott.           

A banda legfrissebb bejegyzéséből az is kiderül, hogy hamarosan egy másik szerzeményhez, a korongon szereplő Túlélő című számhoz is forgatnak egy klipet a zenészek. Hogy ehhez vajon Curtisnek is lesz köze, aki korábban a közösségi oldalán tudatta, hogy közös projekten dolgozik a zenekarral, egyelőre rejtély, ahogy az is, pontosan mikorra várható a kisfim.                                                         

forrás: blikk.hu